AMR: 4 luni

Azi am avut morfologia de trimestru 2 la dr. Răzvan Botică Rădulescu de la Regina Maria, 500 de lei 25 de minute. mi-ar fi plăcut să am poze să vă arăt, nu am, pentru că mai nou, nu mai primeşti un CD cu poze la final, ci un dvd cu filmul întregii proceduri, iar dacă încerci să fii şmecher şi să faci print screen, îşi rezultă nişte poze geniale, ca asta:

Aşa că am dat eu stop cadru şi am făcut nişte poze cu telefonul la ecranul de laptop, au ieşit groaznic, dar nah, ca orice femeie mîndră de odrasla ei, calitatea pozei nu e importantă, conţinutul e rege! Mă rog, Prinţesă, în cazul nostru.

Recunoaştem aici un nas uşor în vînt, preluat de la mamă-sa.

Iar aici, o atitudine filosofică ce poate fi uşor confundată (de nepricepuţi) cu somnul, preluată de la tată-său.

În rest, totul bine, normal, omogen, dezvoltat la termen. Avem 21 de săptămîni şi 5 zile de convieţuire, iar data estimată pentru livrare e 20 aprilie. Are 400 de grame şi 23 de cm, destul de mare pentru spaţiul pe care i-l pun la dispoziţie. Voi naşte la Euroclinic, nu ştiu încă pe ce parte. 😀 Vedem ce se mai întîmplă pînă atunci, că doar care-i graba?

Aşadar, avem un pui de om care deja îşi vede singur de treabă acolo, înghite, sughite, îşi suge degetele, se încruntă (am văzut), zîmbeşte (sper), ne iubeşte (simt).

35 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *