Restaurant Bellini, frumos, da’ nu prea

Nu știu cum se face că investigațiile mele culinare din ultimii doi ani nu m-au purtat pînă acum și prin restaurantul de lemn din zona Șincai-Tineretului, loc despre care o bună prietenă zice c-aici ar fi cea mai bună pizza din București. Eu zic că cea mai bună pizza din oraș e cea de la Cena, urmată de cea de la Trattoria Verdi și Hard Rock Drumul Taberei.

Pizza de la Bellini nu intră în top 10, deocamdată. Și nici nu cred că mai are vreo șansă, că eu acolo nu mai calc curînd. Pentru că vizita la ei n-a fost tocmai o petrecere.

Întîi că am primit în loc de limonadă două pahare cu borș de tărîțe. Și cînd spun asta nu mă refer doar la gustul acru și fermentat al lichidului cel tulbure, decorat cu trei felii de lămîie, ci mai ales la globulețele albe mici care pluteau la suprafața sus-numitului lichid, cine-a văzut vreodată cum arată borșul la putină știe sigur despre ce vorbesc. De ce-aș plăti 10 lei paharul de borș la Bellini cînd pot lua din Cora borș la un litru cu 4,5 lei? În fine, le-am refuzat, după ce ospătărița a încercat să ne convingă că ce e în pahare e limonadă, „decît că” nu i-am pus noi suficientă miere. După ce i-am pus suficientă miere, avea gust de borș de tărîțe exagerat de dulce, așa c-am cerut ape plate în loc. Cinci minute mai tîrziu, am primit două pahare noi, de data asta cu limonadă. M-or fi văzut gravidă și-or fi zis că poate mi-o face bine la digestie o băutura fermentată încă de-acum o săptămînă, deh, că gravidele se cam constipă, se știe…

Apoi a venit pizza, cam după 20 de minute de la comandă. Nici bună nici rea, blat corect copt, ingrediente ok, cam mult ardei pe pizza prosciutto cotto (23 de lei), cam puțin spanac pe pizza cu spanac (19 lei).

Sosurile exagerat de scumpe, 2,5 lei pentru două linguri de bulion e cam mult, dacă mă întrebați pe mine.

Ce m-a enervat cel mai tare însă a fost că ne-au trecut pe nota de plată cutiile de pizza pentru acasă. E prima oară cînd plătesc ambalajul de doggie bag. De fiecare dată, dar absolut de fiecare dată cînd mănînc în oraș și mîncarea nu e odioasă, plec cu mîncare la pachet, pentru că rareori dau gata mai mult de jumătate de porție din orice. Am luat la pachet de la ciorbe la paste, lasagna, pizze, ficăței, papanași, pește la grătar cu sos. Și niciodată, dar niciodată, n-am văzut vreun ambalaj pe nota de plată. Ei bine, de data asta am plătit. 3 lei două cutii de pizza. Mi se pare inacceptabil.

Ah, să nu uit. La toaletă la femei nu era pic de hîrtie igienică. Duminica la prînz, într-un restaurant pe trei sferturi gol. Motiv pentru discuții pe sub peretele despărțitor cu doamna din cabina alăturată. Cam ca în Seinfeld: Nu vă supărați, la dvs e hîrtie igienică? Nu, zic. La naiba, zice. Cam așa zic și eu, la naiba cu restaurantul ăsta șmecher care mă pune să plătesc o cutie de carton, îmi aduce borș în pahare de limonadă și mă pune să mă șterg la fund cu șervețele de acasă.

Eu zic că nu se face.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4237

58 comentarii

    • Da, vezi, daca nu mi-a trecut prin cap sa verific la toaleta inainte sa cer nota…

  1. Noi mergem intamplator destul de des pe acolo, stand in zona. Pana acum nu am avut probleme cu limonada, desi cam asta iau si eu de obicei…Pizza n0am incercat la ei pentru ca eu sunt fan pizza de la terasa din parc:d. Merita incercata. restul mancarii mi se pare in limite normale,adica nu mergi sa te rasfeti, ci ca sa bagi ceva in burta.
    Ce vroiam sa zic este ca dupa ce nasti, vei descoperi o mare problema a restauratenelor din Capitala tarii si anume ca sunt fooarte putine baby-friendly:d. ca noi asa am ajuns la bellini. Foarte putine au scaun de masa, zona de nefumatori bine delimitata si, cel mai important, toleranta la plansete, miorlaieli si eventuale accidente culinare de genul ah, ma scuzati copilul tocmai a vomitat juma de biberon de lapte…Iar cand incepe sa mearga, apare problema misunatului printre mese, a topaitului, pusul mainii pe plante, luat toate pliantele si revistele la citit, etc. Eh…si uite asa criteriile de ales restaurantele se cam schimba. Din punctul asta de vedere Bellini din tineretului e ideal. Lumea e amabila, zambeste, patronul are si el o fetita, asa ca paote de aia e mai tolerant, au scaune de masa, rosii!!!, si nimeni nu se stramba daca sonorul copilului depaseste un anumit numar de decibeli:d
    Data viitoare nu mai lua pizza. Incearca altceva:)

    • Da, chiar am observat scaunele de masa pentru copilasi, e drept ca nu-s foarte populare in majoritatea locurilor!
      Nu stiu daca mai am curaj sa incerc, adica nah, daca au servit limonada evident fermentata unei femei evident foarte gravide, nu vreau sa ma gindesc cit de proaspete sint carnurile, sosurile… Mai bine maninc acasa. 🙁

  2. Nu, nu pot sa cred una ca asta… banii pe ambalaj? Jenant. E drept ca ieri in restaurantul in care mancam destul de des nu am fost lasati sa mergem la „masa noastra” pe motiv ca abia spalasera pe jos si faceam urme… Si culmea, nu le-am dat doua palme, ci, pe banii si pe timpul meu, m-am asezat spasita la o alta masa, fireste in mult fum de tigara… Asta e un subiect despre care as avea atatea de scris… nu stiu daca e lipsa de implicare a patronilor, sau dorinta lor de a se imbogati rapid din orice, sau pur si simplu nesimtirea in care s-au nascut si au trait.
    La mine a fost interesant ca am platit in caz de limonada astfel: limonada 8 lei, miere 1 leu! Ma mir ca nu mi-au luat banii si pe apa folosita ptr limonada… „I don’t have a square to spare!”
    Care e solutia? Gatit acasa, gatit ca la mama acasa, si …cam atat? Asa se pare… Pacat.

    • Da, corect, numai ca uneori obosesc sa gatesc acasa 3 feluri de mincare si mi se face pofta sa primesc la masa direct ceva bun. N-ar trebui sa ni se intimple asta.
      Si daca o sa te uiti bine pe nota de plata, o sa vezi ca scrie limonada cu miere. Probabil pentru 8 lei primeam limonada acra si pentru 3 lei primeam doar o felie de lamiie. Asa, ca pentru toate buzunarele.

    • Soo…vara trecuta am luat o limonadă de la o terasă. Tipa mă întreabă cu de care apă să mi-o facă. Eu zic cu apă plată, ca opus la apa minerală sifonată. Bun, îmi aduce limonada, o beau, când vine nota, pe notă era trecută o apă plată. Mă mir eu, chem tipa să-mi explice, la care tipa zice: păi e apa cu care v-am făcut limonada! Eu, perplexă: adică se plăteste separat apa cu care îmi faceți limonada? Tipa, foarte calmă: păi da, pentru că ați cerut cu apă plată, aia se plăteste. Eu puteam să v-o fac si cu apă de la robinet, care e gratis, dar la limonada cu apă plată se plăteste separat apa plată 🙂 🙂 🙂 Ce să mai zic, am plătit si apa plată, noroc că eram bine dispusă si mi s-a părut atât de ilară explicația că am pltit nota printre hohote de râs! 🙂

    • Vai, asta mi se pare foarte tare!! Imi pare rau ca ti s-a intamplat, dar cred ca si eu as fi ras si cu…posteriorul! :))) Eu lucrez intr-un restaurant unde toate „accesoriile” sunt incluse. Cateodata mi se pare amuzant cand cineva imi cere lapte sau doua plicuri de zahar la cafea, cand nu stie ca astea sunt incluse; daca nu le vrea, nicio problema, le iau inapoi, dar macar i le duc, nu ma costa nici pe mine, nici pe client nimic in plus. Imi permit sa ma laud un pic, daca tot se vorbeste despre limonada: un oaspete m-a intrebat odata daca am pus helas sau sirop de lamaie in limonada, ca e prea concentrata. Nu era helas si nici sirop, erau „decat” 3 lamai stoarse bine bine! Nu-i venea sa creada ca e naturala! :))) Oricum, sunt patroni de restaurante care se zgarcesc rau la calitatea preparatelor si a servirii!

    • eu am platit la un restaurant in centrul vechi feliile alea plutitoare de lamaie din limonada. 0.70 jumatate de felie, iar prietenul meu a platit laptele pentru cafea. mierea trecuta pe nota de plata e ceva destul de intalnit. jenant.

    • Nu te creeeeed! In ce loc mai exact ai platit feliile de lamiie? Lucrurile astea trebuie popularizate!

    • wow! maine o sa calculez pretul unei felii de lamaie, sa vad ce ratio imi iese, poate pun de-o afacere :)))) In fine, in Sibiu nu prea m-am lovit de situatii din astea. Singura diferenta la limonada, de pilda, e modalitatea de indulcire. Am vazut ca aia cu miere e mai scumpa cam cu 1 leu decat cea cu zahar. In rest, ce spuneti de paine? Eu zic ca ar trebui sa fie din partea casei, nu sa-i numeri clientului feliile din cosulet!

    • nu mai stiu cum se numeste… pe strada cu vintage pub, mai sus, pe stanga e un restaurant foarte galagios, mereu e muzica tare si chelneritele zici ca tocmai au iesit din tura de noapte. cand mai merg prin zona ma uit si iti spun. iar la pitesti era un pub care se numea oldies si unde plateai, tot asa, felia de lamaie daca voiai in pepsi sau cola.

  3. Saptamana trecuta am terminat de citit blogul printesei urbane; a fost o lectura interesanta, presarata cu intamplari triste pe alocuri, foarte personale, insa cu aer pregnant de onestitate care mi-a placut. Abia astept cartea! Apropo, poate ai putea sa faci un post cu carti/autori care ti-au marcat viata…

    Pana atunci, ca sa nu fiu complet off-topic, o sa ma plang ca nu gasesc pe nicaieri un blog cu recomandari culinare din Iasi. Asta pentru ca postarile tale despre deserturile din restaurantele din Bucuresti ma lasa de multe ori cu gura apa si cu un usor regret ca nu locuiesc in capitala… Daca te hotarasti sa faci o escala prin Iasi in cautare de papanasi si tochituri moldovenesti, sa stii ca noi avem 2 camere libere care pot gazdui cu usurinta doi adulti si jumatate.

    • Multumim pentru invitatie, Alina, si bine-ai venit.
      Iasi-ul e pe lista, acus vin si va cer recomandari de mincare, ca n-o sa am vreme de facut scouting, vreau sa merg la punct ochit! 🙂

    • Pentru Iasi recomand Casa Bilius in Copou pe niste stradute, la o casa cocheta. Manacare delicioasa, simandicoasa, preturi pe masura, dar merita experienta culinara. De asemenea tot in Iasi e de incercat un restaurant cu specific argentinian prin spate pe la Mitropolie, in jos asa, nu prea stiu sa spun strada, dar la fel iti lingi unghiutele de bunatate.:)

    • eu de la tine de pe blog am aflat de Dalboka… si de atunci am fost de fiecare data cand ajungeam la Contanta:) Abia astept vara asta sa mergem 3 in loc de 2+1:))

    • Ah, Dalboka, in citeva luni mergem si noi din nou, tare mi-a lipsit peste iarna… Poate ne vedem pe terasa!

    • Restaurantul cu specific sud-american se numeste Buena Vista si il recomand si eu cu toata caldura. Au etaj separat pt nefumatori 😀 si terasa f faina vara.

  4. Ei, intelege si tu, sunt vremuri de criza, trebuie sa scoata bani inclusiv din aerul pe care-l respiri… Urat moment! Cam astea sunt motivele pentru care mananc foarte rar in oras. Din pacate, cand merg sa-mi rezolv problemele de job in Timisoara, sunt nevoita sa mananc in oras si de multe ori e JALE! Din pacate, romanii ajunsi proprietari de birturi nu prea inteleg cu ce se mananca „a servi” de la inceput pana la sfarsit… Putini sunt cei care fac asta cu suflet si atunci simte si clientul care pleaca acasa satisfacut, nu cu nervii facuti praf pentru ca a facut greseala sa-si doreasca relaxare in oras, la restaurant… Sorry, mai incearca, poate vei nimeri mai „fericit” tura viitoare… E ca la jocurile de noroc… :)))

  5. La noi aici in Targoviste nu am gasit pana acum restaurant care sa nu taxeze doggie bag-ul, ca sa nu mai zic de uitaturile strambe ale personalului atunci cand ceri sa ti se puna la pachet ce nu ai putut sa mananci.Eu nu pot manca mai mult de jumatate din portie, la fel ca si tine, si in situatia in care mancarea respectiva chiar mi-a placut as vrea sa o iau acasa, ca doar am platit pentru toata portia, dar ca solutia cea mai des folosita, atunci cand mancam prin oras impartim portia, mananc eu cat pot, iar de restul se ocupa sotul. Iar pe partea de baby friendly, nu exista asa ceva, nu-mi amintesc sa fi vazut prin vreun local scaun pentru copil, iar cei care deja incep sa misune printre mese sunt priviti asemeni celor care cer doggie bag.

  6. Cea mai buna pizza (dupa parerea mea) este aici:
    http://www.degustibus.ro/
    Preferata mea – Ortolana, cu muuult usturoi :-D. Partea proasta e ca sosul este 7 lei. Bun, din rosii adevarate, scump, da’ merita incercat.
    Am patit-o si eu si eu la o terasa de pe langa Unirii sa imi puna cutia de pizza pe nota de plata…n-am mai calcat pe acolo.

  7. Pacat, prin 2008-2009 era ceva de capul restaurantului asta… Am locuit in zona si deseori nu gaseai masa libera, iar pastele, pizza, deserturile erau super gustoase.

  8. Hahaha imi aduc aminte ce a patit mama cand a fost la Cernavoda la matusa mea. A fost sa cumpere un tort si a trebuit sa plateasca ambalajul special de tort separat:))) Daca nu il platea inveleau tortul in hartie:)))))

  9. Si eu am patit asta cu tortul. 2 lei ambalajul, probabil daca nu as fi platit as fi plecat cu el doar pe platoul de carton 🙂 De fapt l-a trecut pe bonul fiscal fara a spune macar ca se taxeaza. Si poate eu voiam sa il iau intr-o sacosa :))

  10. Doamne ,oare de ce nu ma mira ?!!mai bine imi fac eu pizza,si eu cand ma duc in restaurante astept o gramada sa-mi aduca pizza si cand vezi ca toti oamenii de pe langa mananca ti se face si mai foame:/

  11. Pentru mine faza cu ambalajele nu e o surpriza, pentru ca mi s-a intamplat. Pe cand eram acasa, in Constanta, plateam ambalajele cand solicitam sa iau restul de pizza acasa. Dar ne informau inainte de a le ambala, asa ca nu ramaneam masca cand vedeam bonul. S-a intamplat ca si la cofetarii sa platim ambalajul separat, asa cum am citit mai sus.
    Acum cand nu mai locuiesc in tara, stau si analizez si nu mi se pare normal. Aici totul este ambalat atat de frumos, incat ti-e mila sa desfaci pachetul ca sa nu distrugi capodopera. Pana si o paine daca o cumperi, ti-o da in hartie cerata si cu siglele brutariei pe ea.

  12. Acum vreo 3 ani stateam in tineretului si am fost cam de 3 ori la acest restaurant. Prima data, sotului meu i s-a adus in loc de salata verde, rucola, iar el nu o suporta, apoi a doua oara, tot sotul saracu si-a comandat niste paste care au avut in compozitie si un dop de la o sticla…a treia oara nu am mai fost cu sotul pentru ca a cedat nervos, am fost cu o prietena si ne-am comandar 2 frappe-uri…am asteptat cam 30 min sa ni le aduca, in conditiile in care erau doar 3-4 mese ocupate in tot rest.

  13. nu povestesti ce gatesti, cum gatesti? retete, impresii, poze, eventual?
    eu tocmai am facut porc dulce-acrisor, o chinezarie.
    e bun, dar data viitoare o sa tai ardeiul mai fin, sa nu fie chiar asa crantanos.
    puiul chinezesc cu legume a iesit mai misto.
    pe sotie o pufneste rasul cand aude „porc dulce-acrisor”, cica i se pare o descriere vizuala foarte potrivita a motanului.

  14. Unde dai [tu] si unde crapa… P-asta cu ambalajele am patit-o des prin cofetarii. Dau comanda de tort, dau un avans, ma anunta la tel sa vin sa-mi ridic tortul, imi spune si cat mai am de platit, si cand ajung acolo imi mai cere inca 4,50 lei pe cartonul ala… Cred ca daca n-aveam aia 4,50 in plus, cre’ ca plecam cu tortul in palma si ma rugam sa nu ploua, sa nu ninga si sa nu bata vantul; nu dau cartoane pe incredere sau pe caiet. In prima faza am si zis ca nu stiu daca am bani la mine, dau sa scotocesc dupa card, imi zice „nu avem pos”. Na, ca la asta nu ma gandisem… ar trebui sa il bage in pretul produsului, sau sa spuna de la inceput ca il vei plati si p-ala. Sau asa suntem noi, clientii, mocangii d-aia de tin neaparat sa primeasca ceva gratis… macar ambalajul.

    Si ma mai irita ambalajele de la macelarie… Hartie d-aia de ambalat ieftina, subtire. Pana ajung acasa e topita toata peste carne.

    La Bellini am fost acu’ o suta de ani, l-am gasit mult prea scump pentru ce-am primit, am asteptat de ni s-au lungit urechile de foame pana a venit mancarea, tot atat de mult am asteptat si nota de plata. Cu farfuriile goale pe masa…

    • Da, cum ar fi sa cumperi un computer sau un frigider si sa te puna sa platesti ambalajul? Ridicol, nu? Dar la restaurant se practica! Acum eu nu mai comand mancare, ca ne-am mutat din raza de actiune a restaurantelor cu livrare la domiciliu, dar la pizza de obicei ambalajul era taxat separat, si erau si preturi diferite in functie de cat de mare era pizza. Cu cat mai mare pizza, cu atat mai scumpa cutia. 🙂

  15. Eu sunt prima care inghite toate magariile vanzatorilor si ale patronilor de carciumi, sunt victima perfecta, nu marai, doar bomban scurt , plec si nu mai revin, dar si cand mi se ridica parul pe spinare, atunci sa te tii!!! E inadmisibil asa ceva! Trebuia sa chemi patronul, seful, manageru etc si sa-l pui sa dea el pe gat borshanjada lui de 2 lei! Serios! Si dupa aia sa-i mai comanzi una si s-o torni in cutia de pizza si sa i-o pui in brate, sa plece cu ea acasa! Ma-sa de hoti ingalati! Scuzati, dar chiar m-am enervat! :)) Numai bine! :))

  16. Buna,

    Daca o sa mergeti la Bellini de cateva ori , o sa aveti o mare surpriza: portiile se micsoreaza pe zi ce trece! Tare, nu?
    Calitatea a scazut si ea, nu si preturile.
    Printesa, data viitoare cand ajungi in zona, mergi pe varianta cunoscuta: Thalia!

    • Poa sa si dispara portiile de la Bellini, eu acolo nu mai calc.
      La Thalia mergem mai degraba in cel de la Victoriei. Daca sint in zona Tineretului, ma infig direct in La Misto. 😀

    • Ah, si ciorba de fasole e dementiala la ei. Noi mergem cel mai des la cel de pe Aviatorilor, am fost si la cel de la Piata Gemeni si parca n-a fost la fel de grozava pizza…

  17. Recomand din tot sufletul Hard Rock Dr.Taberei mai ales pentru Penne siciliene .Comandati-va cu incredere ca mai rar asa bune,si credeti-ma ca le-am incercat in multe restaurante.In rest ce am citit aici cu platitul feliilor de lamaie sau a apei plate,ce sa zic e de chemat OPC-ul,serios.Acuma despre scaune de bebe in restaurante etc ce sa zic Mara noastra face 2 ani de Paste,pe 15.Noi suntem parinti din aia cu copilul dupa noi tot timpul(si fara regrete din cauza asta ,tin sa adaug).Daar,cand era bebelus era superb ea dormea in carut, noi ne plimbam ,cumparam ,mancam pe la de ex.Hard Rock etc,etc,etc, apoi a venit momentul scaunului de masa si inca a mai tinut smecheria cu restaurantul,ca ii gaseam o jucarie draguta mai o lingurita de papica si mergea.Dar cand a inceput sa mearga s-a terminat .Pe bune. Am rarit iesirile bine de tot ca era un chin pt amandoi sa mancam cu randul ,unul manca unul plimba sau fugea dupa copil,ce sa mai zic. Si abia de Sf.Valentin anul asta am iesit singuri,fara copil(deci copilu avea 1 an si 10 luni).Pe de o parte a fost suuuuuper relaxant pe de o parte parca eram total nelalocul nostru fara ea.La restaurantul La Mama ala de la rondul Alba Iulia e un spatiu mic de joaca amenajat pt copii,dar ultima data cand am fost acolo am stat 2 ore dupa un fel de mancare asa ca daca intre timp nu s-a schimbat bucatarul cu unul mai rapid sau ceva de genul asta tot degeaba-

    • La Mama nu e deloc pe gustul meu, cu nimic…
      Hard Rock ne place, lasagna e foarte buna, si capellini piselli sint foarte buni. desi e muzica foarte tare pe terasa, nu poti schimba o vorba cu oamenii…

  18. In materie de pizza excelenta la un pret foarte rezonabil, recomand din tot sufletul capripizza.ro
    Sunt client fidel si n-am fost dezamagita niciodata.
    Nici mie nu-mi plac locurile de fite numai la nume si la preturi, nu si la calitate. Din acelasi motiv am renuntat sa merg si la „Cafeneaua actorilor” – candva in voga, acum a ajuns intr-un hal fara de hal. Ca si un local din Parcul Herastrau unde am mancat cel mai odios ton posibil, congelat tun, la 60 lei portia! Era un nume italienesc, l-am uitat (cred ca am vrut prea tare sa uit, de-aia…)

  19. este cu siguranta un restaurant scump ( eu mananc la Thalia, putin mai in spatele lui Bellini), si cum ai spus si tu La Misto daaa :D:D bun bun…pozele voastre arata bine 🙂
    eu recunosc am mancat pizza buna acolo, si cea din fructe de mare, dar si niste paste bune ( oi fi eu o gurmanda), dar am remarcat ca e scump tot, si apa plata :))) raman pt Thalia, La Misto si La Bucur ( in Tineretului :P) nu e cine stie ce dar mananc niste ciuperci pane cu sos de smantana wow 😀

  20. Asta cu limonada am patit-o si eu la Bellini, ceva atat de acru nu am baut in viata mea, oricat zahar si miere am adaugat, tot groaznica era. Acum inteleg de ce…era bors! In alta ordine de idei, eu mananc des la Tratoria Il Calcio, langa Opera si Muzeul de Arta (pt ca seful meu apreciaza foarte mult terasa lor). Chelneri atat de fitosi nu am vazut in viata mea, cred ca nici ministrii nu sunt atat de cu nasul pe sus. Odata m-a intrebat seful meu cat sa lase bacsis la o nota de 90 si ceva de lei, am zis ca e suficient 10 lei si am avut o dezbatere legata de bacsis si chelnerul, cand a luat nota, a luat plata totala, a lasat cei 10 lei in nota si ne-a aruncat-o cu scarba inapoi. Ultima data am cerut un pic de parmezan pe pui pt ca sosul de gorgonzola era foarte greu si dulceag, m-am gandit ca poate il echilibreaza, in secunda urmatoare mi-a venit sa intru sub masa cat de urat s-a uitat chelnerita la mine pt ca mi-am permis sa cer asta, jur ca am murit de rusine, trebuia sa-i zic vreo doua; si tot in aceeasi seara mai comandam un desert blabla si cand ni l-a adus era inghetat bocna. Va jur ca nu puteai baga lingurita in el, puteam sa ne spargem capul linistiti. Si cand am chemat-o pe donsoara chelnerita ne-a zis ca asa se serveste ca sa ramana blatul de biscuiti tare. WTF??? DUpa indelungi discutii (incerca sa ne convinga ca e comestibil) i-am zis sa il manance si daca vor sa ne taxeze pt asa ceva vreau sa stau de vorba cu cineva din management. Va rog explicati-mi si mie de unde atatea aere? Am gresit cand m-am orientat spre scoli, trebuia sa ma fac si eu chelner, e chiar asa mare onoare?

  21. Am stat si am citit prin toate postarile stiu ca nu trebuie sa intreb pentru ca sunt..”off topic” 🙂
    dar nu ma pot abtinea …n-am gasit pe nicaieri ori poate nu am sapat suficient: care va fi numele? 🙂
    a! si am votat 15-16.
    iarta-ma… 🙂

  22. Gusturile nu se discuta ce-i drept mai ales in ceea ce priveste mancarea ,servirea…Eu si prietenii mei am fost de curand la Bellini si am fost multumiti mai ales de mancare,iar in ceea ce priveste costul cutiei mie mi se pare mai aiurea ca o platesc la cofetarie atunci cand cumpar un tort (doar nu-l mananc acolo)decat la un restaurant unde nu neaparat ma duc sa iau pizza pentru acasa. Asa ca mai incercati…Mie una pastele mi se par excelente.

  23. Eu am fost in delegatie in Cluj cateva luni; acolo la 98% din restaurante platesti ambalajul, indeferent ca iei la pachet sau comanzi acasa, indiferent ca e cutie de pizza, caserola sau cutie ciorba. Chiar primisem ceva pliante pt comandat mancare, si pe unele scria mare, ca reclama/promotie „ambalaj gratuit”.
    In Suedia era alta treaba draguta, daca te duceai in restaurant si luai tot acasa era mai ieftin (daca nu ma insel era tva mai mic) iar daca stateai la masa sa te serveasca chelner era mai scump.
    Noua ne place foarte mult Taverna Sarbului.

    P.S. Nu stiu cum e pizza la hard rock, dar astea din pozele tale arata bine, si mi-ai facut o pofta extraordinara de pizza acum la 4 dimineata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *