Cizme turcoaz și perfecte de vînzare

LE: Gata, le-am măritat!

(nu transform blogul în mica publicitate, dar m-am gîndit că poate vreți să citiți și despre altceva decît despre fund neted de bebeluș, așa că iată)

Doamnele mele cele de bălți neiubitoare și domnii mei cei de neveste și iubite iubitori, am o pereche perfectă de cizme de cauciuc pe care tare-mi doresc să le mărit cu picioarele uneia dintre dumneavoastră.

Arată așa divele gemene:

Sînt mărimea 37. Sînt super comode la mers, jos sînt dublate cu ceva molcuț care nu se încinge. Că-s frumoase nu mai zic că se vede. Firma e Ma-Cri Italy.

Sînt complet nepurtate. Le-am comandat de pe Fashiondays în martie, foarte gravidă fiind, pe ele și pe suratele lor roșii mărimea 36, neștiind care dimensiune îmi va veni pe picior după naștere, căci am auzit de la prietene că numărul la picior o să-mi crească după sarcină cu cel puțin o măsură.

Ei bine, de crescut n-a crescut, așa că mie-mi vin cele 36. Și nu plănuiesc să mă îngraș la talpa piciorului prea curînd, așa că e păcat de frumoasele astea turcoaz să stea la mine-n dulap (mai ales că nu e loc deloc și pentru ele).

Deci, le vînd. Costă 150 de lei, atît am dat pe ele, tot atît cer. Erau reduse 80% cînd le-am comandat. Prefer să le dau cuiva din București care să vină să le ia, nu am timp deloc să merg la poștă să expediez colete, după cum vă pot confirma cîștigătoarele give-awayului anterior, cărora încă nu am ajuns să le trimit lucrușoarele. Și vreau să le dau repede, că mă împiedic de ele p-aici. Repede adică azi mîine.

Haideți c-am auzit că de mîine se întorc ploile cele mari! 😀

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

10 comentarii

  1. Daca nu le dai pana diseara, cand ma hotarasc, ti le iau eu. Le va cumpara sora-mea pentru mine ca ea e la Bucuresti. Merci!

  2. Eu port 40 😀 traiesc pe picior mare deh , sper sa nu mai creasca cu un numar dupa sarcina ca nu-mi mai gasesc pantofi in veci…

  3. Daca ar fi cu 3 numere mai mari! :((( In Anglia merg la perfectie, ploua in fiecare zi (de 1 luna)!
    m-am gandit sa imi cumpar dar tot nu ajung la magazine! si preturile aici, sunt mai mari

  4. Bonjour printeselor mici si mari ! Si pe mine m-ar intresa doar ca nu stiu daca ma incap..ce circumferinta au la partea de sus ? -asta e problema mea principala la cizme:( .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *