Despre etate la epilat

La epilat. Salon de centru, Piatra Neamț.

– Bună ziua, zic, ar fi excelent dacă am termina foarte repede, am acasă o bebelușă flămîncioasă la care-aș vrea să mă întorc în nu mai mult de o oră.
– Uai, zice doamna epilatistă, așa di tînărî șî aveț deja copil?
– Am 32 de ani jumate, zic, flatată.
– Uai, păi șî aț mai făcut copil la vîrsta asta???

De epilat în schimb m-a epilat foarte bine, în trei minute, nici n-am apucat să mă doară. Jap jap, în 8 minute eram înapoi la mine-acasă, unde bebelușa se distra copios cu bunică-sa, nici n-a observat că depravata de maică-sa a făcut pe adolescenta la salon.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

13 comentarii

 1. In concluzie intrebarea cu asa tanara si ai copii, era de fapt o politete menita sa te traga de limba cu privire la varsta reala.
  Eu atat sper, ca nu i-ai lasat bacsis 😀

 2. Nu stiu unde le gasesti pe astea, ai o atractie speciala! Imi aminteste de tipa care se minuna de burta ta si spunea ca sigur mai ai putin si nasti, dar care apoi a intors-o spunand ca stia ea ca esti doar in 3 luni. 🙂

 3. daca ma duc si io acolo…isi da demisia… si nu cred ca jap jap se aplica si la mine … :)))

  poate in cateva ore sa termine…cu chiu cu vai.

 4. :))) asa am patit si eu cam m-am dus la salon…asa de tanara si esti maritata?(caci prima oara a vazut verigheta)
  SI stateam cu ochii pe ceas, ca bebe era cu mama in herastrau, se plimbau; abia o invatam in carut…a terorizat-o putin :))

 5. Asta seamana cu ce-am patit eu la farmacie.
  Intru intr-o iarna in farmacie si cer crema anti-rid. Eu avand 28 spre 29 de ani. Se uita farmacista la mine (de mai departe asa) si imi zice „pai la ce va trebuie ca n’aveti riduri”. Eu imi trag de fular si ii arat cele 2 santuri de pe gat. Tipa se uita atent la mine si imi zice, „ah… uitati, va recomad crema X (scumpa), e cea mai buna si va pot prezenta si cremele pentru ridurile din jurul ochilor!”
  De unde in prima clipa n-aveam nici un rid acum gasea riduri peste tot (chiar si unde n-aveam, ca in zona ochilor chiar n-aveam probleme).
  Unora ar trebui sa li se interzica sa isi dea cu parerea sau sa faca small-talk ca n-au habar cum se face…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *