Aflați AICI unde se duc șosetele cînd se duc

Gata, știu! Am rezolvat Enigma Vieții! Știu unde se duc șosetele cînd se duc, niciodată perechi, de fiecare dată definitiv! Și odată ce-a plecat una, perechea ei se încăpățînează să rămînă. Singură, deprimată, niciodată purtată. Cunoașteți paradoxul, sînt sigură.

Sînteți pregătiți să aflați? Notați, da? Iaca: șosetele, cînd se duc, se duc unde se duc și suzetele, cînd se duc. Nu știu ce fac ele împreună acolo, suzetele cu șosetele, ai zice că nu prea au ce activități să întreprindă la comun, că unele au treabă cu talpa piciorului și altele cu cerul gurii, dar cert e că dispar cam în acelși ritm, tot fără urmă și fără să se mai întoarcă vreodată.

Atît pentru azi. Mie mi se pare mare lucru!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4189

20 comentarii

 1. Din experienta, suzetele-cand se duc- se duc in locurile in care nu te-ai gandi vreodata ca au ce cauta: in cosul de gunoi (in timp ce tii suav bebelusul din dotare, pe genunchi, la geamul de la bucatarie), in spatele tuturor picioarelor de la dulapuri, scaune, mese samd, intre asternuturi, intre rotilele premergatorului (ce naiba are, dom’le, asta de nu mai merge, sa vezi ca am dat banii degeaba pe el), in pantalonii bebelusului (care rade sagalnic si nu da niciun semn de disconfort, cu toate ca la schimbat gasim o frumoasa suzeta gravata pe piele)si pe sub perne/frigider. Nu am gasit vreodata sosete in apropiere, in schimb alte suzete pe care le credeam pierdute forever si pe vecie, DA.

 2. :))))))

  Adica tot acolo unde sunt si elasticele de par. Cel putin la mine. Imi cumpar cate o duzina si cand sa imi prind parul ia-le de unde nu-s.

 3. Mama are un stil aparte sa piarda sosetele ;)) si la fel patea si cu suzetele biancai ;))) mare eptate ai cu corelarea acestora ;)))

 4. in cerceaful plic, in fetele de perna, in cutia cu jucarii a copiilor, sub pat, in unul din rucsacele pt scoala, impreuna in forma de minge, dupa calorifer etc.
  Cam pe aici se duc ale mele.

 5. Hai ca m-ai facut sa rid cu unele au treaba cu talpa, altele cu cerul gurii, mi-ai adus aminte de o doamna doctor grozava, ea stomatolog, sotul ei tot medic, ginecolog 🙂 Ridea, intre ei isi impartisera treaba, unul la un capat, altul la celalalt 🙂

 6. Da, dar să recunoaștem că suzetele-s o apariție exclusivistă și de rang înalt în grupul ăla, al pierdutelor… ahh, noi am pierdut o singură suzetă și vreo duzină de soșete… ce-or fi făcând ele așa, atât de discriminatoriu împărțite? 🙂

 7. Draga printesa, eu zic ca sosetele se duc unde se duc perechi, dar nu perechi asa cum se nasc, ci perechi noi, care se cunosc si se plac pur si simplu pentru ca nu seamana intre ele… Poate una neagra si cu pete da de o sosetuta simandicoasa rosie cu vreo 2 dungulite galbene, si uita de perechea ei din nastere, tot neagra, tot cu pete… Asa se nasc, cred eu, sosetele supercolorate si cu pete si cu dungi. Ce zici de explicatia mea?

 8. btw daca nu ai apucat sa citesti nimic scris de Cecilia Ahern, iti recomand 🙂 La cartile ei am plans si am ras de se uita lumea la mine prin metrou, autobuz, avion…

 9. Povestea este veche … sosetele sunt sustrase de niste pitici mici si verzi care au o placere sadica sa ne fure cate o soseta si sa o ascunda. conform spuselor unei prietene pe numele ei Kitti, acesti indivizi mici si verzi fura sosetute, innoada firul de la casti, micsoreaza hainele … sunt niste bestii mici. sigur au de-a face si cu disparitia suzetei

 10. Cu sosetele care fug de acasa ne luptam si noi, am cumparat cate 2 perechi de sosete de acelasi fel, tot nu a fost o mare afacere. NU am stiut ca si suzetele sunt la fel de hoate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *