A nins. Abia aștept luna mai

ca să:

Și să:

Și cu barca să:

Dar mai ales cu bicicleta să:

Și prin palate să:

Sau pe iarbă la Mogoșoai să:

Ori printre frunze să:

Sau și mai bine prin apă să:

Și unde e mare e și nisip, în care abia aștept să:

8 Comments

 1. Faine poze! Mi s-a făcut şi mie dor de luna mai, de libertatea de dinainte de copil… Dar vara va fi, totuşi, şi mai faină cu copilul după noi!

 2. Carla

  Pozele si postarea de astazi mi-au amintit de prima zi cand am descoperit blogul tau si,asezandu-ma mai comod,cu laptopul in poala,mi-am spus: ”wow!…aici e de mine!”
  Astept primavara cu atata dor…

 3. Am avut un concediu tarziu anul asta, si pentru ca am avut vara prelungita in acest fel, abia astept sa vina primavara, sa fie soare, sa…, sa…, sa….
  parca nici iarna nu mai e ce a fost 🙁

 4. ehh…isi are si iarna rostul ei. la fel si ploaia. Cum ar fi daca nu ar fi noapte. Sa fii tot timpul treaz. Sa nu poti sa visezi, sa te relaxezi. Cum ar fi daca nu ar mai ploua. Cum ar fi daca ochii nu s-ar mai inchide noaptea, pentru ca ai lumina permanenta.

  Si uite ce frumos ninge acum. Macar de o coborare cu placa, si un play cu Loard of the boards in casti. Macar atat. nu mai zic de iernile copilariei cu colindat si sanius, si vin fiert mancat cu paine si zahar.

 5. Aș vrea ca iarna să fie iarnă adevărată cu frig și zăpadă, și apoi să vină primăvara cu alaiul ei de verdeață și de flori! Și apoi vara cu concediul ca să facem tot ce ne-ai adus tu aminte că ne e dor să facem, plajă, plimbare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *