Conversațiile Sofiei: 1. Cu peștii

Cu cît mănîncă mai puțin, cu atît face mai multă gălăgie. Vi s-a întîmplat?

Mai nou, vorbește cu peștii. Întîi îi ascultă, țopăie de bucurie la auzul veștilor, îi învelește frumos cu draperia, apoi le dă replica. Un pic cam răstit pentru gustul meu, dar ea e încă mică, n-a avut vreme să învețe moderația și diplomația.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4204

35 comentarii

  1. Mda… noi (adica mihaiul din dotare) vorbim cu ciorile, la geam. Si le dirijam incotro sa o ia si ne enervam daca nu ne asculta si batem tare din picior in pervazul ferestrei daca nu ne asculta… Priceless.

  2. superb! stai sa vezi mai incolo ce va asteapta: stefan sta la geam si incepe: om, ce faci acolo? da, te plimbi pe strada? nu ma fa sa tot strig la tine! sunt minunati astia mici, uitam de orice cand ii auzim cat de inocenti pot fi si de dulci! pupici micutei printese!

  3. dar chiar va vorbeste,nene,nu gluma!eu i-as pune scaunul de masa si as posta-o acolo,ca sa imi mai menajez oasele si timpul,pana se plictiseste.

  4. Principessa Capsunica, in virsta de 1 an & aproape 9 luni, a fost incintata de Sof si a ris cu drag (cred ca ea si intelege ce zice fata acolo…). Acum ma pune sa i-o arat din nou 🙂

    • Cred ca e a cincea oara cind cere filmul cu Bebe 🙂 a indragit-o maxim si-i ride in hohote 🙂 E limpede ca Sof e uber-cool 🙂 si ce zice ea acolo makes sense. Las ca vine primavara si poate ne vedem prin parc!

  5. Da, Iulia mereu a avut perioade cand era mica, ba manca mult, ba mai putin, nu m-am stresat niciodata din cauza asta, amreu am considerat ca mananca atat cat are nevoie, spre deosebire de mama ei care mananca mult.

  6. Ce dulce este! Poate discuta despre mancare – dragii mei, voi ce aţi mai mâncat zilele astea, ca mie nu prea-mi mai place mâncarea pe care mi-o îndeasă mami pe gat:)

    • E foarte posibil! Sau poate le spunea ca ii e pofta de ei… ca peste inca nu i-am dat, o fi si ea curioasa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *