De Crăciun, înapoi în zilele noastre

Acum o săptămînă am sfidat calendarul și am lansat concurs cu amintiri din copilărie legate de Crăciun. Vă mulțumesc că v-ați prins în joaca mea în număr atît de mare, m-am bucurat să recunosc aceleași obiceiuri, farse, glume, accidente, întîmplări caraghioase la majoritatea dintre noi! Chiar dacă n-am avut banane pe masă de Sărbători cînd am fost mici, pare că ne-am distrat destul de bine! Și ia uite ce mari și frumoși ne-am făcut! 🙂

Cu greu am ales comentariul cîștigător. Îi rog pe autorii celorlalte comentarii să nu se supere, le-am citit pe toate de cîteva ori, foarte faine poveștile tuturor, aceasta însă mi-a rămas în minte:

win comment

Felicitări, Anca! Te rog să-mi scrii la printesa @ printesaurbana.ro cu datele tale de contact și curînd vei primi cadoul Disney, oferit de ING Bank în cadrul campaniei Cîştigă cadouri Disney cu cardurile Mastercard. Campania e următoarea: toţi cei care achiziţionează în perioada 22 octombrie – 22 noiembrie 2013 un card Mastercard (Credit Card sau Contactless) de la ING au şansa de a câştiga o vacanţă pentru patru persoane (2 adulti şi 2 copii) la Disneyland Paris, în perioada 13-15 decembrie. Cîştigătorul, ales prin tragere la sorţi după încheierea campaniei, se va bucura de o excursie de 3 zile pentru 4 persoane la Disneyland Paris, cu transport, cazare la un hotel de 5 stele, bilete de intrare în parcul de distracţii, vouchere de masă, VIP FastPass. Mai mult, unul dintre copiii care însoțește cîştigătorul va avea ocazia să aprinda bradul de Crăciun de la Disneyland. Puteți aplica pentru cardul Mastercard aici.

Heheeei, noi nici nu știam că există Disneyland, iar copiii noștri pot aprinde bradul din locul ăsta magic (în care eu recunosc că n-am fost, dar garantat mergem cînd o mai crește blonda). Și dacă tot am revenit în zilele noastre, permiteți-mi să întrerup programul cu o poză de la Crăciunul nostru trecut. Dacă o să vă uitați bine de tot în căpița de hîrtie colorată, o să vedeți niște ochi curioși de bebeluș. Așa ne-am distrat anul trecut, anul ăsta sperăm să fie interesant și conținutul pachetelor, nu doar ambalajul!

printesa urbana craciun

Mi-a venit o idee: am putea face concurs cu poze cu bebelușii la primul lor Crăciun! Eu mai am una bună cu Sofia, care își trage în cap toată grămada de cadouri! 😀 Dacă vreți, trimiteți-mi pozele buclucașe și le urc aici în post, să ne mai amuzăm puțin și pe seama lor, că pe seama noastră ne-am amuzat destul… Mă gîndesc imediat și la premiu.

PS: Nu uitați: pe 16 noiembrie vine Alfie, pe 30 noiembrie fac cinste de ziua mea! Vă aștept cu drag și ici și colo.

Iată și un prim mini-Moș Crăciun, aparține Mădălinei!

415869_3970559467011_2010241739_o

Răzvan-Andrei la primul lui Crăciun a făcut vraiște prăjiturile de casă!

DSC_0056

Șiiiii direct din Grecia, Vasilis, care la numai 7 luni face singur bradul (sau mă rog, aproape :D)!

ACER

Sofi, 6 luni

IMG_286004514465632

Maia la 7 luni deja smotocește bradul (o să aveți de furcă anul ăsta!)

DSC_6748

Stefan la 7 luni, acum 4 ani. Anul viitor Stefan va avea sub brad nu doar cadouri, ci si un fratior. Sarcina usoara, Diana!

Digital image

Și Eliza, la primul ei Crăciun!

DSCN0384

Mai aven un ren Alex de 4 luni jumate.

Alex 4 luni juma

Și o Sabina de 8 luni jumate care încerca să subtilizeze instalația de pom. Știm, cunoaștem.

Sabina 8 luni juma

Matei cel nedormitor

matei

17 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *