Ivan cel hotarit

Cind a tisnit din mine si apoi l-am primit pe piept, alb si mic cit o pisica mica, a fost cea mai mare eliberare din lume. Am facut o echipa grozava cu totii!

Ivan suge acum cu un zimbet, eu ma uit la el cu un milion de hohote. Majoritatea de ris.

Gata, acum chiar ca am tot!

Ps: Ivan s-a nascut natural la 37 sapt si 3 zile. Are 2950 gr si 49 cm lungime. Nu seamana cu Sofia, dar si lui ii sade perfect aici la mine-n brate.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

105 comentarii

  1. Awww! Parc-am simtit ca ai postat ceva:) Sunt fericita si eu pentru tine si de-abia astept sa-l cunosc si pe Iv cel mic si frumos! Hugs cu dragoste si mult dor.

  2. Felicitari!!! Sa fie sanatos, norocos si intotdeauna inconjurat doar de oameni cu sufletul bun! A pasit cu dreptul intr-o lume noua pentru el, dar avand o familie minunata care-l iubeste nemarginit 🙂

  3. Am stiut! Nu stiu cum, dar am intuit!
    Bine ai venit, Ivan, sa fii sanatos si sa ii bucuri pe parintii tai care te-au asteptat cu atata drag.Vei vedea ca nu doar ei, ai o surioara minunata cu care vei face o echipa pe cinste!
    Ioana si Liviu, ma bucur si ma gandesc cu drag la voi!

  4. sa traiasca Ivan cel drept! si sa fie fericit ca sa-ti mai largeasca ranjetul de pe fata 🙂
    iar Sofia sa-l iubeasca nemasurabil!
    sa stii ca am citit postul cu intunericul, dar si cel cu experienta neplacuta din filantropia, de-acum o viata.. ziceai acolo ca vrei trei ! sau acum il calculezi si pe ciocolata ? 🙂

  5. Buna dimineata Printesa draga!
    Ieri am plans, a fost asa …nici macar nu am putut sa scriu, iar astazi asa veste buna…
    Felicitari, sa va traiasca (amondoi) si sa fie sanatos(i)!
    Va doresc o viata minunata, plina de iubire si frumos si sa ne vedem cu bine!

  6. Felicitari, printeso! :-* Ma bucur tare mult pt tine, pt familia voastra! Va doresc numai bine, refacere usoara, sanatate si multa rabdare cu noul memebru al familiei. Sofia l-a vazut? Aveti grija de voi! O zi minunata!

  7. Felicitari!!!
    Sa fie sanatos si norocos! Mi-au dat lacrimile de emotie.
    In fiecare dimineata deschid blogul tau, dar astazi l-am deschis ceva mai devreme decat de obicei. Ma bucur din tot sufletul pentru voi. Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa!

  8. Felicitari, Ioana! Ma bucur mult pentru ca ai avut parte de experienta pe care ti-o doreai. Va imbratisez pe toti cu mult drag.

  9. Yuppi. Felicitari. Ma bucur sincer pentru tine, desi nu te cunosc personal. Ne-ai aratat si noua ca se poate sa nasti natural dupa cezariana. Acuma ai bratele pline de 2 copilasi mici. Cred ca esti in culmea fericirii.

  10. Cea mai frumoasa descriere a unui nou-nascut mititel! Felicitari! Ma bucur atat de tare pentru voi! Sa fie sanatos micul Ivan, alaturi de toata familia!

  11. Felicitari, Printesa urbana ! Ti s-a indeplinit visul sa nasti natural. Delfinul mic sa fie sanatos sa adaptarea la lumea inconjuratoare sa decurga lin si fruma. Sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte numai si numai de bine !

  12. Felicitari! Sper ca ai un programel sau ceva care sa posteze automat, in locul tau, articolele, nu de alta dar cu atata fericire ar trebui sa ne lasi ceva timp si macar sa te odihnesti 🙂
    Ma bucur ca ti-a iesit nasterea naturala, ca stiu ca iti doreai mult.
    Sa fiti sanatosi! 🙂

  13. Felicitari, Printesa draga!
    Ma bucur enorm pentru voi! Sa fie sanatos, ca iubit…mai mult de atat nici nu se poate! 🙂
    Ivan este tare norocos sa aiba asa o familie minunata!
    Va imbratisam!

  14. Felicitari Draga Printesa!
    Sa te bucuri de familia minunata.
    Ieri cand ai postat pe FB nu stiam daca nasterea a fost naturala, asa ca bucuria a fost si mai mare acum cand am vazut confirmarea 🙂
    Felicitari pentru hotararea ta!! Esti un exemplu pentru toate mamicile

  15. Ioana, felicitari! Ma bucur tare mult pentru voi, imi pare bine ca totul este in regula, ca ai nascut asa cum ti-ai dorit, ca Ivan este sanatos si tu la fel. Va doresc multa sanatate, sa va bucurati impreuna de minunile din viata voastra! Cu mult drag, Cristina

  16. Haha, imi amintesc si-acum cand ti-am urat, la nasterea Sofiei, sa fie roz si, de ce nu, si bleu!
    Ete c-acum le-aveti pe toate, cu un roz si-un bleu si ciocolatiu si zile colorate, puteti sa puneti de-un curcubeu! :))
    Hai c-am reusit sa te felicit pe toate canalele, mai-mai ca-mi pare rau ca n-am nr tau de mobil, sa te felicit si telefonic 😀
    Bun venit, Ivan! Fie ca ziua de 17 iulie 2014 sa fie prima zi din cele mai frumoase zile din viata ta!
    Iar tu, Sofia, sa te bucuri de fratiorul tau, sa-ti fie adaptarea la noua formula usoara si armonioasa si sa fii inconjurata de iubire!
    Va imbratisez cu drag.

  17. „Ps: Ivan s-a nascut natural”

    asta-i! asta voiam s-aud :)) bravo, bravo tie, bravo lui, bravo tuturor celor care au participat!
    bine-ai venit pe lume Ivan!

    „Gata, acum chiar ca am tot!”

    daca ai stiut sa obtii tot, stiu ca vei sti si pastra tot ceea ce ai, cu multa iubire! felicitari! 🙂

  18. Uaaaaau, felicitari, sa va bucurati de el la fel de mult ca de Sofia! Esti foarte pe placul meu, draga mea! Si un exemplu pentru „nastere naturala”…

    Astept o postare despre cum a fost si cum ai simtit tu nasterea naturala.

    Toate gandurile bune de la Constanta!

  19. Sa va traiasca, sa fie sanatos si fericit! Iubit sunt sigura ca va fi!
    Abia astept postarile cu primele impresii ale Sofiei si primele (pseudo)dialoguri intre frati!
    Chiar, l’a vazut mica printesa? Ce parere are?

  20. Felicitari pentru minune! Si felicitari ca ai avut curajul de a naste natural dupa cezariana. Sa scrii despre asta. You can be an eye opener!

  21. felicitari! sanatate multa! ma bucur tare pentru voi! cu siguranta va creste rata natalitatii in perioada urmatoare, parca as vrea si eu inca un bebe mic pe care sa-l strang la piept :)))) abia astept sa ne povestesti, in felu-ti caracteristic, minunatele aventuri ale printesei Sofia si ale printului Ivan!

  22. Felicitari!!!! Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de momentele acestea speciale. Recuperare usoara, multa rabdare si putere si bun venit pentru Ivan!

  23. Felicitări! Aşa-s băieţii, mai hotărâţi 🙂 Şi al meu băiat născut acum 3 luni, tot la 37 de săptămâni şi un pic a ţinut musai să facem cunoştinţă, şi în loc de taur, a ieşit berbec. Dar prin cezariană la fierbinte :))

  24. Felicitari! Chiar aveti „tot” acum. Eu va doresc multa sanatate si rabdare, pentru a-l creste la fel de frumos si pe Ivan.

  25. Suuuuper!

    FELICITARI si lui Ivan cel mic o viata minunata si plina de bucurii alaturi de voi. ma bucur ca ti s-a implinit visul de a naste ‘normal’ si ca a fost OK. Pupam familia princiara 😉

  26. Feeelicitari!
    Sa fie toate intr-un ceas bun si sa aveti parte de multe, multe momente de bucurie in noua formula! 😀

  27. Felicitari si numai bine la intreaga familie! La multi ani sanatosi lui Ivan cel mic !
    Din experienta cu cei doi nepoti pe care ii am, pot spune ca incepe o viata de infinit de ori mai interesanta. O sa-ti mai creasca o inima cu care sa-l iubesti pe Ivan pe langa cea pe care o ai pentru Sofia. Numai bine va doresc si recuperare rapida.

  28. Felicitari! Sa fiti fericiti si sanatosi, sa va iubiti!
    Primeste Sofia cadou de la Ivan? Am inteles ca asa se face cand vine bebe doi.

    Ma bucur tare, asa da vesti!

  29. Felicitari, ma bucur c-ai reusit sa nasti asa cu-mi ti-ai dorit. Iti doresc sanatate si vindecare rapida, sa te poti bucura din plin de puisorii tai frumosi.
    Bine ai venit, baby Ivan, un regat intreg asteapta sa te cunoasca.
    P.S. Abia astept sa citesc despre reactia Sofiei cand il va vedea prima data, despre dialoguri care vor avea loc pe tema Ivan cel mic.

  30. Ce de bucurie e aici la mine in suflet cu asa veste… Cate coincidente creezi tu mereu pt mine…eu in SkalaPotamia, sarbatorind cu Afrodita de la Emotions pe fiica ei, Sofia. Sa fiti sanatosi si sa cresteti toti in Iubire. Va imbratisez cu atat de mult drag!

  31. Phiu! Felicitari! Esti inainte-mergatorul meu 😉 inca de cand ma pregateam sa nasc la RM acum un an si 9 luni. Acum sunt in 36 de saptamani. Astept cu nerabdare si speranta povesti frumoase despre viata in 4. Va doresc sa va fie bine, foarte bine!

  32. Bravoooooo! Felicitari, Ioana! Micule Ivan, bine ai venit! Sa fii sanatos, sa cręsti mare si frumos si sa ai grija de astia mai mari ai tai. Pai ce, ii lasi de capul lor?… Arata-le who’s the boss! Impreuna cu surioara ta, asa ar fi insa mai frumos! Ha ha…

  33. Felicitari Ioana si Liviu, sa va traiasca si sa va bucurati de ei! Sunteti o familie frumoasa, legata, aveti trecut dar mai presus de orice aveti viitor si vi-l construiti in fiecare secunda, cu ceea ce ginditi, spuneti, scrieti! Pentru mine si probabil ca pentru multi altii sunteti dovada vie ca se poate! Si visele devin realitate…va imbratisez cu drag si va tin pumnii, ma uit la voi cum as urmari un basm cu zine si cu printi; si in care zmeul cel rau s-a cumintit si el de atita iubire si bucurie adevarata si a plecat sa asupreasca alte zari. Si pina si el a binecuvintat regatul inainte sa plece :)! Sa fiti deci binecuvintati si construiti frumusete in fiecare zi!

  34. Bun venit si Felicitari!!! Sa fie sanatos si sa creasca frumos, sa va bucurati de frumoasa voastra familie!
    Abia acum am citit postul.
    Dupa ce te vei recupera si vei avea chef sa povestesti, abia astept impresia ta legata de nastere naturala vs. cezariana acum ca ai trecut prin ambele situatii.

  35. Draga Printesa,

    Felicitari pentru nastere. Esti o eroina ;).
    Ma bucur ca ti-a reusit natural.
    Iti doresc multa sanatate si tie si lui bebe si multa putere sa razbesti cu greutatile – stiu ca e greu cu un copil, iar cu doi e si mai si.

    Cu drag,
    wlfp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *