Șase ani și două bomboane

Se împlinesc azi șase ani din duminica în care stăteam absentă pe un covor roșu și mă gîndeam că eu n-am primit niciodată o cutie de televizor plină cu bomboane cu migdală și fulgi de cocos. Eram singură și-mi plăcea asta. Mă bucuram de libertate, de mine, de timp liber grămadă. Și văzusem reclama asta la televizor, cînd o ea superbă deschide ușa și pe preș o așteaptă o cutie plină cu calorii dulci și pufoase.

Am scris pe blog propoziția asta simplă.

El a comentat scurt: ce diagonală?

Au trecut șase ani, niște sute de emailuri tot mai intense, o întîlnire complet banală la un ceai, un sms, apoi un film, încă un ceai, o evadare la bulgari, niște certuri pasionale, un inel, o nuntă, o lună de miere cu rochie de mireasă la Paris, nici nu mai știu cîte vacanțe și planuri, doi copii, o blondă cu miros de migdale și-un blond mic cu miros de nucă de cocos.

Oare creativul care a făcut scenariul la reclama cu cutia de bomboane s-o fi gîndit săracul cum avea el să schimbe viața unei șatene superbe?

Mi-am dorit bomboane, viața mi-a dat bomboane. Culmea, cu migdale și cocos, cum am cerut! Așa că vă spun același lucru ca în fiecare an pe data de 8 noiembrie: cereți ce vreți, revendicați-vă dreptul la vise împlinite, strigați-vă vrerile, dar fiți specifici, puneți acolo în vorbe și imagini toate detaliile și apoi stați cuminți, că acuș sună la ușă…

Iar dacă nu ați văzut filmul nostru, iată-l. Pregătiți batistele!

Povestea noastra from ioana em on Vimeo.

65 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *