Noul regat desenat

N-am apucat, pur și simplu n-am apucat să scriu despre asta, despre noul logo, noua organizare, noua temă, planuri, gînduri, cifre… Trăiesc un final de an foarte aglomerat, agenda editorială e pur și simplu îngropată, am foarte puțin timp să scriu, cîteva minute seara doar, țin textele în cap de cum fac ochi și tot încerc să prind o pauză de copii să le pot pune pe foaie, dar nu, de cele mai multe ori nu apuc. Așa că seara, între un duș și o felie de pîine cu brînză și ceapă îmi arunc grămadă toate gîndurile, uneori scriu și trei posturi în 15 minute.

Oameni buni, ați văzut și fără mine că avem casă nouă. Sper că vă place, că o să vă obișnuiți repede, eu sper că e mai ușor pentru voi acum decît era înainte. Și mai frumos, mult mai frumos!

Era momentul să scap de noapte, în viața mea e atît de mult soare, atît de multă culoare!

Noul logo, pictat după indicații precise și după o tentativă nereușită, a ieșit minunat și îi mulțumesc Roxanei Soare pentru mîna ei bună. Am vrut să păstrez papucii roșii, dar ei trebuiau să fie converși. Am vrut să am și copiii aproape, și orașul, de care-s dependentă, dar nu orice oraș, ci unul de poveste, cu blocuri ciupercă și morcovi cu frunze. Viața e pumoasă, scrie acolo sus. Așa mi-a zis mie Sofia într-o dimineață pe cînd avea doi ani. Și da, nu doar că așa e, dar se și potrivește blogului foarte bine. Asta vreau să dau mai departe, dacă pot, în fiecare zi. Viața așa ar trebui să ne fie mereu, cum o vede un copil fericit de doi ani.

Am reorganizat informația pe categorii mai clare, sînt cele din meniul principal, cel de sub logo. Acolo veți regăsi textele despre părințeală, sarcină, articole utile, cele publicitare separat, recenzii, vacanțe. În meniul de sus, cel mai sus, sînt informații despre mine și blog, publicitate, evenimente, treburi de-ale casei, nu conținut. Zona de search e tot acolo sus, în dreapta.

Am introdus o secțiune nouă, se numește Cititoarele scriu. Aici public doar texte de la voi, semnate sau nu, cu link sau nu, care spun o poveste despre ceva ce cred eu că poate fi de interes pentru restul lumii. Dacă vreți să vă public, vă aștept textele pe adresa mea, e important însă să fie corect scrise, neapărat cu diacritice. Nu promit că le public pe toate cîte oi primi, dar promit că le voi publica pe toate care merită. Autoarea textului cel mai vizualizat într-o lună va primi de la mine un cadou. Aceeași autoare poate publica mai multe texte, dacă sînt bine scrise și au feedback bun. Vreau ca în vară să aleg dintre autoarele acestor texte un ajutor permanent, un prim alt membru în echipa editorială a blogului, care va scrie regulat aici pe blog și va fi remunerată pentru textele publicate. Eu voi scrie la fel de des, iar pe lîngă textele mele vor apărea și ale voastre.

Pe homepage sînt, ca și înainte, articolele în ordine invers cronologică, cel mai recent e primul, apoi curg celelalte. În dreapta există o coloană cu posturi populare, cele mai comentate posturi, acolo vor mai intra bannere dacă o să mai am parteneriate.

Voi introduce like și dislike la comentarii în cîteva zile.

Acum vreau să vă rog să-mi spuneți cum vi se pare, ce nu e ok, ce vă place. Iar eu vă răsplătesc intervențiile cu premii, că așa mi se pare frumos. Am cinci premii pentru voi:

– un voucher de 250 de lei la Grace Couture Cakes, care sînt, după părerea mea, autorii celor mai fabuloase torturi și candy baruri din București. Aveți mai jos exemple de ce pot face. Premiul e doar pentru București.

IMG_6687 (Large)

32

18

13

Ziua Printesei - web-57

– un voucher de 100 de lei la Zoom Decor, ei fac litere pictate și tot soiul de decorațiuni din polistiren. Le puteți lipi pe ușile sau pe pereții camerei copiilor, le puteți folosi la botez sau nuntă. Premiul e pentru toată țara.

– două vouchere de 100 de lei la Trattoria Belvedere, firmă de catering în București. Premiul e doar pentru București.

– o protecție de iarnă de la Poartă-Mă, o expediez eu oriunde în țară. Protecția e de culoare neagră.

poarta-ma

Le mulțumesc tuturor pentru premii!

Așadar, cinci premii. O să trag la sorți dintre toți cei care comentează la acest post și mîine seară anunț cîștigătorii. Vă mulțumesc tuturor în avans pentru feedback și vă spun bine-ați venit în casa nouă, sper să rămînem împreună pe-aici multă vreme.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4196

182 comentarii

    • Imi place mult noua organizare pe blog, mai ales ca ai pus si sectiunea la care pot posta si cititoarele, foarte faina idea.
      Imi place si noul logo, te reprezinta, e vesel, colorat si optimist. La cat cat mai multe povesti care schimba destine, in bine, evident.

  1. Hello, imi place f mult noul look al blogului. Imi plac culorile vesele, se potrivesc cu felul cum iti descrii viata. Foarte inspirat noul design.
    Acum, cu noile feature-uri, ai mai mult decat un blog. Ai informatii utile ordonate,articole relaxante usor de gasit.
    keep up the good work!

  2. E frumoasa noua infatisare. Imi place desenul mult, iar fondul bej se potriveste perfect cu atmosfera blogului.
    Mult succes in continuare si ceva mai multe clipe de somn!

  3. Mie mi-ar fi placut ca bannerul sa poata fi vazut in intregime de pe orice device. De exemplu, pe iPad nu se vede textul cu „viata e pumoasa”, iar pe telefon intra doar „Printesa urbana”. Nu stiu daca e o solutie temporara sau asa va ramine. E intr-adevar mai usor de navigat si mai prietenos.

  4. Îmi place cum arată dar si mai mult îmi place că e ordonat, aerisit si foarte clar organizat. Găsești orice și secțiunile, sau cum s-or fi numind, nu sunt puse la grămadă, unele peste altele.
    Eu aș fi pus și un buton de „like on Facebook” și unul de share dar poate sunt eu prea obsedată de FB. Prefer să văd în newsfeed-ul de la FB articolele nou apărute decât să primesc un email.

  5. e f frumoasa noua infatisare,foarte calda si primitoare.nu te-am descoperit de mult timp si acum imi e mult mai usor sa citesc articolele din urma.mult succes si pe viitor

  6. Mie imi place noul desen. Imi place continutul si imi plac culorile lui. Desi nu ne cunoastem, din tot ce am citit, mi se pare ca te reprezinta foarte bine. Si blogul imi pare mai organizat acum.
    O singura sugestie am: imediat dupa articol apare dreptunghiul cu descrierea de pe Facebook si link-ul. Mi se pare ca intre text si comentarii sunt multe lucruri- etichete, pagina precedenta, articole similare- parca nu e locul acelui dreptunghi acolo. L-as pune undeva in dreapta.

  7. Draga Printesa,

    Regatul tau e minunat, plin de veselie si culoare! Imi place foarte mult noua imagine a blogului, totul e foarte bine structurat si, da, viata e pumoasa!

    Sarbatori binecuvantate,
    Cristina

  8. Look-ul vechi era foarte frumos; avea un iz romantic si misterios 🙂 Cred ca se potrivea foarte bine cu viata si preocuparile tale de acum cativa ani.

    Look-ul nou reuseste sa pastreze foarte bine izul romantic (or fi conversii rosii vinovatii?), insa ii adauga mult, mult din universul fantastic al maternitatii. Este foarte vesel si… parfumat 🙂 Vanilie, hubba bubba si fistic. Nu stiu cum pot imaginile sa fie parfumate; dar in capul meu, pot.

  9. Imi place mult noul regat colorat. Iti citesc articolele pe telefon (in timp ce ii dau de mancare Super Bebelului meu de 6 lundi) si acum imi este mult mai usor sa dau de articolele mai vechi.

  10. Buna,
    Este mult mai usor blogul de citit cu textul la stanga. Inainte in partea stanga aveai reclame care pe mine personal ma deranjau. De asemenea culorea de fond neutra este f bine aleasa, odihnitoare pentru ochi.
    Imi plac foarte mult clasificarile de sus: Parenting, sarcina, utile, etc. Acolo pot sa gasesc mult mai usor povestile tale mai vechi. Imi doresc asta pentru ca am inceput sa iti citesc blogul de curand iar pe unele povesti le-am ratat.
    Sarbatori fericitie!

  11. Foarte reusit, autentic si faptul ca a fost desenat ii da un plus de valoare. Mult mai organizat pentru cititori. Nu stiu daca ti s-a mai spus dar pe mobile nu se vede meniul … Pe un S5 se vede dar pe un S2 nu. Felicitari si sa te odihnesti si sa aveti sarbatori fericite si pline ochi de bucurii !

  12. Dragă Ioană,
    sa ne trăiești, sa fii sănătoasă si să ne încânți și mai departe!
    Noua temă se potrivește perfect și să fie cu noroc, noii tale vieți. Îți foarte mulțumim pentru că exiști, pentru că ne dăruiești in fiecare zi din sufletul tău și pentru că datorită ție Viața e Pumoasă! N-am talent la scris, dar zău că mi-ar plăcea sa lucrez cu tine!
    Sărbatori liniștite, pace in suflet si casa plină vă doresc!

  13. Mie imi place foarte mult noul logo, se simte ca e creat de sufletul de copil 🙂
    Nu am mari sugestii, insa sunt (inca) o cititoare a articolelor mai vechi, nu am ajuns la zi. Si o chestie care ma sacaie putin e ca atunci cand citesc, vreau fie in ordine cronologica, iar pentru ca acum articolele sunt aranjate in pagina un pic mai asimetric, de multe ori le incurc. Mi’ar placea sa fie atasata si data sub fiecare text scris (in meniul lunar). Sau poate sunt eu un pic ametita si inca nu le vad.

    • Acum am observat ca la meniul lunii in curs apar, doar la cele din anii trecuti nu apare (inca, probabil). Sunt cam la inceputul lui 2012, cand era pe drum Sofia 😀

  14. Si mie imi place cum ai organizat casa :). Culorile sunt placute, iar desenul e tare frumos. Insa ma asteptam sa iti vad si Omul pe acolo, cumva.

  15. Felicitari pentru site 🙂 Arata bine!
    Ma inscriu si eu..cu speranta la torturile grace cc. Nu de alta..dar trec pe langa sediul lor din pipera in fiecare zi spre birou..

  16. Printesa gandesti frumos, scrii minunat, traiesti feeric. Prin ochii tai viata se vede in alta culoare cand uneori gri-ul apare la orizont. Hainele noi iti priesc, foarte misto bannerul, culoarea fondului iarasi place mult. Imi inspira stare de…bebeluseala. Sa nu razi de mine 🙂
    Imi place ca introduci rubrica unde pui si textele noastre. Imi place ca ai tinut mereu cont de noi. Misto si ideea likeurilor si dislikeurilor.
    In concluzie..treaba buna ai facut!

  17. buna, imi place foarte mult noul logo si faptul ca arata mai bine blogul pe telefon.Inainte era pagina cam intunecata si nu puteam citi textul fara sa ajustez pozitionarea sau dimensiunea caracterelor.
    Multumim ca ne-ai invitat in casa noua si frumoasa!

  18. Eu intru de pe telefon si pt telefoane ar mai trebui optimizat pe ici pe colo, in locurile esentiale. De exemplu la comentarii, unele raspunsuri la raspunsuri ajung sa fie o insiruire kilometrica de cate doua litere pe rand, inghesuite si amarate

  19. N-am inteles de ce musai cu diacritice…asta imi pune mie probleme, cel putin, ca as fi vrut sa scriu si e mai problematic asa…dar oricum felicitari, arata mult mai frumos si happy…in ton cu viata ta si cu sezonul

  20. Vechiul logo era super, dar cel nou esti si mai si! Curcubeul cu micutii e piesa de rezistenta. Pe noua interfata este mult mai simplu de navigat chiar si dupa telefon, ceea ce este perfect pentru mine ca nu te citesc demult si trebuie sa recuperez din urma atunci cand doarme bubu meu de 4 luni. La cat mai multe posturi! Iubesc felul in care scrii si in care gendesti! Felicitari!

  21. Buna!
    1. Eu am observat ca literele mari scrise cu diacritice ( in acest caz Sh mare) din titlul a 2 articole si din numele de la 2 commenturi de la acest articol apare ca o patratica, ca si cum nu ar fi recunoscut. Eu citesc de pe tableta, o fi de la asta, dar sigur se poate remedia de catre specialistul care a facut toata treaba asta minunata.
    2. E utila si structurarea pe categorii. Cred ca simtisem nevoia la inceputul meu pe acest blog sa citesc doar articolelel despre sarcina/copii/parenting si nu prea aveam optiunea asta. Acu ma intereseaza tot, dar arunci aveam alte interese. Deci, pentru cei care ajung aici cu un svop, le e mai usor sa navigheze doar in categoria respectiva.
    Spor in continuare la scris,

  22. Draga Printesa,

    Foarte frumoasa ”noua casa” in care ne primesti,culorile sunt mult mai vesele si totul e mai structurat. Am ramas placut impresionata cand am aflat ca si tu esti din Piatra Neamt :).
    Imi plac foarte mult post.urile tale si pot sa spun ca astept de fiecare data un nou post pe care il citesc cu mult drag.Tine.o tot asa.

  23. Arata foarte bine noile hainute, mult mai potrivite noii (ma rog, oarecum) tale vieti. O problema am vizavi de continut/comunicare si sper sa intelegi asta fix asa cum o spun: a inceput sa se simta preocuparea pentru trafic in ceea ce faci – frecventa mai mare, continut diluat. E firesc, stiu, odata ce ai proiecte sponsorizate, doar sa ai grija sa nu ajungi sa publici ca sa dea bine cifrele la Google si sponsori/parteneri – orice ti-ar cere ei, nu uita ca datoria ta este in.primul rand fata de tine si de cititorii tai.
    Sarbatori pumoase!

  24. Un nou look care imi place, este colorat, vesel, user friendly. Aici gasesc mereu sfaturi utile, bine argumentate pe care le „fur” si le aplic in educatia fetitei noastre. Multumesc!

  25. Eu citesc doar de pe tel si nu se vede mesajul Sofiei cu ” viata e pumoasa”, meniul cu categoriile apare pe fond gri iar la prima vedere nici n am sesizat, iar la comentarii, daca e numele celui care raspunde e prea lung se suprapune peste „RASPUNDE”. In rest f prietenos si colorat 🙂

  26. Mie imi place foarte mult noua tema, e aerisita, colorata si reprezinta perfect Printesa Urbana si tot ceea ce ea transmite.
    Insa nu am vazut nicaieri lista de bloguri care era inainte pe site.
    De obicei accesam blogul printului consort din pagina asta.

  27. Noua hainuta a blogului este foarte faina si te/va caracterizeaza ft bine. Este o placere sa te citesc, printeso..mai ales in momentele cand sunt cu puiul meu „atasat”. Felicitari pt tot ce faci si sarbatori fericite!

  28. Arata super viu colorat cand deschid noul regat simt ca ma scufund intr o carte de povesti ca atunci cand le rasfoiam seara la culcare…as fi pastrat tenesii chiar daca nu erau Conversi…tot rosiiiiiii:*.

  29. Cel mai mult imi plac sectiunile, m-am chinuit mai demult sa citesc articolele de parenting de pe telefon si pana la urma am luat blogul la rand. De pe telefon se vede doar o parte din logo, pare cam banal fata de logoul intreg pe care l-am vazut pe facebook. Citesc in mare parte pe telefon cand doarme copilul, foarte rar ajung la laptop.

  30. Felicitari pt noul look al blogului! Imi place foarte mult, te admir si te indragesc cu toate ca nu ne-am cunoscut niciodata. Prin ceea ce scrii ajungi la sufletele noastre si ne descoperi lucruri de care nu eram constiente ca exista in noi. Iti multumim ca iti rupi din putinul timp liber pe care il ai ca sa ne aduci noua un zambet pe buze!:)

  31. Imi place coverul…te invita la visare…..fondul in schimb parca e prea tern…nu e Printesa urbana…bafta si Sarbatori Fericite

  32. Bine te am găsit un noua căsuța, care îmi place tare mult. E mult mai usor de găsit ce ai nevoie si culorile noului logo îmi dau o stare așa de happy 🙂

  33. Felicitări pentru noul design, pentru noile „vesminte”. Va reprezintă maxim. Este exact așa Cum sunteți voi, unice
    …iubite!

  34. Si eu sunt una din persoanele carora le placea mai mult vechiul design. Sa mi se traga de la albastru si imaginea putin misterioasa a unei printese urbane?
    Noul design desi are iarba copaci ciupercute, mi se pare un pic prea „urban”. Imi place insa la nebunie partea cu: „Viata e pumoasa!”

  35. Mie imi place noul look, mi se pare ca se potriveste cu statutul tau de mamica la patrat. Nu maderanja nici cel vechi dar acesta exprima optimism.,. Ca o fi de la conversii rosii, ca o fi de la altceva , nu stiu…Dar imi place. Oricum te citeam cu drag…

  36. Inspirat din viata ta noul logo. Odata cu schimbarea m-ai castigat si pe mine ca cititoare. M-am abonat la jurnal si te citesc in timp ce stau cu „iubirica” in wrap sa doarma.

  37. Imi plac schimbarile, imi place organizarea/reorganizarea, am inteles necesitatea lor, numai ca am asa un sentiment ca s-a pierdut putin din caldura si intimitatea pe care o simteam cand intram aici. Stii cum e, casa noua, te bucuri ca o ai, ti-ai dorit-o, trebuia, dar dureaza putin pana devine camin. Sa ne fie de bine deci noul camin!

  38. Da da..e minunat..aerisit, optimist si plin de culoare. Un minus il reprezinta varianta pe.mobil..nu este vizibil logoul..se vede doar o bucata din el..

    Go go go! You rock! 🙂

  39. Imi place noua tema pentru ca este mai aerisita. Cel mai mult imi plac:
    – logo-ul – pentru ca este original;
    – nunata de verde;
    – fontul;
    – introducerea sectiunii pentru cititoare.

    Singurul lucru care nu prea imi place la noua tema este culoarea background-ului.

    In rest, felicitari pentru modul in care scrii articole.
    Sarbatori fericite!

  40. Buna, printeso! Te-am descoperit in urma cu cateva luni si chiar daca nu sunt mamica deocamdata, in fiecare zi iti citesc posturile. Pe langa faptul ca usor, usor invat ce inseamna in teorie sa fii parinte, inca nu am descoperit un post din care sa nu invat ceva. Fie ca e vorba de parinteala sau viata in general. Felicitari pentru darul tau si te rog, dar te rog tare, sa nu te opresti din scris indiferent de ce iti rezerva viata.
    Cat despre noua ta casa online, mi se pare ca e mult mai organizata, cu mai multe posibilitati de navigare. Sincer nu prea cred ca era necesara o separare a articolelor cu informatii publicitare. Stiu ca si tu scriai ceva de genul la un moment dat dar se pare ca intre timp te-ai razgandit.
    Logo-ul este foarte tare! Mi se pare ca te defineste mult mai bine acum! Mi-ar fi placut totusi sa fie putin mai definit. Culorile sa fie mai tari, formele mai definite pentru a se putea imbina mai bine cu restul paginii. Si aici ma refer la caractere, la meniu, la tot. Logo-ul e de poveste dar caractere din restul paginii nu prea… Stiu ca nu ai timp sa analizezi in detaliu toata pagina, toate chichitele, dar numai daca arunci un ochi dupa ce vei citi acest comentariu cred ca o sa observi. Acum daca tie iti place cum se aseaza toate in pagina, lasa-le asa! Daca nu, poate parerea mea o sa te ajute sa orientezi in ceea ce priveste inca niste mici schimbari.
    O zi faina si multi pupici atat tie cat si piticilor!

  41. Buna :). Imi place mai mult actuala organizare, mi se pare mult mai usor sa gasesc o informatie cand o caut. In ceea ce priveste modificarile pe care le-as aduce eu, as micsora pozele de la inceputul articolelor, mi se pare ca distrag atentia de la continut.
    Sarbatori fericite!

  42. Imi place fondul, e reconfortant, asa cum sunt si textele tale in unele cazuri, imi place ca ai pastrat papucii rosii, strategic pusi sa tina sub supraveghere nazdravanii de pe curcubeu, logo-ul e excelent, cum l-am citit mi-am si imaginat o mogaldeata cu ochii mari, plina de zambet, venind cu bratele larg deschise pentru cea mai sincera imbratisare din lume.Nici cel dinainte nu era rau, eu sunt o fire care s-a autoeducat in timp sa fie ordonata si noua „casa” se vede ca la carte! Mult succes in continuare si sarbatori fericite!!! (Eu nu pot particpa la concurs dar si mie imi place cand cineva imi apreciaza munca)

  43. Logoul e tare dragut (si cel vechi era reusit, dar cel nou include si schimbarile din viata printesei), blogul aerisit si bine organizat.Nu prea imi place combinatia de culori, galben pal cu verde inchis, dar asta e o chestiune de gust. Felicitari pentru noua casa!

  44. Vesel, aerisit, cald, luminos – asa arata blogul acum! Imi placea si inainte, acum parca imi place si mai mult. Casa ta virtuala este frumoasa pentru ca tu ai un suflet frumos! Multumim ca te gandesti mereu la noi, cititorii tai! Cu drag

  45. Mie, personal, imi place noua ta casauta. 🙂 Cum spuneai si tu, era parca timpul sa schimbi negrul. Si imi place tema ca e jucausa.
    Nu ma baga in seama la concusrsuri, in schimb s-ar putea sa te iau in serios apropo de invitatia de a scrie. 😀

  46. Imi place! Sunt intr-o dispozitie un pic critica, si am intrat pusa pe…testat. A intepenit un pic site-ul cand am cautat un text mai vechi, fara poza (da, poate asta ar mai fi de indreptat: cum sa apara sus in bara textele fara poza asa, cu un maaaare gol??) dar in rest chiar mi-a descretit fruntea.
    Imi place culoarea, imi place fontul, imi place aranjamentul.
    Sarbatori Fericite in casa noua!

  47. Buna!
    Felicitari pentru re-design, se vede ca te-ai implicat personal in chestia asta. Imi place f mult desenul din bannerul de sus si semnificatia fiecarui detaliu. Iar partea cu organizarea pe categorii este super, caci ma inebunesc dupa categorii si liste si in plus se pot gasi mult mai uso articole pe o anumita tema.

    Acum ceea ce nu imi place (sper sa fii receptiva si sa nu mi-o iei in nume de rau). Nu prea imi place combinatia de culoare verde+galbui (culori reci). As fi mers pe culorii mai calde si eventual aceleasi tonuri, ca sa fie mai armonios. Niste culori mai neutre pe fundal si un design mai simplist ar scoate mai mult in evidenta desenul de sus. In plus pentru cei dreptaci mi se pare jenant ca textul sa fie in stanga si cutiile cu „Featured posts”, „Cele mai populare articole” etc sa fie asezate in dreapta. In plus mi se pare destul de incarcat, si parca nu stiu la ce sa ma uit mai intai. As scoate rubrica „CELE MAI NOI COMENTARII” caci nu mi se pare asa relevanta. De fapt as scoate toate casetele din dreapta textului caci nu sunt vitale si distrag atentia, si ar simplifica, ar pune accent pe imagine si pe text.

    Buguri de layout: bara de sus cu „ACASA DESPRE MINE DESPRE BLOG EVENIMENTE PUBLICITATE PARTENERI” face wrap-up cand micsorez fereastra si o parte din categoriile astea ajung sa se suprapuna cu desenul. Nu intelegeam ce cauta tabul „Contact” pe curcubeul dintre copii. Mai sunt alte cateva probleme de genul asta cand se face resize la fereastra browserului. O metoda eleganta de a rezolva este sa se formeze o lista drop-down cu categoriile care nu mai incap (si sa nu se suprapuna cu edsenul sau alte zone).

    • Complet de acord cu tot ce ai scris! Site-ul e mult prea incarcat acum, iar combinatia de verde cu galbui nu e reusita – as incerca mai degraba un crem? In varianta actuala site-ul arata putin „ieftin” – ceea ce nu reprezinta deloc textele scrise 🙂

  48. Si mie imi place mult noul site, arata foarte bine si parca reprezinta exact starea de bine pe care ne-o transmite fiecare text de-al tau.Imi place ideea de a promova articole mai vechi pe prima pagina, imi plac mult culorile. O singura intrebare am, care recunosc ca mi-am pus-o de prima oara cand am vazut desenul: unde sunt Omul si Ciocolata? Parca e pustiu orasul fara ei 🙂

  49. Buna, si eu sunt una dintre persoanele care te-a descoperit de relativ putin timp (cred ca 6 luni). De atunci iti citesc cu mare drag toate articolele, de pe telefon, cand doarme puiul de 2 luni. Incerc sa recuperez si sa citesc ce ai scris despre Sofia cand era ea la fel de mica. Inainte nu am reusit sa fac asta de le telefon si deschideam laptopul in weekend ca sa le gasesc. Insa acum e muuult mai bine. Totul e la indemana si pot gasi foarte usor ce ma intereseaza.

    Si felicitari pentru noul logo si pentru culori. Ne inveselesc de fiecare data cand deschidem blogul :).

  50. Eu,care folosesc doar internet pe telefon,sunt foarte incantata de noul logo al blogului. Este mult mai ușor de cautat posturi și și a îmbunătățit și aspectul. Îmi place mult. Felicitări

  51. Buna, am vazut acum câteva zile schimbarea/schimbările…mi se pare mai prietenos așa, iar structurarea informatiilor așa cum e acum imi place mult, parca e mai atrăgător sa cauti așa articole mai vechi, mai ales ca încă am de recuperat ☺
    Astept cu drag noile articole după ideile care zbarnaie prin capsor si nu iti dau pace.
    Va pupam,
    E&V

  52. Mie imi place maxim, e aerisit si mi-ar placea sa pastrezi ordinea de sus in jos a articolelor in ordine cronologica. La desen insa mi-ar fi placut sa fie amandoi copiii (nu vad eu bine?), sotul tau si un loc de joaca, eventual un leagan cu flori mici pe el langa calut.

  53. Te reprezinta bine noul design, este o completare frumoasa pentru tot ce scrii, o infatisare proaspata potrivita cu noul tau statut de mama de doi. 🙂
    Asa cum scriam si pe grup, este mult mai potrivit acest design fata de incercarea anterioara, ma bucur mult ca ai ales aceasta tema. Iti doresc sa iti poarte noroc, sa ai la fel de multa inspiratie la scris ca si pana acum si sa aduni tot mai multi cititori!

    p.s. Trebuie sa recunosc ca unul dintre darurile oferite de tine m-a atras tare, tare, este ceva ce chiar mi-ar trebui si as fi tare norocoasa sa castig. Asa ca imi tin pumnii pentru diseara! 🙂

  54. Ca imi place teribil schimbarea, stii deja. Ai vazut, doara, si reproducerea de pe cutia de servetele. Ma rog, mai putin calul care a avut nevoie de indicatii precise. Imi place si ideea de a primi cititoarele la tine in casa. Ba chiar le-ai dat o camera separata. Apropos de cititoare si de Poarta-ma, poate ar fi o idee sa le inviti sa povesteasca putin despre babywearing chiar cu riscul de a fi oaresce reclama, ca tare util mi s-ar parea sa crestem awerness-ul pe mai multe cai. Eu is indragostita de carpele de purat copchilu si-mi pare rau ca acum 8 ani nu stiam ca se poate si asa bine. Sa iti arunci constant un ochi si pe optimizarea pentru mobil ca sigur sunt multi care intra de pe telefoane. Iti doresc sa iti umpli casuta numai de ganduri si idei bune!

  55. Sunt convinsa ca „de bine” ai tot primit, asa ca iti scriu doar ce mi se pare mie ca lipseste din blog: printul consort din logo si varianta optimizata pt mobil, sa pot vizualiza logo integral, ca e frumusel tare. Sebastian si io te pupam!

  56. ma bucur ca te simti bine in noua ta casa…dar eu te-as fi citit oricum. ce e drept, noul logo se potriveste povestii tale de acum. iar treaba cu butoanele de like si dislike m-a facut sa rad…in sensul ca nu era tocmai necesar. cine nu te place sa nu te mai citeasca, fara feedback negativ. pana la urma, tu scrii pentru sufletul tau si pentru cei care te plac 🙂 iar eu te plac de mor si in haine vechi si in haine noi!

  57. Bun gasit in noua casa! Sau sa-i spun palat urban? Arata pumos (:P) si este un loc foarte primitor, unde revin cu drag de fiecare data. Congrats!

  58. Cel mai mult îmi place că este vesel şi optimist. De asta am eu nevoie când intru să îți citesc rândurile sufletului.
    În rest totul este minunat, frumos ordonat…Pumos ce mai. 🙂

  59. Foarte vesel si colorat. Iti transmite o stare de fericire. Felicitari ! Din nu stiu cemotive de pe telefon nu pot adauga comentarii,. Mai investighez. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

  60. Salut! Haina noua a blogului arata foarte frumos, vesel, e o infuzie de optimism. E frumos sistemul pe frame, nu as schimba nimic. Felicitari!

  61. Pentru mine era mai usor sa citesc blogul in formatul anterior – acum poza mare + 3 tipuri diferite de font/demnsiune pentru prezentarea unui articol, ma oboseste. Am vazut si pe alte bloguri/site-uri stilul acesta, banuiesc ca e ceva popular si are anumite avantaje – pentru mie este insa mai dificil de citit.
    Categoriile sunt bine-venite 🙂 Mult mai usor de gasit anumite articole.
    Nu imi place in mod deosebit nici mesajul ‘pop-up’ cu ‘more stories’ – tot putin obositor mi se pare ca mai apare inca ceva care incarca pagina pe care ma gasesc.
    Foarte frumos si noul logo – ca si cel anterior.
    (nu imi doresc sa particip la concurs)

  62. Minunat noul logo, de mesajul ‘viata e pumoasa’, nici nu mai zic 🙂
    Mie mi se parea ca vad mai bine ordinea articolelor in formatul vechi…poate e doar chestie de obisnuinta. Buna ideea si cu cititoarele talentate care pot scrie pe blog 😉

  63. Ce imi place:
    – fondul site-ului, culoarea este blanda cu ochii si pare mai aerisit textul;
    – logoul, culorile sunt calde si imi place mult blocul-morcov;
    – mai usor de navigat;

    Ce cred eu ca mai e de imbunatatit: daca micsorez pagina dispar campurile (acasa, etc) si apare butonul disponibil si pe telefon pentru categorii. Cand te folosesti de butonul-minune apar campurile pe fond negru si mie personal imi este foarte greu sa le citesc, sa trec cu ochii peste ele rapid si sa aleg ce cautam. O alta buba care pe mine personal ma deranjeaza este ca butonul, odata apasat, nu te mai lasa sa inchizi lista de campuri si sa te intorci la articolul prezent. Se blocheaza pe campuri pana ce catadiscseste omul sa aleaga unul. In principiu nu ar fi o problema foarte mare dar e bine de stiut ca extista 🙂

    Sa stapanesti sanatoasa noile hainute!

  64. Am doi copii cu cateva luni mai mari decat ai tai: baietel mai mare si fetita bebe. Asa ca am cam inaintat in ritm similar. Imi place mult noul look este exact pe gustul meu. Te citesc de pe smartphone insa, si la mine cel putin meniul arata intunecat. Doar daca ma pozitionez pe camp literele devin albe, vizibile. Atat am avut de criticat. Ca in rest sunteti aceiasi: pumosi, pumosi, pumosi!

  65. Acum, cand intru sa citesc posturile tale, am impresia ca ma intorc in timp, la cartile de povesti de cand eram mica, cu paginile ingalbenite… E o senzatie tare placuta! Oricum pentru mine conteaza mai mult ce scrii decat fundalul

  66. Buna, imi place mult noul decor, e mai luminos, mai organizat si mi-e si mie mai usor sa gasesc articole necitite avand in vedere ca te-am descoperit mai tarziu!

  67. Blogul arata foarte bine. Mie imi placea si inainte.
    Stii, i-am spus unei persoane ca citesc un blog, si vai ce fain este! Intrebarea care a urmat: „ce fel de blog?”
    Si i-am spus cum se cheama, ca tu povestesti despre viata ta, familia ta, ca multe posturi ma amuza, ca modul in care scrii este savuros. Reactia: „o, nu te inteleg, mie nu imi place sa citesc despre vietile altora, e ca si cum m-as uita sa vad ce fac altii, in loc sa imi traiesc viata mea.”
    Faptul ca citesc acest blog, pe mine m-a facut sa simt ca undeva am o prietena. Ti-am descoperit blogul intr-un moment in care viata mea era departe de a fi „pumoasa”. Ti-am citit blogul pe nerasuflate, pentru ca da, era despre viata unei persoane care trecea prin fel de fel de intamplari, dar le trecea cu bine.
    Ca observatii la noul design: de pe tableta, nu se vede integral „viata e pumoasa”. Se vede doar pana la litera „p”. Si se vede doar un papuc rosu. Poate la alti cititori nu apare problema aceasta! Mi-ar place poate culoarea desenului, in ansamblu, sa fie mai intensa, stii, cum era nuanta aceea puternica de verde inainte. Si de rosu, de pe pantofi. Vad ca sunt si nostalgica

  68. Azi am simtit pur si simplu imboldul sa scriu sa iti spun despre cum citesc cu mare placere post-urile tale. Ca printre lucrurile fericite, grabite sau linistite scrierile tale sunt relaxare, zambet sau……. sursa de cumparaturi :))))). Le vad utilitatea din multe motive.
    Imaginea noua ti se potriveste… asa comod si rosu …numai bun de alergat in sus si in jos cu veselie si personalitate. Buna si o imparteala pe subiecte de interes. Timpul e masurat cu mare grija in functie de prioritati – adica ochi micuti si un zambet larggg ;). De cand sunt mama am invatat cel mai de pret lucru, ca fericirea mea e fericirea ei si invers. Asta ma face sa caut ce face bine si sufletului meu. Blog-ul tau face.
    Sa aveti spor si optimism!

  69. Salut initiativa ta dea face o schimbare pentru noi cititorii. Este semn ca iti pasa de noi 🙂 As vrea sa fiu usor carcotasa, te rog sa nu te superi. Eu m-am acomodat tare greu cu noul format, nu stiu de ce dar cred ca eram obisnuita cu locul anterior, usor intim, intre prieteni.

    Nu ma atrage rubrica cititoarelor, preferam sa fie totul scris de tine si povestit noua, asa ca intre prieteni.

    Cam atat. Salutam mica Sofia si micul Ivan si sa aveti sarbatori linistite.

  70. Buna,

    Felicitări pentru noua casuta. Totul imi place. Clar ne plac gusturile tale, drept dovadă suntem atati de multi oameni care te urmărim zilnic. Nu imi place ideea sa scrie altcineva pe blogul tau. Nu, nu te rog. Eu sunt anti blog. Toate mi se par plictisitoare in afara de al tau. Scrie mai rar daca nu ai timp dar nu lasa pe alții. Sigur nu voi mai reveni daca scrie altcineva, sa se strofoace sa iti imite stilul. Te roooooggg. Succes si sanatate in toate.

  71. Arata super friendly noul format, imi place ca voi putea gasi mai usor anumite topicuri, logoul e bestial, foarte reprezentativ! Improvement: casuta de comentarii ar trebui sa apara sus, eu am dat scroll mult ca sa ajung la ea ( sunt pe telefon). Keep up with this awesome work!

  72. Schimbarea e buna. La fundal as fi vrut ceva mai colorat si pe centru, si un text inceput pe laptop. Despre structura inca nu pot spune nimic, nu am studiat prea bine. 🙂 Felicitari si la cat mai multe schimbari asa frumoase! 🙂

  73. Imi place tot in afara de:
    1. Culoarea de fond. Galbenul asta e prea galben si la un moment dat devine obositor sa citesti peste el. Putin mai deschis ar fi mai bine. Am in minte exact nuanta pe care o poti selecta pe kindle-ul color.. crem asa. As merge pe mana lor ca probabil au facut f mult research.
    2. Culoarea de fond a meniului cand e deschis, care cel putin pe tel e un verde mega inchis, aproape negru, cu text negru deasupra. Nu se intelege nimic. Ori mai deschis fondul, ori text deschis deasupra.

  74. Imi place mult noua casa, desi ma obisnuisem cu cea veche (poate si din cauza ca sunt mai conservatoare). Imi place ca reflecta veselie, culoare si poveste. 🙂 Chiar este mai expresiv si cred ca reflecta „realitatea” ta/voastra. 🙂

  75. Faptul ca tu iti rapesti din timpul tau sa ne impartasesti cum faci tu,cum te comporti,cum iei deciziile e de apreciat si am senzatia ca nu mereu se intampla asa. Tu bucura-te de copiii tai, de familia ta extinsa si de acest dar de a scrie 🙂

    Designul e super, text aerisit si culori placute.
    Te pup

  76. Nu pot decat sa subscriu (si la propriu, si la figurat 🙂 ) Fundalul cald, contextul aerisit, pe caprarii, shortcut-uri, veselie si buna dispozitie! N-am chiar nimic de comentat, lipsa diacriticilor nu ma deranjeaza, fontu-i potrivit (desi am eu o obesesie cu Verdana). Un site pe care-l citesti, trebuie sa fie clar, organizat, aerisit, odihnitor, sa te-ntorci rapid „in timp”, la un subiect anume, si cel mai important: sa aiba continut calitativ. Si are, si este. Aplauze si multumiri!

  77. Ei, si uite inca una mica: acum pt comentariul trecut nu incape tot textul „comentariul tau e in asteptare” pe ecran pe mobil, e taiat „comen”. Perfectionist, stiu, dar tre sa pastram standardul ridicat nu?

  78. Mi se pare binevenita schimbarea de look a blog-ului. Imi place noua structura si culoarea de fond, denota caldura si ma duce cu gandul la o fetita balaie jucandu-se in curtea bunicilor, la soare. In schimb, logo-ul mi-ar fi placut in alte culori, mai vii, sa fie putin in contrast cu culoarea de fond. Ma gandesc sa fie mai mult verde, de exemplu. Dar imi plac papucii principari, pe ei i-as pastra exact asa. 🙂
    Sarbatori fericite si un an nou plin de lucruri frumoase!

  79. Si noua ne place noua casa, e aerisita si cu iz de vanilie.
    Te citim cu voce tare si intonatie in ultimele luni, si chiar daca avem doar 4, povestile tale ne bucura aproape la fel de tare ca desenele cu cantecele de pe youtube 😉

  80. Bine te-am regasit! Iti sade bine in casa noua, mult mai imbietoare si sofisticata si colorata exact cum e viata ta! Sa o stapanesti sanatoasa si sa lasi portita deschisa, sa venim si noi in vizita
    @-}–

  81. Bine te-am gasit! Imi place mult noua casuta si iti urez mult succes in tot ceea ce vei intreprinde in viitor (partea cu grup editorial, etc.) stiu ca mereu va exista amprenta ta, asa ca abia astept! Ce mi-ar mai placea mie ar fi sa mai postezi povesti fictive din „capul” tau…stiu ca nu ai timp si sunt sigura ca iti doresti si tu asta, dar sa stii ca astept cuminte sa mai creasca puii tai si sa ai mai mult timp pentru tine si pentru noi! Pentru moment copiii sunt cei mai importanti (asa cum sunt pentru fiecare mama)! Sarbatori frumoase si un An Nou minunat !

  82. Apropo de texte pe care le scrii in cap, dar nu apuci sa le pui pe hartie…
    Ma gandesc sa-mi iau un smartphone care sa suporte un soft de scriere dupa dictare. Am inteles (zice husband, care e minitechnicus) ca Windows/Word au asa ceva, care vine gratis la pachet cu ele. Trebuie antrenat putin, dar cica poti ajunge la rezultate onorabile. Stiu un alt soft, dar costa destul de multisor.
    Cred ca daca reusesc faza o sa merg pe strada scriind. Si o sa ajung sa pun si eu pe hartie toate cartile pe care le am in cap. :)))))

  83. Casuta noua e foarte frumoasa. Ne placea si cea veche, pentru ca voi sunteti minunate, minunati.Iti multumim ca impartasesti cu noi viata voastra pumoasa!

  84. Mulțumim mult pentru sinceritatea și deschiderea cu care ne primești în „noua ta casuta” îmbrăcată în mirifice straie de sărbătoare! Admir foarte mult totul! Absolut nimic de reproșat!

  85. Nu imi place că trebuie să dau scroll (si de pe tel e si mai nasol) pana la ultimul comentariu ca sa pot scrie. Sunt f încântată ca va aparea buton de like si dislike, f buna idee. In rest esti minunată ca de obicei, nu cred ca o sa imi placa altcineva mai mult asa ca sper ca tu vei scrie macar 80% din posturi si in viitor!

  86. Buna! Sincer, mie imi place la nebunie noul logo deoarece ma face sa ma simt din nou copil. Este foarte colorat, iar culoarea de fond este relaxanta pentru ochi.

  87. Buna, Ioana! Mie imi lace mult de tot schimbarea, o asteptam de cand am vazut preview-ul de pe tort. Crem-ul asta vanilat-fistic(iu) e foarte linistitor si ma duce cu gandul la hainute de copii, la un finet moale si proaspat calcat… Ce sa mai, se potriveste de minune cu noua perioada din viata ta, plus ca ne lumineaza si noua sufletele, zilele si, de ce nu, noptile!
    Ce mi-ar placea sa adaugi pentru meniul de sus, daca ai putea, e efectul acela -nici nu stiu cum ii zice…-echivalentul lui freeze-panes de la exel. Am vazut ceva asemanator la Cabral pe blog si mi s-a parut foarte util!

  88. Printesa te’am descoperit abia acum cateva zile si deja am devenit dependenta! As vrea sa citesc tooooottttt ce ai scris ptr ca simt ca ma intelegi, ca gandim la fel si ptr ca m-am bazait de fericire de l-am trezitpe barbatu-meu dim somn la postul ci viata e pumoasa …Alexia bebelusa mea de 3 luni nu imi prea lasa timp insa sa citesc cat as vrea 🙂 Ptr ca si eu citesc de pe telefon cand apuc, te rog si eu, cand si in masura in care se poate sa optimizezi continutul si ptr dispozitive mobile
    Bafta in continuare si la cat mai mult posturi cu suflet in ele!

  89. Buna Printesa,

    iata ca si eu tot de bine o sa zic 😀 Imi place ca este mult mai aerisit si da impresia ca o sa gasesti mai usor un articol daca vrei sa il cauti.

    Cat despre desen imi plac mult tenesii si acel sentiment de leneveala in iarba si a privi atat de relaxat viata care e atat de pumoasa cu cei doi copii care se dau veseli pe curcubeu.
    Nu apare Omul, dar sa zicem ca el e ciupercuta :))

  90. Buna,
    E prima oara cand iti scriu, desi te citesc de aproape 5 luni de zile, de cand a venit pe lume fetita mea, cu 1 luna jumatate inainte de termen.
    M-ai ajutat mult in toata aceasta perioada – am ras si am plans la articolele tale si am ajuns sa astept cu nerabdare noile postari.
    Felicitari pt noua fata a regatului, e f frumoasa. Eu citesc doar de pe mobil si cred ca e o problema la lista din stanga cu toate categoriile: apare cu negru, scrisul la fel si nu se prea intelege mare lucru. Dupa ce se termina scrisul ramane doar o banda neagra in stanga….
    Multumesc inca o data si sa ai un Craciun si un An nou cat mai frumos si mai bun:)

  91. Buna Ioana,

    Te citesc de cativa ani desi nu am comentat niciodată pe blog. Te felicit pentru darul si vocatia de a scrie, pentru emotia pe care o transmiti prin scris si lumina din textele tale. Noul decor pare desprins din lumea povestilor, culorile sunt pastelate si calde, imi inspira optimism si dragoste de viata. Din pacate, eu de pe telefon nu pot vizualiza motto-ul „Viata e pumoasa”. Organizarea detaliata pe sectiuni e si ea binevenita, astfel putem găsi mai usor articolele din blog.Imi place ca fiecare nou articol este acompaniat si de o imagine sugestiva care împreună cu textul dau o mai mare expresivitate. Parca prea neutra e culoarea de fond, ma gândeam la ceva putin mai vesel

  92. Foarte simpatica noua ilustratie. Mi-ar fi placut totusi ca header-ul sa se scaleze in asa fel incat sa fie vizibil in intregime si de pe telefonul mobil.

  93. Imi place tare mult noua tema, e foarte colorata si vesela. Si imi place mult cum se vede si in varianta mobila 🙂 Felicitari si sarbatori fericite!

  94. Felicitari pentru casa noua, arata foarte bine! Imi plac foarte mult: logo-ul colorat si viu, cu culori pastel, cu tot ce iubesti, cu un oras unde ne-am dori si noi sa locuim. M-a surprins faptul ca „Omul” nu este reprezentat si el, macar printr-o bomboana Rafaello. Dar na, banuiesc ca poarta si el Conversi 🙂 Imi place ca e usor de gasit o anumita categorie si ca totul e frumos organizat. Cateva detalii minore care pentru mine lasa de dorit: Cand dau scroll dupa un articol, vreau sa vad imediat comentariile, ori aici apar intai articole similare care dupa parerea mea apartin altundeva. Retetele nu sunt toate taguite cu tag de retete, asa ca nu apar toate in tagul dedicat lor, din pacate. Asta nu e o sugestie de schimbat, pentru ca ar fi imposibil sa mergi prin toate posturile, dar e ceva ce mie imi lipseste. La recenzii mi-ar fi placut sa fie pe categorii – restaurante, produse de folosit in casa, carti, filme, etc. Dar astea sunt asa minore incat nici nu conteaza. Per total noua imagine este foarte atractiva si frumoasa de-a dreptul! Succes in noua casa, si la mai mare!!

  95. Buna.Nu obisnuiesc sa comentez la articole desi te urmaresc de foarte multa vreme.Imi place noul design.Este ca desprins dintr-o poveste.Imi place si faptul ca publici povestile cititoarelor.De fapt imi place tot.

  96. Eu intru de pe mobil. Logo-ul nu se vede în întregime, mă supără când văd nume mai lungi suprapunându-se cu „Răspunde”, iar culorile îmi par puţin mai copilăreşti.
    La bine: e mai uşor să adaugi un comentariu, poţi face scroll la textbox şi poţi vedea linkurile spre alte bloguri.

  97. imi place cum arata blogul acum, eu citesc de pe desktop si se vede bine, am un singur mic neajuns: eu intru aici de pe facebook si noua poza de profil nu este asa de vizibila ca cea veche, e posibil sa mai sar din postari … nu cred ca e ceva important dar eu ti-am spus ca poate nu ai luat in calcul asta

    in privinta culorii de fond pot sa spun ca la servicu vad un crem pal, foarte palcut, iar acasa e o culoare mai tare, deci conteaza ce „gadget” folosim

  98. Acum blogul are o imagine copilareasca datorita desenelor si optimista prin culoarea aleasa. Felicitari pentru imaginea proaspata si la mai multe articole despre copii sanatosi si fericiti si mamiceala. Sarbatori fericite.
    Ps daca se poate eu as concura pentru coverul de iarna, nasc in putin timp si as vrea sa stam cat mai mult afara .

  99. Este frumos noul look al blogului, dar l-as fi citit oricum și fără îmbunătățiri.
    Știu că sună ciudat, însă pare prea frumos, prea glossy, cu toate pozele la fiecare articol. Nu mai da senzația de la intim, de blog personal.
    Sau poate că asta e și ideea, așa-i?

  100. Încă ceva: de ce like și dislike? Pe facebook e de-ajuns.
    Iar cui nu-i place ceva să scrie în comment. Să depună un pic de efort la o scădere sau adunare 😀

  101. Ce am observat eu cand citesc de pe mobil e ca daca numnumele celui care a comentat are peste 10 varactere, se suptapune peste cuvantul raspunde. In header eu nu vad papucii noi tot de pe telefon. De altfel, o schimbare e buna chiar daca trebuie trecem printr-o perioafa de acomodare. 🙂

  102. Buna,
    Eu te citesc indiferent de infatisare. Trebuie sa recunosc, ambalajele le rup fara mila si mancarea mea nu trebuie sa aiba un aspect prea placut. Nu este foarte bine si cateodata este important cum sunt ambalate lucrurile. Insa te citesc oricum. Imi place noua infatisare.

  103. Frumoasă, tare frumoasă casa nouă :). Mi-ai făcut mare poftă să scot converșii de la naftalină.
    Eu am observat că de la schimbarea temei, pe browserul Opera îmi apare bannerul de la Regina Maria fix în mijlocul articolelor, făcându-le ilizibile. Nu-i bai pentru mine, folosesc alt browser, dar m-am gândit că e ok să îți semnalez.

    Să fiți fericiți și liniștiți în perioada asta! Vă pup și vă îmbrățișez.

  104. Îmi place mult noua organizare și cred ca este o idee foarte bună sa ai și o secțiune pentru invitați speciali. La cât mai multe articole care sa ne facă viața mai pumoasa!

  105. E frumoasă hăinuța cea nouă. Era frumoasă și cea veche. Dar aici avem butoane și categorii mai multe. Avem secțiunea Cititoarele scriu (domni primești aici?). Avem culori plăcute, prietenoase. Îmi place căeste pusă categoria din care face parte articolul chiar lângă titlu, să nu se mai plângă cârcotașii ca nu știau că e articol promo, că vai au pierdut 5 minute din viață citind. E exact cum trebuie să fie. Un singur lucru mi se pare ochiometric bizar: între articol și comentarii parcă e drumul oleacă lung. Nu zic că nu-s utile butoanele acelea…dar parcă-i drumul lung. Asta pe laptop. Acum ca să râdem un pic…eu am un telefon cu sistem de operare symbian. Da, știu, doar eu și Tutankamoon. Și când citesc de pe el, bara verde cu acasă /despre mine/despre blog îmi arată o literă în chineză și un dreptunghi. Dar pot citi articolul și comentariile… Tutankamoon a zis că el oricum înțelege litera aia. Pupici

  106. Buna!
    Scriu pe fuga si fara diacritice, ca se ceru sa scuturam pomul cel bogat de posibilele mere putrede pana in seara asta..Dupa mine nu prea ar fi, m-am entuziasmat ca e user-friendly noua pagina, vesela si cu design gustos (chestia cu nuatele cred ca nu e posibil sa fie pe placul tuturor..), m-am indragostit de „categorii” si „arhiva” sperand ca voi putea citi intr-un mod organizat la un moment dat tot ce a fost postat in toti anii acestia in care eu nu stiam de existenta printesei urbane..Mi-ar mai fi util poate ca si atunci cand ma aflu in josul paginei sa vad meniul (e o functie care exista in microsoft excel, ceva de genul freeze panels). Imi place si ideea cu like/ dislike la comentarii. Mai scutur poate si mai comentez eventual! La multi ani hainelor noi si la purtare cu ele!

  107. Mie personal imi placea mai mult cealalta tema. Acum blogul mi se pare foarte aglomerat, foarte, dar foarte multa informatie pe o singura pagina. Poate ar trebui un pic mai aerisit si incearca sa nu ai mai mult de 3 fonturi si dimensiuni pe pagina, e obositor. Poate titlul sa fie in acelasi font cu „Printesa urbana”?. Am senzatia ca pe undeva se pierde din caldura transmisa in mesajul scris – titlul scris cu un font de marime prea mare, la fel si cel folosit pentru numele celor care comenteaza sau pentru numele categoriilor etc. Partea din dreapta a blogului, in care se afla categoriile and stuff, poate ar trebui redimensionata, sa o faci mai ingusta si sa lasi mai mult spatiu postarii. De asemenea, poate ar fi mai interesant sa incerci sa vezi si cum arata layout-ul daca reduci dimeniunea desenului si a logului pe verticala cu 2-3 mm. Asta se vrea un comentariu constructiv, se intampla sa activez in user experience analysis si cam stiu ce vorbesc….

  108. Imi place mult ca noul logo este luminos. Imi inspira implinire si siguranta in a te arata lumii. Imi mai place ideea de a publica textele bune ale cititoarelor. Regatul capata putere! Imi place aici pe blog

  109. Deşi sunt reticentă la schimbări noua înfăţişare îmi place. Poate pe viitor iei în considerare o variantă de site pentru telefon/tabletă 🙂

  110. Eu nu il vad pe sot.vaf copii si orasul si mamica cosmopolita care scrie si r lejera in tenisi. Poarte ar mai trebui opereche dr tenisi?

  111. Imi place muuuult de tot noul design, e atat de vesel si colorat (nuantele folosite sunt foarte faine, imi place si culoarea pe care o are pagina), gasesc usor informatiile, dar, imi place ideea ta cu textile scrise de cititoare si de primul tau ajutor. Esti o printesa darnica si creativa!

  112. Felicitari! Eu sunt mai reticenta la schimbari, nu ma saturam de tine nici in formatul vechi :), dar noua imagine este mai organizata si utila! Felicitari pentru toata munca depusa!

  113. Noua ta casa are in aspect vesel si colorat, primitor. Imi place ca e organizata pe sectiuni si, astfel, usor de navigat. Imi place idea de „primeneala” (cum zice bunica 🙂 ), de a lasa ceva in urma pentru a putea primo ceva (altceva) nou in viata ta. Sa-ti fie casa plina de oaspeti, vesela si primitoare!

  114. Deci, la 2 ani multi copii nu stiu unde le este fundul si un copil déjà emite ipoteze filosofice? Viata e frumoasa? E o Gluma? Daca e adevarat de ce nu se contacteza urgent Centrul Mensa si Sthephan Hawhing. Sunt convinsa ca si el, considerat geniul planetei, nu a zis Chestia asta. frumoasa Noua infatisare a blogului. o sa Cumpar biografia lui Hawking sa vad care a fost dezvoltarea lui.Ma Intreb ce va zice la 4 ani? In general nici geniile nu infloresc Asa devreme. credeam sincer ca baiatul amicei mele care e lector la Oxford e cel Mai destept copil vazut de mine. dar se pare ca exista ceva si Mai si.wow!!nici macar copilasi in familiile din Japonia unde se lucreaza la greu nu dovedesc asemenea rafinamente. Ai lasa pe toti masca!!

  115. Felicitari pentru noul design! Imi place ca este optimizat si pentru telefon, ca pot access articolele usor. Pentru mine ar fi fost util si sa pot pune articole care as vrea sa le revad intr-o lista de favorite, cu un bookmark pe post. Poate pe viitor 🙂

  116. Eu nu ajung sa citesc decât de pe mobil și pot sa zic că-mi place mai mult. Mai cald, litere mai mari, mai ușor de citit. Și partea de comentarii merge mai ușor. Deci e de bine. Crăciun fericit la.voi în Regat acolo!

  117. Arata minunat noul regat!
    Tanjesc un pic dupa verdele de dinainte, care acum nu mai este, insa aici sunt pur subiectiva, ca sa nu zic ca sunt obsedata de „putin” verde. 🙂

  118. Imi place noua infatisare: colorata, vesela, calda, optimista, este atat de… TU!
    Si noua organizare imi place. E mult mai usor de navigat. Fonturile si fondul sunt mult mai prietenoase cu ochii 🙂
    Dar oricum ar fi fost, tot te-as fi citit!

  119. Imi pare rau daca am ratat cumva postul, dar s-au anuntat castigatorii celor cinci premii? Nu ca as castiga ceva vreodata, dar sunt tentante 🙂 La Multi Ani si fie ca toate dorintele de pe biletele sa se indeplineasca! Am sa fac si eu figura, ca am multe dorinte pentru anul asta! Multumesc de idee!

  120. Buna, Ioana!

    Acum cand am intrat de pe calculator am vazut ceva care cred ca ar trebui schimbat la noul regat desenat, ca sa fie totul uniform. Bine, daca vrei, normal.
    Cand deschizi pagina/un tab cu site-ul apare o poza cu o luna si varful unui condur rosu inainte de numele site-ului. Nu stiu cum se numeste. Iconita sa zicem.
    Schimbi si poza aia?

  121. Nu mai gasesc pe noua ta pagina link-ul catre blogul sotului tau. Recomanda acolo o carte care am uitat cum se cheama si de jumate de ora caut disperata locul unde recomanzi diverse bloguri….

  122. Oricat ai incerca sa ignori lumea mamiceasca creata de printesa, nu ai cum pentru ca si tu te afli in ea. Daca nu integral, cel putin o frantura din ce a scris printesica urbana. Nu o cunosc, nu stiu cine este, dar scrie pe limba tuturor si in asentimentul tuturor. Daca nu ai gasit nimic sa te convinga de ceea ce am afirmat, inseamna ca nu ai citit toate postarile blogului. Blogul ei, e ca in legile lui Ranghanatan despre carti, doar ca, fiecare postare are un sigur un cititor al ei.
    Si, daca si iese ceva bani din asta, misiune indeplinita printesa draga.
    Felicitari Ioana M.

  123. Daca nu scriai despre asta, nu-mi dadeam seama. 😀 Citindu-te de pe telefon, schimbarile nu sunt sesizabile.
    E foarte frumos morcovul ala si ciuperca!
    Si, zau acum, tu cand ai timp sa citesti toate comentariile? 😮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *