Poveste cu trei prințese (P)

Azi o să vă spun povestea unei dimineți de miercuri cu trei prietene care nu se mai văzuseră niciodată pînă atunci și probabil nici n-or să se mai vadă vreodată.

S-au întîlnit dis de dimineață pe niște holuri luminoase și bine încălzite. Erau, toate trei, îmbrăcate ca niște prințese. Ana și Eva erau prințesele mai mari, Sofia, prințesa mai mică (dar destul de mare și ea). S-au verificat atent din priviri, să decidă dacă sînt demne una de prietenia celorlalte. Au decis, toate, că sînt.

a bayo printesa urbana 18

Apoi și-au admirat una alteia ochii și sufletul materialul rochiei. Bun, de calitate, ne place! Putem începe să fim cele mai bune prietene!

b bayo printesa urbana 20

c_bayo printesa urbana 16

d bayo printesa urbana 22

În timp ce prințesa mai mică s-a cocoțat în turnul ei de fildeș pentru a mai prinde ceva curaj și putere, celelalte două prințese mari au alergat după fluturi din săpun. Nu au prins nici unul, dar s-au distrat de minune împreună.

j bayo printesa urbana 12

k bayo printesa urbana 15

După cîteva învățăminte de preț de la mama ei despre cum să nu se scarpine în public, mai ales de față cu alte prințese, mica Sofia a prins curaj să se alăture celorlalte fetițe.

e bayo printesa urbana 23

g bayo printesa urbana 25

i bayo printesa urbana 27

Sofia poartă o rochie Butterfly cu model de balerină, din dantelă si tulle.

O găsiți, pe galben sau albastru, aici.

Între timp, celelalte două prințese pozau artistic în rochițele lor diafane.

l bayo printesa urbana 17

m bayo printesa urbana 19

n bayo printesa urbana 21

Ana poartă o rochiță Turquoise cu bust din catifea turquoise,

fustă din tull turquoise, accesorizată în talie cu cordon din perle albe.

O găsiți aici.

o bayo printesa urbana 28

p bayo printesa urbana 29

Eva poartă o rochie Flake cu bustul din brocard argintiu,

fusta din tull ivory, accesorizată cu cordon din perle în talie.

Este disponibilă aici.

După o plimbare în trei, fiecare prințesă a revenit la mama ei, pentru o porție de alint și iubit în familie. Mama Sofiei avea însă puțină treabă cu o fustă roșie ca focul.

bayo printesa urbana 30

Sofia a iertat-o repede, cînd a auzit că e cea mai iubită furnică din lume.

bayo printesa urbana 31

Au plecat împreună fericite spre o nouă aventură, în căutarea celorlalte două prințese.

bayo printesa urbana 32

– Ești gata, iubito? a întrebat-o mama ei.
– Da, mami, amîndouă mergem oriunde împreună.

bayo printesa urbana 33

În timp ce Sofia și mama ei urcau treptele spre locul de joacă al prințeselor, Eva și Ana se jucau de-a rîsul la soare.

r bayo printesa urbana 01 s bayo printesa urbana 02

t bayo printesa urbana 03

Bucuroase de revedere, cele trei prințese au făcut o cursă de alergat viteză. Au cîștigat toate.

bayo printesa urbana 34

Apoi s-au așezat să se odihnească la o partidă de joc cu pietre de lego.

bayo printesa urbana 35

Sofia poartă o rochiță Merry, cu bustul din dantelă burgundy,

fustă din tull burgundy, cordon din perle in talie. O găsiți aici.

Eu, Eva și Ana purtăm fuste de tulle din setul mamă-fiică Libelule, disponibil aici.

După un somn de prînz relaxant, cele trei prințese, în rochițe noi, au ieșit la cofetărie însoțite de mama Sofiei. Acolo au povestit despre frați și surori, despre produse pentru îngrijirea părului, despre viață în general.

bayo printesa urbana 04

bayo printesa urbana 05

bayo printesa urbana 06

Ana și-a ales prăjitura preferată.

bayo printesa urbana 07

bayo printesa urbana 08

Ana poartă rochia Regal, din brocard auriu, accesorizată cu cordon detașabil auriu în talie, costă 179 de lei și e disponibilă aici.

Sofia a ascultat povestea ei preferată, cu Elsa și Ana.

bayo printesa urbana 09

Eva a degustat o delicioasă înghețată de fructe.

bayo printesa urbana 10

Sofia a admirat fîntîna arteziană, cu gîndul la Grecia.

bayo printesa urbana 11

I s-a alăturat și Eva. Împreună au făcut planuri separate de vacanță la mare.

bayo printesa urbana 13

Sofia poartă o rochiță Madeline, 189 de lei, disponibilă aici.

bayo printesa urbana 14

Eva poartă o rochiță puzzle din brocard cu fustă din tulle asortat

și căptușeală din bumbac natural.

E disponibilă aici, costă 189 de lei.

Multe ore mai tîrziu, fetele și-au spus Pa și-au plecat fiecare spre castelul ei, cu frați mai mici sau mai mari.

Sfîrșit

 

Istoria rochițelor de mai sus e una foarte simplă: o fată frumoasă și delicată, îndrăgostită de balet și de copii, a terminat Liceul de Balet, apoi o facultate, și s-a angajat în corporație. După mulți ani de lucru la birou și vise cu balet și copii, Teodora, pentru că acesta e numele ei, s-a hotărît să nu mai pună dop dorințelor ei, și, pe lîngă jobul de care avea nevoie ca să-și plătească facturile, a deschis un magazin online cu accesorii de dans pentru copii: Bayo. Analizînd feedbackul clienților, Teodora a înțeles că oamenii căutau în site mai degrabă haine deosebite pentru copii, așa că a început să scotocească în țară și în străinătate după ateliere care creează rochii, fuste, bluze și accesorii frumoase pentru fetițe. A stabilit un standard de calitate de la care nu face rabat și a adăugat în magazin multe modele de haine de ocazie și casual pentru fetițe, seturi mamă-fiică, tricouri pictate manual. Teodora reușește să aducă la un loc și producători care nu sînt altfel deloc prezenți online, îi promovează, permite clienților să aleagă între multe modele, culori, stiluri de creație diferite.

Toate hainele de pe Bayo pot fi create pe comandă, personalizate cu material, pe dimensiuni și în culoarea preferată de client.

Modelele sînt deosebite, materialele sînt de calitate. Am insistat la ședința foto să facem multe poze în mișcare, să vedeți cum curg materialele, cît de bine se așază pe silueta unui copil care nu stă o clipă. Sînt elegante, fine, delicate, fără a fi nepotrivite pentru un copil sau incomode la joacă.

Sofia are multe tutu-uri, îi plac mult, așa că a primit de la toată lumea, i-am cumpărat și de pe net  unele cu prețuri mici, i-am făcut și la comandă. Calitatea materialelor și a finisajelor fustițelor tutu și ale rochiilor probate de noi de pe Bayo sînt superioare tuturor celor pe care le avem din alte surse. Materialul e mai fluid, mai mătăsos, se așază bine indiferent ce face Sofia, cusăturile sînt discrete, fermoarele merg ca unse.

Așa că data viitoare cînd aveți de cumpărat o rochie pentru o petrecere, un botez, o nuntă, un set mamă-fiică, sau ținute mai elegante de zi cu zi, vizitați Bayo.ro. Pagina de Facebook este aceasta.  Aveți de ales între multe modele frumoase și bine lucrate.

Sper că v-a plăcut povestea noastră de miercuri dimineața. Fotografiile sînt făcute de Alex de la Poze cu ștaif, căruia îi mulțumim pentru așa o poveste frumoasă în imagini.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

6 comentarii

  1. Iar prințesa Sofia poarta asortata la prima ținuta o bentița marca Memorable by Andreea Ilie, adică făcută de mine! Am dreptate nu? Am văzut bine? Uhhh ce tare ma bucur ca încă va place bentita!

  2. Vai, Ioana, daca ai stii cat am cautat o rochita rosie pentru mandra mea… Multumesc pentru linkuri, nu stiam de Bayo. Multumesc si pentru altele, stii tu.

    • Au si cateva lucruri de baieti, dar putine, se pare ca nu prea exista producatori in zona asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *