eMAG sărbătorește luni cu reduceri mari (P)

Mai țineți minte ce făceam anul trecut pe vremea asta? Vă spun eu, ca să nu mai pierdeți timpul cu accesarea arhivei: ne filmam cu toții în mare viteză spunînd La mulți ani, eMAAAAAG, nu doar pentru că ne e drag de eMAG (ups, că mi-a scăpat și-o rimă de bucurie), cît mai ales pentru că am ținut musai să cîștigăm multele premii mari oferite în bătălia între bloguri, în care mă simt obligată să vă reamintesc că am ieșit pe locul doi, după colegul Zoso, care a avut ceva mai mulți comentatori cu video ca mine, dar nu mult mai mulți. 😛

Luni, pe 7 decembrie, iar e ziua eMAG, împlinește 14 ani și sîntem, din nou, invitați la petrecere. De data asta nu mai e cu concurs, primește toată lumea cadouri! Îmi place sistemul ăsta, îl practic și eu: de ziua mea, dau cadouri tuturor invitaților, să simtă și ei cu adevărat bucuria evenimentului și să mai vină și la anul!

Așadar, luni pe eMAG veți găsi reduceri totale de 10 milioane de lei. Ca să puteți vedea exact care este reducerea la produsele care vă interesează, le puteți adăuga de azi la favorite și astfel veți avea acces la istoria prețurilor produselor cu pricina, plus că le puteți comanda mai rapid cînd ele au un preț bun.

Cumpărătorii eMAG de luni vor primi și reduceri de 10% din valoarea coșului, sub forma de card cadou pe care-l vor putea folosi la cumpărături viitoare.

Dacă sînteți pe drumuri pe 7 decembrie, instalați-vă de pe acum aplicația mobilă gratuită eMAG, disponibilă pentru iOS și Android, veți primi notificări în timp real și puteți comanda super rapid.

La mulți ani, eMAG, că nu știu ce ne-am face fără tine acum că ne-am recuperat jumătatea de weekend pe care o petreceam prin magazine, fiecare cu cîte-un copil de gît. E așa de mult muuult mai bine să stăm în parc în timp ce coșul nostru de cumpărături e umplut de altcineva și trimis direct la noi la ușă!

blog

Sursa foto preview: cumpărături online via Shutterstock.com

5 Comments

 1. Cristina A

  Si noi suntem fani Emag. Simplu, comod si mult mai mult timp pt.noi. La multi ani Emag!

 2. Si noi suntem fani emag, am facut multe comenzi, dar acu de 1 dec am comandat ceva si vad ca inca nu e preluat nici de curier. S-o fi ratacit…

  • cristina

   Suna la ei si te lămuresc ce s-a intamplat. Asa am pățit si eu sapt trecută si am sunat si m-au lămurit.

  • Mda.. am sunat mi-au zis ca e o perioadă mai aglomerata si s-ar putea ca din cauza asta sa nu fi trimis, au verificat si au spus ca e facturat, dar nu a preluat curierul si ca nu-mi poate spune cand il vor livra pt ca nu se stie. Azi inca n-am peimit mesaj nici ca l-ar fi preluat macar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *