1 iunie în parc, cu copilul și cu noi! :)

Dragii mei din București și împrejurimi, vă invit să petrecem dimineața de 1 iunie împreună! Dacă nu mergeți la job, veniți în parc cu noi. Dacă mergeți la job, hei, e 1 iunie, luați-vă o zi liberă și hai în parc cu noi, că aveți sau nu copii, nu contează!

De la 10.00, în parcul IOR (sau Al. I. Cuza, cum a fost el rebotezat), la Foișorul de lemn de pe aleea din spatele statuii lui Cuza, foarte aproape de intrarea la intersecția Câmpia Libertății cu Baba Novac. Vom sta acolo până la 12 și ceva.

Am pregătit la invitația Radio Itsy Bitsy și împreună cu alte opt bloggerițe super faine, un eveniment simpatic despre noi și copii. De fapt, cred că e o premieră: niciodată până acum nu și-au mai unit forțele atâtea bloggerițe mame pentru comunitatea lor de cititoare! Am muncit mult zilele astea să punem la punct toate cele, așa că ne-am bucura să veniți să vedeți ce-am reușit. Vor fi câteva workshopuri despre viața de cuplu, despre somnul copiilor, despre încrederea de sine, despre antreprenoriat și despre cum facem să ne fie și nouă bine. În timp ce noi povestim, copiii se joacă alături de noi cu baloane, cretă, carioci, mingi, lego și mașini de pompieri. Dansăm, ne distrăm, facem poze. La final, toți copiii vor pleca acasă cu o grămadă de cadouri de la echipa de sponsori. Pluuus, va fi gata și cartea Te iubesc orice-ai face, vom avea o pre-lansare improvizată acolo, cartea abia va sosi din tipografie și știu că e multă lume nerăbdătoare să o aibă și să o ofere cadou copiilor de 1 iunie.

Evenimentul care ne aduce pe toți împreună, Copiii colorează viața, este organizat de Radio Itsy Bitsy. Programul evenimentului include multe evenimente, toată ziua de 1 iunie, le găsiți în partea a doua a articolului. Acum vreau să vă povestesc mai multe despre acțiunea noastră.

Începem la 10, cu workshopurile enumerate mai jos, vor ține 15 minute fiecare. Toate activitățile sunt, desigur, gratuite. În paralel, alături de noi, copiii noștri se vor juca la mesele de lego și lego duplo, vor avea mașinuțe de pompieri electrice cu care vor și putea pleca acasă dacă doresc, vor putea picta, vom dansa, vom face baloane de săpun, putem face și poze cu care să plecăm apoi amintire printată în buzunar, povestim, răspundem la întrebări, apoi noi vă oferim darurile multe de la sponsori (va fi ca un fel de Moș Crăciun estival).

Workshop-uri:
10.15 – 10.30 Oltea Tudose: Transformă dragostea din nevoie în putere. Alăptare și cuplu.
10.35 – 10.50 Gabriela Maalouf: Somnul la copii
11.00 – 11.15 – Badea Florina: Points of you – proces de autocunoaștere
11.20 – 11. 35 Lucia Radu-Simota: Mamă antreprenor, între scutece și email marketing
11. 40 – 11.55 Ioana Chicet-Macoveiciuc: Cum să avem grijă de noi, ca femei.

Din echipa organizatorică mai fac parte Ana NicolescuIoana Marinescu, Raluca Loteanu și Iuliana Roca.

De la ora 10 va fi disponibilă tot în zona Foișorului și cartea mea, minunata mea carte pentru copii. Lansarea oficială va fi abia pe 4 iunie, la Bookfest (Romexpo), dar pentru că știu că sunteți nerăbdători și că ar fi un cadou minunat pentru copiii noștri, o să o aducem și în parc, la un preț bun, de 25 de lei.

COPERTA TE IUBESC FINALA

Activitățile pentru copii și cadourile sunt asigurate de Organix, Lego, Varta, Touch, Danonino cărora le mulțumesc că au răspuns cu bucurie invitației noastre de a face surprize tuturor!

afis 1 iunie

Pe lângă evenimentul organizat de noi, Itsy Bitsy vă așteaptă și la alte activități interesante în parcul IOR. De dimineaţă până seara, pe aleile parcului se vor desfăşura peste 50 de ateliere distractive părinte – copil, cele mai iubite jocuri ale copilăriei, multe concursuri şi premii, expoziţii, muzică şi dans, un adevărat festival – maraton cu peste 10 ore de bucurie în familie. Itsy şi Bitsy îşi aşteaptă prietenii la distracţie în aer liber alături de Zăpă care pregăteşte zeci de surprize pe scena unde vor cânta şi vor dansa peste 200 de copii.

Printre surprizele de pe scenă se numără Oana Sîrbu, Gabriel Cotabiţă, Tily Niculae şi Jojo, Roxana Iliescu, Cornel Ilie de la Vunk.

Evenimentul de Facebook este aici, vă invit să dați join și neapărat să veniți pe 1 iunie, dimineața. Parcul IOR, foișorul de lemn. O să fie suuuper fain, promit!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4196

10 comentarii

  1. Abia aștept! Voiam să merg la serviciu, dar îmi iau liber doar ca să îmi serbez copilul alături de voi! Abia aștept și cartea, da!!!

  2. Mi-ar placea foarte mult sa ajung, dar fetita mea e nou-nascuta. O sa fie inregistrate workshopurile pentru mamicile care nu pot ajunge? Weekend frumos!

    • Nu cred, din pacate. Eu te incurajez sa vii cu bebe, o sa fie fain!

  3. Venim toată echipa de 4:tati,mami,Cezar~6 ani și Tiberiu-1 an. Sper sa fie activități și pt junior 🙂

  4. Eu as vrea sa vin cu amândoi, însă cum fac sa-i feresc de fotografii? La noi este o problema de siguranta, însă este greu de controlat la evenimente….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *