Runaway bride la palat (P)

Era sigură că-l iubește. Se pregătise toată viața ei pentru ziua asta. Purta rochia pe care și-o dorise, urma să devină soția bărbatului pe care și-l dorise. Totuși, înainte să plece de acasă spre biserică, și-a pus în picioare tenișii în loc de pantofii sidefii cu toc. Cine știe…

Când a ajuns în fața bisericii și a văzut forfota de rude îmbrăcate elegant, cu flori în piept, când l-a văzut pe el, frumos, calm, zâmbind în căutarea ei, și-a dat seama că totul e o greșeală. A lăsat voalul jos, pe trotuar, și-a pus poșeta pe umăr și-a făcut cale întoarsă.

A mers prin soare și vânt, fără scop și țintă. Oamenii întorceau capul după ea, era neobișnuit să vezi mirese singure, alergând prin oraș fără alai și fotograf după ele.

Zâmbea și mergea. S-a oprit când a ajuns la palat. O dureau picioarele, îi era cald și sete. Rochia prinsese în ea praf, fire de iarbă, furnici și un dram de speranță. Din când în când, se uita în urmă, de teamă să n-o ajungă el. El însă înțelesese deja, n-avea s-o caute niciodată.

S-a așezat pe iarbă să respire. A privit cerul. Era limpede, ca mintea ei. Pentru prima oară în viață, nu avea nici un plan. Și asta o liniștea. Purta rochia pe care și-o dorise mereu, avea la ea tot ce conta, era liberă. Nimic nu e mai bun ca un nou început pe iarbă, la palat.

pr-2439

geanta anushka printesa urbana

*Baretele rucsacului Preya pot fi unite cu fermoarul, ca să nu incomodeze mireasa fugită de la altar atunci când se deplasează cu viteză spre un nou început

pr-2519

pr-2554

*Modelul Nairi are inclus un portofel cu același design, pentru cazul în care portofelul decide să fugă și el de acasă și apoi trebuie găsit și adus înapoi la geanta-mamă

pr-2657

pr-2698

geanta anushka printesa urbana

*Geanta Izadora este foarte încăpătoare și are două barete lungi cu care poate fi purtată și pe umăr, în caz că mireasa noastră vrea să își folosească mâinile la altceva, cum ar fi să le dea la sărutat unui alt cavaler

pr-2794

geanta anushka printesa urbana

geanta anushka printesa urbana

geanta anushka printesa urbana

geanta anushka printesa urbana

*Geanta Indira are două fermoare care deschid două compartimente spațioase, sensibil mai mari decât camere inimii, momentan goale, ale miresei noastre

geanta anushka printesa urbana

pr-3000

pr-3012

geanta anushka printesa urbana

*Lili este o geantă cu oglindă, ce are la interior compartimentarea unui portofel, pentru a păstra la interior esențialul necesar unei mirese pe fugă

pr-3114

pr-3140

pr-3142

pr-3185

pr-3221

pr-3239

*Geanta Morgandy este ideală pentru o plimbare lejeră după ce fugi de la propria nuntă, are doar baretă lungă de umăr

pr-3260

*Geanta business Green Paradise este foarte încăpătoare, are și un compartiment special pentru laptop pentru cazul în care mireasa lucrează de acasă sau din parc, ca mine

pr-3345

pr-3426

pr-3455

pr-3490

pr-3508

pr-3537

pr-3593

geanta anushka printesa urbana

*Modelul Floral Fantasy are dimensiuni reglabile, poate fi mărită prin deschiderea celor două fermoare laterale, pentru situația în care mireasa dorește să își înceapă noua viață cu o sesiune de cumpărături

geanta anushka printesa urbana

 

Am creat povestea de mai sus pentru a pune în evidență într-un mod cât mai neașteptat gențile Anuschka, la care mi-a rămas gândul încă de când le-am descoperit, anul trecut. M-am bucurat să am ocazia să lucrez mai mult cu ele, să le ating, să le port îndesate cu lucruri, să le observ culorile. Nu vă spun cât m-a amuzat să constat cât de bine se asortează tatuajul meu cu desenele cu fluturi de pe ele, de parcă ar fi făcute pentru mine, nu alta! Sunt colorate, m-am gândit, asta trebuie să arăt despre ele, că sunt ca niște tablouri perfecte cu care te plimbi prin oraș, iar lumea le admiră. Ce mod mai bun de a le pune în valoare decât pe o rochie albă ca spuma laptelui? M-am gândit că orice-aș purta în afară de o rochie de mireasă, ar distrage ochiul privitorului de la pictura incredibilă de pe genți. Și așa mi-a venit ideea unei sesiuni foto Love the dress, pe care o și vedeți realizată mai sus.

Gențile Anuschka nu te lasă să treci neobservată, sunt atât de frumoase încât atrag atenția oricui. Cât făceam pozele mireasă într-o zi de miercuri, n-a venit nimeni să mă întrebe unde-i mirele, însă a venit o doamnă să mă întrebe de unde am luat geanta. 🙂

Sunt realizate din piele naturală, moale, rezistentă în timp. Toate gențile sunt pictate manual, toate sunt unice, desenele sunt combinații de modele abstracte cu teme din natură. Nu vă mai povestesc, se vede din poze cât sunt de frumoase. În orașele noastre gri, cu mult beton și haine posace, avem nevoie de astfel de pete de culoare! În plus, modelele sunt atât de diferite încât cred că nu-i femeie pe lume să nu se regăsească în măcar unul. Eu, sinceră să fiu, le-aș lua pe toate!

Anuschka vine din limba indiană, înseamnă “fără pereche” și pe bună dreptate, chiar nu mai vezi astfel de genți pe stradă! Sunt gândite special pentru necesitățile femeii moderne și ușor de asortat la orice. Le găsiți pe toate aici. Portofelele, care sunt foarte încăpătoare și inteligent compartimentate, le gasiti si pe acestea la iLUX, alături de alte idei de cadouri pentru noi, doamnele.

Și pentru că vreau să colorez peisajul urban, vă ofer de astăzi până pe 31 mai un cod de voucher de 10% pentru cititori, îl puteți folosi pe site-ul iLUX.ro la orice comandă de produse Anuschka. Codul este printesaurbana

Sper că v-a plăcut aventura noastră nebună cu mireasă la palat miercurea. Aș vrea să mulțumesc iLUX pentru că a avut încredere în conceptul meu îndrăzneț și a mers pe mâna mea, dar și echipei cu care am lucrat pentru realizarea acestui pictorial.

Coafura este realizată de Monica Stîngă și Jean Sotir de la Hair Stage. Monica are grijă (cam rar, ce e drept, dar numai din vina mea) de părul meu de mulți ani, îmi place că pot avea încredere în ea, e talentată, creativă (doar cu consimțământul clientului). Face cele mai faine șuvițe, tunde, împletește, coafează. V-o recomand pentru schimbări dramatice de stil, mergeți pe mâna ei și a echipei ei de la Hair Stage!

Machiajul elaborat, dar fără să fie exagerat (sunt foarte speriată de ideea de too much când e vorba de machiat, mă tem să nu arăt ca altcineva la final) este realizat de Roxana Dumitru. Roxana e foarte bine documentată, la curent cu tot ce mișcă în domeniu, are un ochi grozav la culori, mi-a plăcut mult cum m-a desenat și m-a făcut mai frumoasă, fără să mă scoată din mine.

Pozele sunt realizate de Bogdan Dincă, a cărui artă fotografică o urmăresc de mult. Mă bucur că am avut prilejul să lucrăm în sfârșit împreună! Pe Bogdan și Alexandra, soția lui, care fac poze de familie incredibil de frumoase, îi găsiți aici.

Rochia de mireasă este împrumutată de la Cami Lazăr, mulțumesc! A mea a rămas mare și arată rău, nu ar fi fost demnă de frumusețea genților cu care urma să o accesorizez.

Acum că am rămas doar noi, spuneți sincer, care geantă vă place mai mult?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

30 comentarii

  1. Mi se părea mie ca am mai văzut rochia pe un alt blog. Ah, ce dor mi-e de Cami si poveștile ei. Sper sa va fie sănătoși si veseli cei mici, atât ție, cât si a Cameliei.

  2. Sunt absolut minunate, insa pretul este absolut incredibil de mare! Esti foarte frumoasa mireasa, ai fost, esti si cred ca la fel ai fi si daca ai reface o sedinta foto peste ani!

  3. Geanta business Green Paradise imi place cel mai mult, desi cand o tii pe brate pare mai mare, iar cand e in iarba pare mai mica.

    Fotografia care imi place cel mai mult e cea in care stai (pe) jos si te uiti in oglinda cu mana stanga la ureche. E perfecta.

    Fotografia cu saritul de pe piatra ti-a iesit din prima? :))

  4. Geanta Morgandy este perfecta pentru rochia de mireasa pe care o sa o imbrac in iulie, dar geanta business Green Paradise se potriveste mai bine cu nevoia de a-mi plimba ustensilele de lucru acolo unde trebuie sa lucrez, plus un biberon si alte accesorii pentru bebe. Alegeri, alegeri!

  5. Foarte frumoase gentile si portofelele. Cel mai mult mi-a placut cea mica cu bareta lunga. Preturile insa sunt enorm de mari. Inteleg ca e vorba de calitatate, insa…voi ramane doar cu admiratul, din pacate.

  6. Foarte frumoase gentile dar costa cat un salar. Nu e vorba ca nu merita banii, se vede ca sunt de calitate si ca sunt pictate cu grija, dar din pacate preturile sunt prohibitive pentru majoritatea lumii. Pictorialul e foarte reusit, toate pozele sunt super, se vede ca te-ai simtit bine.

    • Ceasul e de la Diadora, il am de cateva luni de pe FAshion days, 25 de lei. Se scoate miezul, sunt mai multe bratari colorate pe care le poti schimba cum vrei.

  7. Imi plac mult gentile acestea si am tot zis ca imi voi cumpara si eu una. Toate sunt foarte frumoase si cred ca mi-as cumpara-o pe cea Morgandy, doar din motivul ca are dimensiunile mai mici decat celalte.

  8. O, Doamne! Ma asteptam sa fie scumpe, dar parca nici chiar asa! Sunt minunate, mai ales modelul cu bareta lunga, dar, din pacate voi ramane cu admiratul 🙁

  9. Ma asteptam la preturi de maximum 700 lei pentru o geanta. Sunt superbe dar … mai au cale lunga pana la a cere si obtine 400 euro/ bucata.
    Tu esti frumoasa si pozele reusite. Sper ca te-ai distrat exact cum pare si in poze.

  10. ma asteptam sa fie scumpe dar ma dezumflu de fiecare data când vad ca se promoveaza produse dintr-o gama de ultra lux pe un blog pe care il speram din real life . Nici macar nu pot spera la asa ceva. Saracii copii…. acum intelg….
    sigur pozele sunt frumoase dar am uitat tot dupa ce am deschis site-ul

    • Cum adica saracii copii, nu prea inteleg ce vrei sa spui. 🙂

      400 de euro pe o geanta nu e ultra lux. ultra lux este 50.000 de euro o geanta. cunosc multe femei care au genti si pantofi de 400 de euro bucata. sigur, nu e pentru toata lumea, dar asta nu inseamna ca nu e pentru nimeni.

    • nu e Ultra lux, Miki. Si e un blog real life, dar in real life mai ai nevoie si de bani ca sa traiesti tu si familia ta :). E un articol publicitar, ia-l ca atare. Nici eu nu imi iau lucruri asa scumpe, dar whatever, daca iti plac poti cauta ceva asemanator mai ieftin. Care saracii copii?

  11. Cam indecisă mireasa asta. Era sigură că îl iubește pe nefericit dar pentru mai multă siguranță s-a încălțat cu tenişii când a plecat la cununie. Aș spune că era setată de acasă pentru fugă, nici măcar zâmbetul lui nu i-a inspirat încredere, a luat-o totuși la sănătoasa.

    Pozele sunt deosebite și tu ești foarte frumoasă așa machiată, coafată și îmbrăcată. Ți s-au pus în valoare toate atu-urile. Contrastul poșetelor cu rochia arată super şi se încadrează perfect în decor dar cred că mi-ar fi plăcut să văd mai degrabă o mireasă năzdrăvană şi veselă care dă o fugă rapid cu domnişoarele de onoare la palat unde să depene amintiri din excursii, facultate, gen, decât mireasa imatură de aproape 30.

    Și da, sunt scumpe poşetele.Cele cu jdemii de euro nu sunt super lux ci super mega omega snobism și pentru cele care joacă în cu totul altă ligă.

  12. Wow. Nu cred ca am citit un advertorial mai frumos de cand ma stiu. Exceptional! Pozele sunt fantastice. Am crezut ca gentile sunt desenate pe poze.

  13. La multi ani pentru ziua ce a fost!

    Misto poze.
    Gentile sunt foarte frumoase, iar daca chiar sunt pictate si lucrate manual, zic ca ar fi de cumparat.

    Nu stiu, oare sunt singurul care a observat cit de bine se asorteaza tatuajele cu modelele de pe posete?!?!

    • „Nu stiu, oare sunt singurul care a observat cit de bine se asorteaza tatuajele cu modelele de pe posete?!?!”

      Nu, nu esti singurul, dar era deja mentionata in articol asemanarea si na… nu are acelasi farmec (pt mine) sa observ ceva deja observat de altii :))

  14. nu comentez de genti ca nu`s in stilul meu dar imi place machiajul! iti sta foarte bine cu aceste culori (in special rujul!).

    • Ma bucur ca spui, eu una n-as fi ales pentru mine in veci o asa culoare, am mers pe mana Roxanei! 🙂

    • A avut dreptate Roxana, s-a asortat de minune cu nuanta gentilor 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *