Cartea cu fotografii și zâmbete (concurs)

Later edit: PRIMII CÂȘTIGĂTORI EXTRAȘI SUNT: ROXANA GAGIU, IOANA STRĂJERU, PAULA SEVERIN. Dacă nu primesc de la ele datele de contact în 48 de ore, voi extrage din nou. 🙂

Nimic n-o să-mi fie mai drag când o să fiu o bunicuță senilă decât să mă uit pe pozele de acum. Știu deja asta pentru că de-acum am  început să lacrimez când mă uit la pozele din telefon sau la albumele noastre din vacanțe, unde văd numai dințișori mici și albi râzând la soare și la obiectiv, brațe înlănțuite, teritorii noi cucerite, zâmbete, râs, mult râs în aproape toate pozele! Așa știu că facem bine, văd dovezi limpezi ale faptului că suntem fericiți împreună în mare parte din timp! Sigur că ne mai scoatem ochii, că ne mai împiedicăm unii de alții, dar dacă e să trag linie, Doamne, ce bine e cu casa plină! Și ce repede cresc și ce frumoși sunt copilașii ăștia doi, cum seamănă ei cu noi, cum cresc ca noi (și sper să fim modelele bune pentru ei), cât sunt de deștepți și de buni!

Din când în când mai strecor în cufărul lor cu amintiri câte-o hăinuță care le-a rămas mică. O jucărie anume. O pereche de papucei roși. Uneori, după ce ei adorm, mă uit la albumele noastre foto din fiecare an. De doi ani, în decembrie fac câte-o foto carte cu cele mai bune poze de peste an. Grupez pe pagini pozele din fiecare lună a anului, din excursii sau de la zilele aniversare, poze haioase sau înduioșătoare, poze în care fiecare copil seamănă izbitor cu vreunul dintre noi, poze cu noi, adulții, cu bunici și nași, poze de la munte și de la mare! Poze în pijamale, poze cu iaurt pe nas, cu haine asortate ciudat… astea-s amintirile cele mai grozave!

Cred că asta e cea mai bună cale de a ne organiza și păstra amintirile: foto-cărțile, pentru că poți pune în ele multe poze, le poți organiza cum vrei, una pe pagină sau colaj de trei sau de opt, dacă asta te ajută, totul se întâmplă într-un program foarte simplu de folosit, rapid, doar tragi de poze să le miști și de marginile lor, să le modifici dimensiunile, poți umbla și la culori și contrast, dacă vrei, îți poți alege formatul, numărul de pagini, calitatea hârtiei, tot tot.

cewe-fotocarte-printesaurbana-1

De doi ani, eu fac fotocartea noastră anuală cu Cewe. Îmi place mult programul lor de editare,  pe care mi l-am descărcat de acum doi ani. Poate fi folosit de pe calculator, telefon sau tabletă. Întâi îmi selectez pozele cele mai bune din tot anul ce se încheie (din telefon, din laptop și din camera foto), se adună cam o sută. Apoi le trag pe toate în program și încep să mă joc cu ele. Aleg coperta, astfel încât să nu vină vreo moacă pe cotor. Pun textul, modific fontul și mărimea scrisului până arată cum doresc. Apoi trag pe pagini pozele grupate, programul îmi arată ce poze am folosit deja în alte pagini, ca să nu le repet. Pot lăsa spații între poze sau pot face colaje lipite. Asta îmi place foarte mult, că totul e personalizabil. Programul merge foarte bine, nu se blochează, tot din el alegi și datele tehnice (format, număr de pagini) și dai comanda finală.

cewe-fotocarte-printesaurbana-2

cewe-fotocarte-printesaurbana-3

cewe-fotocarte-printesaurbana-4

cewe-fotocarte-printesaurbana-5

Aveți aici un clip despre cum se face o CEWE FOTOCARTE.

Costul CEWE FOTOCĂRȚII de anul acesta a fost de 149,9 de lei (cu transport gratuit), are 24 de pagini extralucioase, a ieșit grozav! Puteți face cadou astfel de cărți bunicilor, nașilor, colegilor de la birou, sau fotocartea unei super vacanțe!

Eu sunt foarte mulțumită de Cewe și plănuiesc să îl folosesc an de an, mulți ani de-acum încolo.

Vreau să vă fac și vouă cunoștință cu el (deși sigur multe dintre voi îl folosiți deja), așa că facem concuuuurs! CEWE ne oferă trei vouchere cu care vă veți putea realiza propria CEWE FOTOCARTE, dimensiune A4, copertă tare, hârtie extralucioasă, 26 pagini. Puteți folosi voucherul până la 30 ianuarie 2017. Transportul va fi gratuit. Pentru a vă înscrie la concurs, vă invit să ne spuneți; Cui aveți în plan să oferiți un cadou deosebit anul acesta? Concursul începe acum și se încheie peste fix trei zile, pe 17 decembrie la ora 11.00 dimineața, când voi alege câștigătorii cu Random.org.

Mult succes și, chiar dacă nu câștigați concursul, sper să vă păstrați amintirile în cea mai simplă și mai rezistentă în timp formulă, oricare ar fi ea!

556 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *