Idei de cadouri 2016

Ia să vă arăt eu ce-am mai descoperiiiiit!

Papuci de casă din lână, cu talpă de piele, super simpatici și călduroși, cam 100 de lei perechea, de la Bebeloi.ro. Se fac pe comandă, de la mărimea 20 la 47, și modelul e personalizabil. Atenție, se lucrează manual fiecare papuc și durează cam 2 săptămâni până la livrare, deci dacă îi vreți până de Craciun, trebuie să vă grăbiți cu comanda.

papuci-lana-curcubeu

papuci-lana-model-broscuta

papuci-lana-plains-dusty

O pernă foarte simpatică, să dormi buștean pe ea. 85 de lei, pe Mindblower.

perna-bustean-1-595x433

Bijuterii cu minuni prinse în rășină (pufi de păpădie, mecanisme de ceas, flori, foițe de metal) de la By EMily Ray, sunt absolut minunate. Eu am pandantivul cu pufi de păpădie, am dat pe el 90 de lei. Puteți vedea multe poze și comanda de aici.

14556675_1111795225555432_5262773547670904926_o


by-emily-ray

Produse ecologice, din produse reciclate, de pe GreenQueen.ro. Eu am această geantă atââât de frumoasă, încăpătoare și rezistentă, 46 de lei (e subțire, foarte summery așa).

ecozz_gustav_klimt_-_the_kiss

Tot de la Green Queen puteți comanda super eroi pe care-i pot picta chiar copiii! Primiți și carioci și păpușile albe, iar cei mici le pot face moace și haine și accesorii! O idee foarte faină! 🙂 Costă 195 de lei, cu tot cu markerii ecologici. Îi găsiți aici.

resize-of-sustainable-sweet-heroes-with-drawings

Coliere din fire de bumbac răsucite, colorate, minunate, eu am vreo cinci, ba nu, am șase, le port mereu. Le găsiți la Nia’s Craft Boutique, aici.

nias-craft-boutique

Cuburi de lemn magnetice de la Tegu. Sunt absolut geniale! Există și kit travel size! Iată cum vă puteți juca cu ele! Și la fiecare set comandat, Tegu plantează un copac. Cool, nu? Le găsiți aici, de la 84 de lei/set în sus.

Rucsacul Affenzahn, practic și minunat pentru grădiniță, pentru care avem și discount 15% (codul de voucher este PRINTESA-AFFENZAHN, valabil până la finele anului). Multe modele cu animale găsiți aici, mai jos aveți clipul nostru de recomandare, că tare mult mai iubește Sofia rucsacul ăsta!

Cărți cadou, pentru toți membrii familiei, pentru colegi și angajați. Detalii am pus deja în acest articol, cu cod de discount și filme de prezentare.

banner-dph

Ulei de măsline de calitate! De calitate am zis! Eu vi le recomand pe cele de la Feelolio, furnizorii uleiului meu preferat de măsline! Sunt multe variante de ulei minunat la gust, cu adevărat pur. Despre ce luăm noi de la ei am scris aici. La comenzi de peste 250 de lei primiți de la ei și „Te iubesc orice-ai face”, cartea scrisa de mine pentru copii și părinți. 🙂

colaj-idei-cadouri crama-18 ladys-gift159-lei

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

15 comentarii

  1. Te-am văzut intr-o poza purtând colierul din fire răsucite, completa atât de frumos ținuta! As fi vrut sa te întreb de unde l-ai achiziționat, apoi am zis ca ești prea ocupată pt genul asta de cereri. Așa ca îți mulțumesc pt recomandare! Îmbrățișări calde!

    • Ai sunat la editura? De obicei sunt foarte rapizi in a rezolva problema, cel mai probabil e o intarziere la curier.

    • De fapt nu sunt foarte rapizi, mi-au livrat si mie ieri cartile, dupa 2 saptamani… iar cartea cu Magia Craciunului, culmea, jumatate e in bulgara (cred…)… Eu oricum ii povestesc despre imagini si nu e greu sa povestesti despre o poza cu Mos Craciun, dar ca idee, mi s-a parut cam ciudat… n-am mai vazut pana acum o carte in care sa se tipareasca niste pagini la mijloc in alta limba, sigur a uitat sa puna traducerea…

    • Uite, o sa le trimit imediat feedbackul tau, probabil este o greseala de legatorie…

    • Te rog sa trimiti un email aici, Laura Pavaloaia [laura.pavaloaia@edituradph.ro], sa primesti o carte buna, au fost cateva carti gresite, imi pare rau ca a ajuns una si la voi.

    • Da, am tot sunat si sun de vreo 3 zile. Nu imi raspunde nimeni. Nici la mail nu mi-au raspuns. Poate au probleme cu livrarile si sunt depasitit, nu stiu. Ar fi fost bine sa specifice ca poate dura 2-3 saptamani livrarea. Am comandat carti de Craciun si ar fi ok sa ajunga pana la Craciun, nu dupa 🙂

    • Din pacate si eu am comandat de 10 zile si inca n-am primit comanda … sper ca ajung pana la Craciun.

  2. Si eu sunt in aceeași situație cu comanda la dph.
    Nu răspund la telefon, nu răspund la mesajele trimise si nici doamna Pavaloaia nu raspunde la mail. Comanda a fost plasata acum mai mult de 2 saptamâni ?

  3. Stiu ca esti in rezolutia huo fata draguta,insa eu as vrea sa stiu daca pot cumpara cele 4 carti ale tale in varianta e_book.Nu sunt in tara,dar te citesc de mult si sunt un fan.

    • salut, nu exista ebook decat prima carte. dar sa stii ca si editurile si elefant.ro livreaza si in strainatate. ce mai faceti voi?

    • Multumesc de raspuns,dar mai ales de intrebare.Noi facem bine,am schimbat tarile si ne_am concentrat sa o facem lin.Am avut un an in Romania,2015.Adaptarea la scoala si etc din Romania a fost mai greu de dus.
      Suntem deja in alta grupa de varsta ,cu 2_3 ani mai mari ca ai vostri si viata devine si mai pumoasa astfel.
      Altfel,te felicit,dar e prea putin spus,o sa zic „cred in tine” ,cum mi_am spus cand te_am citit la inceput,esti autoarea mea preferata,desi cartile nu le_am citit inca.Avem timp,pana la vara cand venim in tara,se inmultesc.Poate o sa indraznesc atunci sa te contactez,sa le preiau personal.
      Pana atunci,Craciun fericit si un an nou cum nu ai mai avut(de bun 🙂 ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *