Ce contează cu adevărat? Eveniment-dialog cu Oana Moraru despre tot ce nu s-a spus încă, 22 aprilie

De multă vreme vreau să organizez un eveniment cu Oana Moraru. După cele organizate alături de Monica Reu, Otilia Mantelers, Gaspar Gyorgy, Ilinca Tranulis, Cristina Trepcea Suhan, Alexandrina Ene, după multe întâlniri concentrate și intense care ne-au ajutat enorm pe mulți, îmi doream mult să primim împreună răspunsuri și de la Oana Moraru, mentor educațional și proaspătă câștigătoare a Premiului de Excelență în Educație în cadrul Galei Femeile Anului 2016 organizată de revista Avantaje. Felicitări, Oana, pentru tot ce faci pentru copiii noștri și pentru școala românească! Oana are peste 20 de ani de experiență în școală, a urmărit copii evoluând de la 0 la 20 de ani, a înțeles și tras concluzii despre copii, educație și părinți în societatea românească actuală.

Sunt bucuroasă să vă anunț că evenimentul la care mă gândesc de atâta vreme se va întâmpla curând, pe 22 aprilie, la Pentagon Events București (Bd. Expoziției), în sala Grand Venue. Împreună cu Oana am gândit o conferință dialog în care să pornim de la toate întrebările voastre, pe care vă rog să le treceți în formularul de înscriere (aici https://goo.gl/forms/EKLtKkKSzS9CbNkB2) sau în comentarii la acest articol. Conferința va putea fi accesată și online contra unei taxe modice, detalii găsiți mai jos. Prețul de acces este unul moderat spre mic, îmi doresc ca un număr cât mai mare de oameni să aibă acces la eveniment, online sau în sală. Dacă nu aș fi avut cheltuieli legate de închirierea sălii, aș fi permis accesul gratuit. Acest eveniment este, ca toate evenimentele organizate de mine cu experți, non-profit. Scopul meu este să facem o diferență împreună în viața cât mai multor familii.

Mai jos aveți descrierea evenimentului.

Sunt zeci de întrebări pe care părinții le au, indiferent de câte cărți scriem despre copii, indiferent de câți psihologi, consultanți, consilieri, experți, dascăli, cursuri, formări, conferințe, ateliere există.

Zeci de întrebări rămân mereu fără răspuns pentru că zeci de lucruri mărunte şi discrete se insinuează în viața noastră în fiecare zi, dincolo de orice pretenții de carte bine scrisă sau de expertiză în parenting. Aceste zeci de nesiguranțe, nelinişti, nedumeriri, conflicte sau contradicții interioare sunt semnul cel mai bun că facem ce trebuie: creştem odată cu ei, cu cei care ne pun viața mereu sub întrebare.

Vă invităm să luați parte la o întâlnire construită numai din întrebările voastre! Eu și Oana vom pune în scenă dialogul vostru interior şi toate nedumeririle trimise de voi către ele. Va fi o zi în care încercăm să ne revanşăm pentru tot ce a rămas nespus, nebătut în cuie, nealiniat cu inima noastră.

Vom vorbi despre ce contează cu adevărat. Alăptat, purtat, explicat, iubit, demonstrat, iertat, acceptat, pedepsit, recompensat, lăudat, ateliere, opționale, talent, performanță, concurență. Cursuri și cărți de parenting, instinct, voință, rezistență. Ce ajută? Ce încurcă? Ce contează mai mult și ce contează mai puțin?

Grădiniță de la 1, 2, 3 ani sau deloc? Cum o alegem? Program lung sau scurt? Opționale sau timp în aer liber? Școala: cel mai mic din clasă sau cel mai mare? Cum alegem școala? Ce contează? Cum știm că facem bine? Ce urmărim? Cum evaluăm? Cum discutăm cu partenerii sau bunicii care nu ne împărtășesc principiile de creștere a copiilor?

Sperăm din tot sufletul că veți pleca acasă cu şi mai multe întrebări. Adică vii, puternici şi în permanentă căutare. Exact ce ne dorim şi pentru copiii noştri!

Vă invităm sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 10.00 la ora 13.00 la Pentagon Events, la un eveniment special, care pornește de la noi, de la întrebările noastre legate de tot ce ține de o educație cu respect. Dacă aveți întrebări pentru noi, ni le puteți transmite în formularul de înscriere sau aici în comentarii și vom include răspunsurile în dialogul nostru.

Prețul de acces este de 40 de lei de adult dacă vă înscrieți și achitați până pe 10 aprilie, urmând ca după această dată, costul să fie de 50 de lei/adult. Pentru înscriere și pentru a primi detaliile de plată puteți accesa acest link https://goo.gl/forms/EKLtKkKSzS9CbNkB2

Tot acolo vă rog să completați și întrebarea voastră sau subiectul de interes.

Evenimentul va fi disponibil și online, pe baza unui link și a unei parole. Prețul până pe 10 aprilie este de 25 de lei, dacă achitați după 10 aprilie, va fi de 30 de lei. Pentru înscriere și pentru a primi detaliile de plată puteți accesa acest link https://goo.gl/forms/04CguR3KsgVPr1Ek2 Veți putea umări înregistrarea până marți, 25 aprilie, ora 22.00, oricând doriți, de câte ori doriți.

Vom pregăti la fața locului și activități pentru copii, pentru a-i putea aduce cu voi dacă nu aveți de ales.

Sponsorul evenimentului este Rangali.ro, care vă va întâmpina cu un stand de prezentare plin de produse bio.

Așadar, pe 22 aprilie aflăm împreună CE CONTEAZĂ. 🙂

 

Eventul de Fb este AICI.

12 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *