Sport și amintiri din copilărie (concurs INTERSPORT)

O sesiune de cumpărături interesantă e cea care te poartă în lumi îndepărtate în timp și spațiu. Un magazin simpatic, în care revii mereu cu drag, e unul în care te poți mișca liber, în care poți pipăi materiale nestingherit și-n care te poți preface că ești cine și ce vrei.

De exemplu, la INTERSPORT mă prefac că-s sportivă și că duc o viață sănătoasă și activă. Mă dau pe trotinetă între raioane, ating expert tot felul de instrumente sportive despre care nu am nici cea mai vagă idee la ce folosesc, admir zecile și sutele de modele de teniși și bocanci în toate culorile curcubeului. Și fac toate astea, desigur, cu scuza perfectă că trebuie să le iau copiilor treninguri și ciorapi pentru grădiniță, sau bărbatului tricouri de munte. Niciodată nu mă duc ca să mă joc de-a sportul, nuuuu, chiar deloc! Noroc că mereu îmi sare în ajutor un angajat al magazinului, care mă ajută să mă dumiresc și în cele din urmă mă orientez spre ce am nevoie.

Când eram mică, am vrut să fac tenis, am mers la două ore, eram înebunită, apoi tata a zis că nu mai pot merge la tenis, că-mi cresc mușchii la picioare și o să arăt ca un bărbat.

M-a dat apoi la gimnastică, de unde m-a retras în aceeași zi, că prea se răstea antrenorul la noi.

Pentru handbal am fost mereu prea scundă.

De înot nici nu s-a pus problema, nu vezi ce spate de bărbat au înotătoarele profesioniste?

Am rămas să bat mingea în spatele blocului și cam acesta a fost tot sportul pe care l-am practicat în copilărie, din păcate. Poate de asta acum nu reușesc să mă mobilizez să fac nimic altceva decât să alerg după copii în parc, deși știu că tare mi-ar prinde bine. De fapt, m-am apucat oarecum de un sport de apartament, dar despre asta, în alt articol.

Acum, despre cumpărături. Am făcut un film cu distracția mea obișnuită în INTERSPORT. Am povestit cum aleg un rucsac pentru mine și treningurile pentru copii, am dat peste niște Converși adorabili de copii și am pus la cale un mic concurs, vedeți în film ce aveți de făcut, premii sunt două vouchere a 150 de lei fiecare la INTERSPORT. Și da, m-am jucat de-a multe sporturi, cu cât succes, vedeți voi singuri. 🙂

Dacă vreți să participați la concurs, trebuie să comentați pe Facebook, sub clipul de mai sus, nu aici pe blog, de acolo voi extrage câștigătorii.

Aici, că tot am loc de scris, vă mai povestesc câteva ceva despre INTERSPORT și de ce ne facem mereu drum pe la ei. De-acolo ne-am luat trotinetele (eu și bărbatul), de acolo își ia el bocanci, tricouri simple și diverse accesorii pentru bibicletă, Sofiei i-am găsit niște super sandale Ipanema la reducere, teniși rezistenți pentru amândoi copiii, acum am pus ochii pe niște bocanci Salomon portocalii, că ai mei au împlinit deja șapte ani, e timpul pentru unii noi!

Am găsit treninguri Adidas grosuțe pentru copii (le vedeți mai sus în clip), tricouri de bumbac la prețuri foarte bune, colanți și bluze sport foarte colorate și frumoase. La final, am folosit cardul de loializare Score for More, pe care poți acumula puncte la fiecare sesiune de cumpărături, cu care poți beneficia de reduceri suplimentare sau alte oferte speciale, detalii despre card găsiți aici.

Toate produsele din magazin pot fi comandate și online, aici.

Concluzia pentru azi e: faceți sport (inclusiv la cumpărături) și hai la concurs!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

3 comentarii

  1. magazinele de articole sportive sunt singurele in care intru oricand cu placere si nu ma plictisesc. ma uit inclusiv la raioanele de drumetii si camping, desi n-am mai fost cu cortul din 1992. :-))))) iar pantofii sport fotografiati de tine arata ca niste bombonele. cred ca-mi fac in seara asta un drum sa-mi clatesc ochii. sau, cine stie 😉

  2. Hai ca a fost tare textul! Daca tot e vorba de haine sport, eu am vazut ca pe 50style.ro au de multe ori promotii faine. Merita vazut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *