13 jocuri și jucării din lemn și materiale naturale (p)

Câteva dintre jocurile noastre preferate se află în lista de mai jos. Le folosim de ceva vreme deja și copiii nu se mai satură de ele. E nevoie, la unele, de prezența mea, dar la altele nu și e o plăcere să-i văd cum se joacă singuri, în timp ce eu citesc lângă ei (yeesss, mission accomplished)!

Vi le arătăm și vouă, pentru că până pe 31 decembrie au prețuri reduse, pentru că sunt de calitate, din lemn, carton, fetru, bumbac și alte materiale naturale, colorate exclusiv cu vopsele non-toxice, rezistente și sigure, dintr-un magazin care ne place mult, din care avem și ghetele de iarnă ale copiilor, și o grămadă de jocuri și activități. Magazinul este deschis de două mame calde și blânde, care au adus în România tot ce-au găsit mai frumos și mai sigur la producători de jucării din Europa.

Naturici.ro se numește magazinul și vă invit să-l cunoașteți, au nu doar jucării, ci și haine din lână și bumbac, încălțăminte, accesorii pentru masă și somn, toate de calitate. Acum au oferte bune la toate produsele, să aruncați un ochi.

Bun, să revenim la jucării. Dacă aveți timp, dați play mai jos, să le vedeți în acțiune în mai puțin de patru minute, în mâinile noastre. Dacă nu aveți timp, citiți sub video descrierea jucăriilor și analizați pozele și prețurile. 🙂

  1. Teatrul magnetic din lemn, 74,5 lei, redus de la 118,95 lei

Preferatul nostru este teatrul magnetic. Scena este din lemn și carton și se montează foarte ușor, se poate și schimba decorul dacă întoarceți planșele pe partea cealaltă. Aveți personaje mici din lemn care pot fi mișcate pe scenă dacă plasați sub ea bețele cu capete magnetice și le manevrați de acolo. Noi inventăm multe povești, copiii se prăpădesc de râs, apoi fac ei teatru și eu sunt spectator, merg și la petreceri cu puțin copii, și în călătorii.

Îl găsiți redus aici.

2. Puzzle magnetic cu ursuleți DETOA, 64 de lei, redus de la 106,7 lei

Acesta îi place mult Sofiei, pentru că poate face cu el multe feluri de tablouri, personaje, case, peisaje, mută piesele pe tablă cum vrea, câte vrea.

Jocul conține o tablă metalică neagră și 37 de piese din lemn cu magneți pe care copilul poate crea milioane de scenarii, își îmbunătățește coordonarea mână-ochi și imaginația.

Este recomandat peste 3 ani. Îl găsiți AICI.

3. Puzzle magnetic casă și grădină, 64,9 lei, redus de la 91,9 lei

Cutia este folosită drept spațiu de joacă, are trei scene domestice de la care cei mici pot porni, iar cele 91 de piese pot fi folosite pentru a mobila și anima casa și grădina, posibilitățile sunt nelimitate. Găsiți jocul aici.

4. Set de doctor pentru copii, din lemn, 87,9 lei, redus de la 124,9 lei

Setul include 10 piese, plus servieta frumoasă! Este de o calitate foarte bună, nu se compară cu jocurile similare din plastic. Seringa cu arc e o surpriză, are stetoscop din lemn, lingură, ciocănel, sirop și cremă, dar și rețetar și termometru, toate din lemn, sunt foarte simpatice! Găsiți setul aici.

E recomandat copiilor peste 3 ani.

5. Balastiera de construit, 76,9 lei, redusă de la 127,9 lei
 
 

Balastiera este o jucărie ce poate fi trasă cu sfoara prin casă sau pe stradă, făcută toată din lemn. Ea poate fi asamblată și dezasamblată de copil de mii de ori. 🙂 Recomandată peste 3 ani. O găsiți aici, Ivan s-a îndrăgostit.

 

6. Camion demontabil cu unelte din lemn, 90,9 lei, redus de la 138,9 lei

Camionul poate fi plimbat peste tot, poate fi demontat și montat cu ajutorul uneltelor din el, e de calitate și rezistă la multe spre foarte multe manevre. Este recomandat peste 3 ani, disponibil aici.

7. Marionete pentru degete, animale sau personaje de poveste, 33,9 lei sau 39,5 lei

Și acestea ne plac mult, le putem folosi oriunde, în tren, în mașină, ne imaginăm orice cu ele, copiii se distrează foarte bine! Sunt 5 marionete în set, sunt realizate din lemn și pânză, au 10 cm înălțime și sunt recomandate peste 3 ani. Le găsiți aici.

8. Set de pizza din lemn cu accesorii din fetru, 64,9 lei, redus de la 92,8 lei

Setul conține opt piese din lemn și 22 de ingrediente din fetru și este recomandat peste 3 ani. Îl găsiți aici.

9. Set de tăiat fructe și legume, 58,9 lei, redus de la 83,5 lei

Știți cum merge treaba: fructe și legume cu arici, un cuțit, un fund de lemn, numeroase salate din lemn pentru mami și tati. Îl găsiți aici.

 

10. Păpușa mica fashionistă cu tatuaj, 76,9 lei, redusă de la 97,8 lei

Păpușile Trudi au o tradiție de aproape opt decenii în Italia, sunt moi, simpatice și sigure. Disponibilă aici.

11. Păpușa Scufița Roșie, 74,9 lei, redusă de la 92,8 lei

Disponibilă aici.

12. Păpușa Albă-ca-Zăpada, 74,9 lei, redusă de la 92,8 lei

 

O găsiți aici.

13. Cutie Savana cu animalute, 91,9 lei, redusă de la 139,9 lei

Cutia în sine este decorul pe care pot avea loc jocurile de rol cu animale, e din carton, frumos pictată cu scene din savană, și decupată, se închide cu bandă magnetică. În cutie veți găsi 15 figurine din lemn pictate pe toate părțile și încă o planșă pe care cel mic se poate juca. O găsiți AICI.
Joc recomandat peste 18 luni.
Sperăm să vă fi inspirat!
Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

4 comentarii

  1. Buna! Am o fetița de 6 luni. Ce jucării stiti ca au avut succes începând cu vârsta asta pana la 2 ani? Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *