De luni mă apuc de sport! Am început bine: cumpărături pentru toată familia (concurs)

De anul ăsta, Sofia va face aikido, ne gândim că o să o ajute să își gestioneze mai bine corpul, echilibrul și forța, și eventual să se apere de cei care vor dori vreodată să o agreseze (zero la număr, sper eu). Până începe, se antrenează zilnic împreună cu colegii pe terenul de sport: aleargă, fac încălzire, nu știu exact ce și cum ca nu i-am urmărit încă (glumesc, nu-s genul care pândește activitățile școlare prin boscheți).

În orice caz, era nevoie, pe lângă ghiozdan și haine de școală și birou cu scaun reglabil, de haine de sport. Iar dacă tot mă duc pentru ea, am pus pe listă și diverse pentru mine. Și ceva mic pentru soț. Și pentru junior. Dacă tot sunt oferte de back to school… 😀

Imediat ce am intrat în magazinul INTERSPORT din AFI Cotroceni, mi-am dat seama că o să stau acolo o vreme. Pentru că am observat rapid o mulțime de promoții, rucsacuri de la 25 de lei, Converse pentru copii, reduși 30%, costume de trening, pantaloni pentru alergat (vreau să mă apuc din toamna asta, imediat ce mă simt mai bine cu coloana, serios că da). Doar că eram pe tocuri, veneam de la un eveniment serios, pentru oameni mari. Urăsc tocurile, mă obosesc și mă enervează, le port doar când nu am de ales. Dar la cumpărături de articole sportive am de ales, nu? 🙂

Am pus ochii pe o pereche de încălțări Nike Ebernon Now pentru plimbare (nu pentru alergat), reduși 40%. Mi i-am pus în picioare și brusc m-am simțit eliberată! Am lăsat pantofii roșii în cutie la casă și am pornit la explorat.

După ce m-am jucat cu diversele accesorii expuse (cu permisiunea angajaților INTERSPORT, desigur, și fără ca vreun obiect să fie rănit în timpul eșecurilor mele repetate), am trecut la cumpărături.

Puteți vedea în clipul de mai jos cum a fost, într-un rezumat de două minute. Tot în el aveți și concurs, puteți câștiga două vouchere a 150 de lei fiecare comentând la această postare (după ce dați share public clipului, să mă fac celebră).

Revenind la cumpărături, după cum ați observat probabil deja din clip, magazinul INTERSPORT din Afi Cotroceni este proaspăt reamenajat.

Arată ca un mare magazin fashion, doar că unul cu produse pentru sport la prețuri foarte bune! Totul e foarte aerisit și bine pus în valoare, iar consilierii sunt foarte amabili și bine informați. Ecranele tactile plasate strategic te pot ajuta să găsești orice produs din magazin, dar și ofertele speciale. Punctele Deco îți prezintă rapid, prin afișe mari, propunerile de sezon și ofertele speciale.

Ce mi-a plăcut foarte mult este semnalizarea produselor care sunt în promoție, fie că vorbim despre cel mai mic preț pe categorie, fie de un preț imbatabil la un produs foarte bun.

Am apreciat sfaturile angajaților, care m-au ajutat să-mi aleg un rucsac dintre multele modele la ofertă. Cel Daily de la Adidas are un preț foarte bun (79,99 lei), e foarte ușor și pare rezistent. Dar rucsacul McKinley de 20 de litri are preț și mai bun, e 24.99 lei! Încăpător și ușor ca o pană!

Mi-a atras atenția și costumul de sport din poliester de la Adidas, modelul pentru copii. Poliesterul e bun pentru sport pentru că nu reține umezeala, respiră și se usucă foarte repede. Costă 149,99 lei, redus de la 189,99 lei.

Am mai luat tricouri și pantaloni de sport și am plecat mulțumită, cu tocurile în sacoșă. 🙂

Baftă la concurs și la sport!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4198

7 comentarii

  1. Ioana, scuze de offtopic, dar ai facut ceva anume de ti-a crescut parul asa lung? Al meu mi se pare ca doar se toceste, de lungit pauza…

  2. ce imi place titlul :))) Eu de marti ma apuc de sport. Si asa zic de multi ani. Noroc ca imi pune presiune kinetoterapeuta si ca vreau sa nu mai revin cu dureri de spate, dar cele 10-20 exercitii ce le fac aproape zilnic nu inseana sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *