Șase cărți noi despre prietenie, școală, lună și spălat, pentru copii de 2-6 ani

Au ieșit de curând din tipar șase cărți noi pentru copii în colecția Editurii Univers coordonată de mine. Sunt cărți speciale, pe care am pus ochii la târguri internaționale de carte și pe care am considerat că e musai să le avem și în limba română, pentru că ne pot ajuta, pe noi, părinții, să-i ajutăm pe cei mici în anumite situații dificile, dar mai ales pentru că sunt speciale, frumoase, și copiii noștri se vor BUCURA de ele.

La finalul textului veți găsi un voucher de reducere de 30% la fiecare titlu și un link cu 35% discount, daca le luați pe toate șase. Mai jos veți vedea poze din interior și filmări cu lecturi integrale, să vă ajute să le cunoașteți mai bine. 🙂

Încep cu preferata mea: Micul noi, o carte care le explică celor mici ce înseamnă o PRIETENIE. Cum apare ea, atunci când doi oameni se simt bine împreună, dar și cum se face tot mai mică și mai slabă când cei doi prieteni se gândesc doar la ei, când vorbesc și se poartă urât. Cum menții, dar și cum repari o prietenie slăbită, aflați din carte. E foarte haioasă și foarte utilă pentru copii.

Costă 25 de lei (17,5 lei dacă folosiți voucherul meu de reducere), o găsiți aici. E potrivită pentru copii cu vârste între 3 și 6 ani.

 

 

Două cărți perfecte pentru copii care abia au început școala sau urmează să o înceapă, sunt Mama se teme de școală și Pot să-l iau pe Dragonaș la școală? Cartea este aici, costă 35 de lei.

Prima, Mama se teme de școală, e o poveste foarte caraghioasă și pe alocuri realistă despre o mamă care nu vrea să-și lase copilul la școală, pentru că e un pic stresată, îi e greu să se desprindă, mai vrea un pupic, apoi vrea să verifice programul, bucătăria, trage de timp, face probleme. Ce se întâmplă până la urmă? Vedeți mai jos.

Cartea costă 25 de lei (17,5 cu reducerea mea) și o găsiți aici.

 

Pot să-l iau pe Dragonaș la școală? este atât de frumos ilustrată! Avem un băiețel care se simte cam rău și nu vrea să meargă la școală, dar imediat ce în viața lui apare Dragonaș, totul se schimbă. O poveste frumoasă despre imaginația copiilor și puterea lor de a găsi soluții!

 

Știu totul despre mame e o carte poetică și plină de umor despre mame. Care e adevărul, de fapt? De ce se rujează mamele? Sunt și ele oameni? Și cum l-au cunoscut pe tati?

Cartea costă 30 de lei (20 cu reducere) și o găsiți aici.

Iată și poze din interior:

Prințesa Cerului este o feerie ilustrată doar în nuanțe aurii. Este povestea lunii, fiica Luminii și a Umbrei, o poveste despre iubire, invidie, evadare și regăsire. V-o recomand, e foarte frumoasă! Este scrisă și ilustrată de Rino Alamo și explică foarte poetic și prezența umbrei în spatele tuturor lucrurilor.

E potrivită pentru copii de la 2 la 5 ani. Costă 35 de lei și este aici.

Girafa care nu voia să se spele costă 25 de lei, o găsiți aici. Pentru toți copiii mici cărora nu le place să spele, această poveste e posibil să facă o minune, căci nici girafa nu voia să se spele, ca să nu-și piardă petele. Și atâta fuge de spălat până când… vedeți voi. Aceasta e prima cărticică dintr-o serie foarte haioasă și utilă pentru cei mai mici cititori, de 2-4 ani. Urmează Leușorul care spunea mereu NU. Cunoașteți vreunul? 😀

Pachetul cu toate cele 6 cărți este acesta, redus cu 35% dacă le luați pe toate. Dacă vreți doar câteva, puteți folosi voucherul PACHET UNICORN, care vă va aduce 30% discount la toate titlurile, inclusiv la cele patru lansare în septembrie. Le găsiți pe toate aici. Puteți pune în coș și cărțile anterioare din colecție (una pentru copii timizi, alta despre mersul la medic, una despre mersul la toaletă și alta despre ce fac părinții când copiii merg la culcare), am scris despre ele aici.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4196

7 comentarii

  1. Buna! Astăzi a sosit „Micul noi”. Am citit o împreună cu fetița, are 2a4l, e grea pt ea să înțeleagă metaforele din carte, la prima vedere i am explicat doar ilustrațiile, dar pt copii mai mari sau și pt noi adulții, este superbă! Îți mulțumesc, Prințesa! este o lecție nu numai pt relațiile dintre copii, este și despre relatia cu soțul/prietenul…m a emoționat profund și o sa o pastrez cu drag până când se face fata mai mare să înțeleagă ideea cărții.

  2. Bună!
    Sunt Rino Alaimo, autorul „Prințesa Cerului”.
    Am vrut doar să spun că am scris această carte pentru a ajuta copiii care au fost abuzați sexual să vorbească și să se asigure că nu se simt murdari. Nimeni nu vrea să spună asta despre cartea mea, nu știu de ce. Speranța mea a fost că această carte va fi folosită de asociații care ajută copiii, dar nimeni nu vrea să vorbească despre adevăratul sens real.
    Nu este doar povestea umbrei din spatele oricărui lucru sau cum s-au născut luna și stelele.

    Sunt italiană, îmi pare rău pentru românul meu.
    Am tradus cu Google Translate.

    • Hello, congrats on your work, it is amazing and thank you for your feedback!

      I will write this in English so that google translate doesn’t mess with our conversation. The truth is I had no idea about your intention with the book and its reason to be, Hachette mentioned no such thing to us. I now understand your intention and will start communicating it accordingly, thank you! Now it makes even more sense! Thank you!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *