Patru cărți noi pentru copii: una pentru copii timizi, alta de noapte bună, una despre mersul la medic și alta despre caca :)

Tocmai au ieșit de la tipar patru cărți noi pentru copii, fiecare atinge o situație aparte și vreau să vă povestesc puțin despre ele, mai ales că le știu pe de rost: le-am ales alături de Editura Univers la târgul de carte de la Bologna pentru că am simțit că e nevoie de ele în limba română! Apoi am participat la editare și la trimiterea lor la tipar, iar acum sunt foarte nerăbdătoare să vă povestesc despre ele!

Toate patru cărțile se găsesc pe EdituraUnivers.ro, dacă le luați pachet pe toate aveți discount de 30% cu codul pachet unicorn (AICI e pachetul), iar dacă luați doar una, două sau trei, aveți Reducere 25 % pentru cărțile noi din seria UNICORN” cu voucherul UNICORN 2018.

Încep cu preferata mea. Cum am văzut puiul acesta de girafă care nu voia să vorbească la grădiniță, imediat m-am gândit la Ivan. El urăește să vorbească în fața altora, mai ales dacă sunt complet străini. Nu e sociabil, iar când e ziua de Show and tell la grădiniță, când copiii aduc de acasă obiectele preferate și le povestesc colegilor despre ele, el nu vrea niciodată să participe.

Sam cel prea timid (35 de lei) e o carte super duioasă și simpatică în care copiii introvertiți se vor regăsi cu siguranță și se vor simți ceva mai bine cu felul lor de a fi, mai ales că ei ne simt pe noi că am vrea ca ei să fie mai dezghețați, așa.

Iată și câteva imagini din carte.

Mai jos aveți lectura integrală a cărții și un scurt intro despre de ce cred eu că e importantă această carte.

Au, mă doare, tigișorule! (35 de lei) e o carte foarte utilă pentru a pregăti copilul pentru vizita la medic. Va afla într-un mod mai amuzant decât l-am putea prezenta noi ce se întâmplă în cabinet, cum medicul îi va palpa burta, îi va verifica gâtul cu un bețișor, că va trebui să ia un sirop care-l va ajuta mult și așa mai departe.

Ilustrațiile sunt foarte bogate în detalii, sigur le va plăcea muult copiilor să răsfoiască și singuri cartea.

Imagini din interior:

Mai jos vedeți și lectura integrală a cărții și o mică prezentare din partea mea.

Ce faceți după ce eu adorm (35 de lei)

Cred că toți copiii își imaginează tot felul de lucruri despre ce fac părinții lor după ce ei merg la culcare. Cartea asta o să le spună tot adevărul, unul foarte simpatic, de altfel.

Imagini din interior:

Mai jos vedeți și lectura integrală a cărții și o mică prezentare din partea mea.

Tot ce știu eu despre caca (35 de lei)

O carte cu multe desene haioase care îi arată celui mic că toată lumea face caca, de la bunica la cățel și balenă, că e ok să mai scapi câte-un pârț (asta e pagina mea preferată :P) și ce mare bucurie e când caca se duce la locul lui, în toaletă! 🙂

Imagini din interior:

Mai jos vedeți și lectura integrală a cărții și o mică prezentare din partea mea.

Sper să le placă celor mici! Dacă luați tot pachetul, după aplicarea reducerii, toate patru cărțile sunt 98 de lei. Le găsiți aici, voucherul e pachet unicorn.

Aștept părerile voastre! 🙂

11 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *