Patru cărți noi pentru copii: una pentru copii timizi, alta de noapte bună, una despre mersul la medic și alta despre caca :)

Tocmai au ieșit de la tipar patru cărți noi pentru copii, fiecare atinge o situație aparte și vreau să vă povestesc puțin despre ele, mai ales că le știu pe de rost: le-am ales alături de Editura Univers la târgul de carte de la Bologna pentru că am simțit că e nevoie de ele în limba română! Apoi am participat la editare și la trimiterea lor la tipar, iar acum sunt foarte nerăbdătoare să vă povestesc despre ele!

Toate patru cărțile se găsesc pe EdituraUnivers.ro, dacă le luați pachet pe toate aveți discount de 30% cu codul pachet unicorn (AICI e pachetul), iar dacă luați doar una, două sau trei, aveți Reducere 25 % pentru cărțile noi din seria UNICORN” cu voucherul UNICORN 2018.

Încep cu preferata mea. Cum am văzut puiul acesta de girafă care nu voia să vorbească la grădiniță, imediat m-am gândit la Ivan. El urăește să vorbească în fața altora, mai ales dacă sunt complet străini. Nu e sociabil, iar când e ziua de Show and tell la grădiniță, când copiii aduc de acasă obiectele preferate și le povestesc colegilor despre ele, el nu vrea niciodată să participe.

Sam cel prea timid (35 de lei) e o carte super duioasă și simpatică în care copiii introvertiți se vor regăsi cu siguranță și se vor simți ceva mai bine cu felul lor de a fi, mai ales că ei ne simt pe noi că am vrea ca ei să fie mai dezghețați, așa.

Iată și câteva imagini din carte.

Mai jos aveți lectura integrală a cărții și un scurt intro despre de ce cred eu că e importantă această carte.

Au, mă doare, tigișorule! (35 de lei) e o carte foarte utilă pentru a pregăti copilul pentru vizita la medic. Va afla într-un mod mai amuzant decât l-am putea prezenta noi ce se întâmplă în cabinet, cum medicul îi va palpa burta, îi va verifica gâtul cu un bețișor, că va trebui să ia un sirop care-l va ajuta mult și așa mai departe.

Ilustrațiile sunt foarte bogate în detalii, sigur le va plăcea muult copiilor să răsfoiască și singuri cartea.

Imagini din interior:

Mai jos vedeți și lectura integrală a cărții și o mică prezentare din partea mea.

Ce faceți după ce eu adorm (35 de lei)

Cred că toți copiii își imaginează tot felul de lucruri despre ce fac părinții lor după ce ei merg la culcare. Cartea asta o să le spună tot adevărul, unul foarte simpatic, de altfel.

Imagini din interior:

Mai jos vedeți și lectura integrală a cărții și o mică prezentare din partea mea.

Tot ce știu eu despre caca (35 de lei)

O carte cu multe desene haioase care îi arată celui mic că toată lumea face caca, de la bunica la cățel și balenă, că e ok să mai scapi câte-un pârț (asta e pagina mea preferată :P) și ce mare bucurie e când caca se duce la locul lui, în toaletă! 🙂

Imagini din interior:

Mai jos vedeți și lectura integrală a cărții și o mică prezentare din partea mea.

Sper să le placă celor mici! Dacă luați tot pachetul, după aplicarea reducerii, toate patru cărțile sunt 98 de lei. Le găsiți aici, voucherul e pachet unicorn.

Aștept părerile voastre! 🙂

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4198

11 comentarii

  1. Ce draguțe sunt! Bebelușul meu are 3 luni, dar le-am comandat deja :))…
    Sunt sigura ca o sa fie mina de aur la un moment dat!

  2. Tocmai ce am plasat comanda. Citeam articolul si apoi am intrat in aplicatie sa vad ce face fetita la gradi si iar statea izolata de ceilalti copii care dansau. Si cu caca mai avem o carte usborne dar zic sa mai diversificam ca nici cu el nu e prietena buna :)))) si nici cu doctorii :)))))

  3. Postezi atat de multe articole ca reusesc cu greu sa tin pasul la comentarii 🙂 Uite pe mine m-ai convins, eu o sa cumpar cartea cu Sam, puiul de girafa si pare super dragalasa si aia cu tigrusorul. Avand in vedere cat de iubitor de camioane e baietelul meu care doarme cu cel putin 5 masini in patutul lui 🙂 si faptul ca intr-o zi amandoi copiii mei se jucau cu o girafa de la LEGO cu foarte mult drag, cred ca le voi face o mare surpriza. Multumesc pentru recomandari 🙂

    • Gata, le-am comandat si eu pe primele doua (cu girafa si tigrisorul) si abia astept sa ajunga. Mi-au lacut mult ilustratiile si asta a fost un motiv in plus sa le cumpar 🙂

  4. Ioana, am cumparat cartile, impreuna si cu Tara de dincolo de ganduri.
    Scuze daca nu e pentru tine direct intrebarea, cat pentru editura, dar care e delivery time pentru cartile astea? Am primit email ca au fost expediate, dar nu gasesc nicaieri informatii despre cat dureaza livrarea? O zi/doua/o saptamana? Ca macar sa estimez o perioada cand sa ii spun mamei sa le astepte acasa.
    Multumesc frumos.
    Oana

    • hello, stiu ca Tara a sosit azi, transportul dureaza 1-2 zile, daca nu ajunge in timp, suna te rog la editura, eu nu am.nicio legatura cu livrarile si nu am acces la sistemul de tracking pt comenzi, dar ei te vor ajuta.

    • Ioana, multumesc mult de raspuns; iarta-mi miorlaiala.
      Cartile au ajuns – toate, inclusive Tara, in mai putin de 24 ore la Roman, Neamt. Nu as putea fi mai incantata de professionalism si delivery. Felicitari parteneriatului vostru.
      Abia astept sa mi le trimita mama!
      Multumesc inca o data.

  5. […] Într-o frumoasă zi de septembrie, cum citeam eu blogul Ioanei, la care sunt și abonată, de altfel, văd că ea ne recomanda niște cărți pentru copii, două dintre ele le-am îndrăgit pe loc și le-am și cumpărat. Așa se face că în biblioteca noastră, dar și în casa noastră și-a făcut loc acum puțin timp, Sam, cel prea timid, recomandat de Ioana. […]

  6. […] Pachetul cu toate cele 6 cărți este acesta, redus cu 35% dacă le luați pe toate. Dacă vreți doar câteva, puteți folosi voucherul PACHET UNICORN, care vă va aduce 30% discount la toate titlurile, inclusiv la cele patru lansare în septembrie. Le găsiți pe toate aici. Puteți pune în coș și cărțile anterioare din colecție (una pentru copii timizi, alta despre mersul la medic, una despre mersul la toaletă și alta despre ce fac părinții când copiii merg la culcare), am scris despre ele aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *