Cărți și piesă de teatru de Crăciun cu Ema și Eric (lansare pe 25 noiembrie, start rezervări și comenzi)

Later edit: nu mai sunt locuri la piesă, s-au ocupat toate în mai puțin de o oră. Revin cu vești despre reprezentațiile următoare și vă aștept oricum la lansare!

Am atâtea vești bune că nu știu cum să le zic pe toate mai repede! 🙂 Două cărți de Crăciun, un joc cu jetoane cu meserii și o piesă de teatru, toate cu Ema și Eric. Hai, respir și le iau încet!

PREMIERA PIESEI DE TEATRU CU-MINTE DE CRĂCIUN CU EMA ȘI ERIC ȘI DUBLĂ LANSARE DE CARTE

Pe 25 noiembrie avem dublă lansare și premiera piesei de teatru cu Ema și Eric cu trupa Sufletos, la care lucrăm deja de vreo două luni. Am jucat-o deja în fața Sofiei și a lui Ivan și s-au prăpădit de râs, e atââât de amuzantă și plină de mesaje frumoase!

Vor fi două reprezentații la rând, pentru că după ce mi-am anunțat prietenele de premieră, toate locurile din sală s-au rezervat imediat. 🙂 Nu vrem să dezamăgim pe nimeni, așa că fetele din trupa Sufeltor, Anca și Ioana au fost de acord să joace de două ori în aceeași seară, să le oferim ocazia tuturor fanilor Emei și ai lui Eric să vadă piesa. Mai sunt 300 de locuri la spectacolul de la ora 19.00, cel de la 17.00 este deja ocupat tot. 🙂 Intrarea va fi liberă la piesa de teatru și la lansare, vă rog să vă rezervați locuri doar dacă știți SIGUR că veți fi acolo, sunt mulți copii care își vor dori să vină și nu vor avea loc, ar fi păcat să avem scaune goale în sală. Linkul de înscriere este AICI, vă rog să rezervați doar câte locuri vă sunt necesare (copiii mici pot fi ținuți în brațe).

Lansarea începe la ora 17.00. În timpul și după cele două piese continuăm cu surprize, poze și autografe până la 20.30.

Nu puteam găsi actrițe mai bune pentru Ema și Eric, Ioana și Anca sunt vesele, creative, pasionate, o să le iubiți. Avem decoruri, accesorii, pijamale, chiar și balena din carte o avem în piesă. Mulțumim, Julky, pentru balenă! Anca a compus și două cântecele minunate pentru piesă, o să vă ridice din scaune, o să vedeți. Mesajele principale ale cărții Cu-minte de Crăciun și ale piesei de teatru sunt NU există copii obraznici, deci toți copiii primesc ceva frumos de Crăciun, și faptele bune contează doar dacă le faci din suflet, nu pentru că cineva te privește și te recompensează!

 

CARTEA NOUĂ DE CRĂCIUN CU EMA ȘI ERIC: CU-MINTE DE CRĂCIUN

Curând iese de la tipar cea de a șasea carte cu Ema și Eric, Cu-minte de Crăciun. Cei care au citit manuscrisul spun că e cel mai bun de până acum, plin de acțiune, suspans și cu mult râs. Așa mi se pare și mie. 🙂

Acțiunea zice că Eric află de la grădiniță că Moșul aduce cadouri doar copiilor cuminți. Și e îngrijorat, pentru că el își dorește mult un Aparat care Gătește Orice, pentru că mereu îi e poftă de chestii și Mami nu face față să gătească mereu. Ema își dorește și ea ceva: un ponei adevărat. I-a pregătit chiar și botoși pentru copite (să nu deranjeze vecinii din apartamentul de dedesubt) și cutie pentru paie. Cei doi pornesc într-o aventură, să facă fapte bune (pentru că se pare că n-au fost foarte cuminți, au făcut cam multe experimente), iar pe drum întâlnesc pe…. ei, o să vedeți voi. Dacă primește Ema poneiul și Eric Aparatul… aflați din carte. 🙂

Am pus mai jos câteva imagini din interior. Lavinia, îți mulțumesc, ca de obicei, arta ta merge direct la suflet!

 

Are 44 de pagini ilustrate. O să le placă mult copiilor, și or să râdă și părinții, promit! 🙂

Cartea costă 36 de lei și o puteți precomanda de aici, va fi livrată din 19 noiembrie (acum e la tipar). Dacă veți aplica voucherul IOANA, veți primi 25% discount. O puteți comanda AICI.

După 25 noiembrie va ajunge și în librării.

 

CARTEA NOUĂ CU EMA PENTRU BEBELUȘI: CRĂCIUNUL PERFECT AL EMEI

A ieșit din tipar prima carte pentru bebeluși cu Ema, Crăciunul perfect al Emei. E cartonată, are colțurile rotunjite, să poată fi molfăită și iubită, fraze scurte, acțiune simplă, dar amuzantă și cu suspans, iar ilustrațiile Laviniei Trifan sunt de vis!

Aveți mai jos imagini din interior, cartea are 14 pagini cartonate. Cartea costă 29 de lei și o puteți comanda de AICI, va fi livrată imediat. Dacă veți aplica voucherul IOANA, veți primi 25% discount.

Tot pe 14 ajung din tipar și jetoanele cu meserii! 20 de meserii de toate felurile, de la IT-st la bucătar, pompier și scriitor, ilustrate de Lavinia cu Ema sau cu Eric, într-un pachet de jetoane cu 14 sugestii de jocuri care pot fi practicate acasă, la restaurant, în mașină, în avion. Sunt foarte realist desenate și descrise, iar jocurile îi vor ajuta pe copii să descopere meseriile celor din familie, meserii care ajută pe alți oameni, meserii ale viitorului și tot așa.

 

Jocul meseriilor, adică pachetul cu 24 de jetoane costă 22 de lei, îl puteți precomanda de AICI, va fi livrat din 19 noiembrie (acum sunt la tipar). Dacă veți aplica voucherul IOANA, veți primi 25% discount.

Ambele cărți de Crăciun vin împreună cu decorațiuni-cadou, glob, respectiv brăduț!

 

PACHETE ȘI REDUCERI

Am gândit și niște pachete cu reducere suplimentară. Unul e format din cele trei produse noi, adică cele două cărți noi de Crăciun și pachetul de jetoane, care costă 59,25 lei cu voucherul IOANA. Acest pachet cu toate trei noutățile este aici.

Avem și un pachet pentru cei care abia fac cunoștință cu personajele mele, format din Te iubesc orice-ai face și Băiețelul cu airpă de fluture, 37,5 lei cu voucherul IOANA. Pachetul acesta e aici.

Pentru cei mai tineri cititori avem pachetul începător, format din Crăciunul perfect al Emei, Te iubesc orice-ai face și jocul cu jetoane, e aici și costă 53 lei cu voucherul IOANA.

Mai avem un pachet pentru copii mai mari, format din Vacanța pofiticioșilor, Cuminte de Crăciun și jocurile cu meserii, costă 63 de lei cu voucherul IOANA și este aici.

Dacă vreți și alte cărți frumoase de Crăciun, vi le recomand pe cele de aici. Și la ele aveți reducere 25% co codul IOANA.

Lansarea tuturor acestor minuni are loc pe 25 noiembrie, cu prilejul premierei piesei de teatru Cuminte de Crăciun, de la ora 17.00 la Sala Rapsodia (Centrul Vechi, str. Lipscani). Pregătim o tombolă cu multe produse surpriză (nu cărți :P), cadouri dulci pentru copii, poze, autografe, baloane, va fi nebunie mare! Vă aștept cu mare drag!

Pentru participarea la piesa de teatru vă rog să vă înscrieți aici, doar cu câte locuri aveți nevoie și doar dacă știți sigur că puteți veni!

După 20 noiembrie vor ajunge cele trei produse și în librării. 🙂

Abia aștept să ne vedem la lansareeeeee!

 

INFORMAȚII IMPORTANTE DESPRE COMANDA DE CĂRȚI

– codul IOANA, care vă aduce 25% reducere la orice comandați de pe site-ul DPF, se introduce în căsuța Cod Voucher

– Voucherul IOANA este valabil până pe 18 noiembrie inclusiv

– Livrarile se fac între 19 și 26 noiembrie!

– Veți avea transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei

– Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil

– Orice problemă sau actualizare de comandă se comunică la contact@edituradph.ro

– Comenzile nu se pot ridica personal

– Cărțile nu vor avea autograf, pentru că includ cadouri de Crăciun care sunt prinse în țiplă împreună cu cartea

– Dacă merge greu site-ul nu vă panicați, e trafic mult, însă dacă veți aștepta câteva minute își va reveni cu siguranță

Autografe promit să vă ofer la lansare. 🙂

Gata, spor la rezervat și cumpărat!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4196

47 comentarii

  1. Ioana, se poate face comanda si din alta tara? Pe mine m-ar interesa pachetul pentru copii mai mari, format din Vacanța pofiticioșilor, Cuminte de Crăciun și jocurile cu meserii. Multumesc!

    • Felicitări Ioana! Ar fi super ca editura sa gaseasca o solutie sa livreze si in străinătate. Cred ca ai o multime de cititoare/ cititori care ar cumpara cu drag cărțile tale.

    • Din pacate nu prea sunt solutii, varianta cu tracking costa mai mult decat cartile, iar cea fara tracking face ca pachetele sa dispara in neant (si e si aceea scumpa). Am trimis anul trecut carti catre mai multi copii romani in spitale din Europa. M-au costa 200 de euro 12 pachete si au ajuns doar 3 la destinatie.

      Stiu ca Libris.ro livreaza in strainatate.

    • Imi pare rău sa aud ca nu au fost livrate… crazy idea! Găsește un reprezentant în fiecare țară, trimite multe cărți la el si el trimite mai ușor la alți români care vor să cumpere cărțile. Si asa poate cei care locuiesc toți departe de tara vor găsi pe cineva aproape de ei.

  2. Minunate toate! ?Doar o întrebare: sunt singura pe care imaginea jetonului cu avocat o duce cu gândul la judecător? Sper să nu deranjeze întrebarea mea.

    • nu e nici o problema, dar sa stii ca si avocati pledanti poarta roba, unii si peruca. 🙂

    • Roba da, dar peruca n-am vazut, la noi in România, nici la magistrați, nici la avocati. Si nici ciocanel ca-n filmele americane n-am 🙁

  3. Am asteptat cu atata nerabdare informatii despre cartea pentru bebelusi, incat am citit de zici ca urma cea mai tare stire. Daca am inteles corect, daca vrem sa venim doar pentru carti, nu e nevoie de rezervare, venim incepand cu ora 17.00 si te gasim acolo pentru carti, zambete si imbratisari.

    • exact, doar pentru spectacole trebuie rezervare, va astept cu drag! dar sa stiti ca de la 5 la 6 voi fi in sala la piesa, partial pe scena, partial in public (la autografe ies la 6). 🙂

  4. Buna. Am comandă cartea,dar de n păcate nu am putut sa rezerv loc în sală. Mi-aș fi dorit foarte mult sa o aduc pe fetița sa te cunoască,își dorește foarte mult. Este foarte atrasa de carttile cu Ema și Eric și mi-a spus că te-a văzut la tv și că și-ar dori sa te cunoască. Sper să aibă ocazia. Te pup.

  5. Din pacate, nu am mai gasit locuri nici la reprezentatia de la ora 19. Vor mai fi si altele (chiar daca nu vor fi cu intrare libera)? Fetita mea asculta seara, inainte de culcare, intamplarile din Vacanta Pofticiosilor si ar fi incantata sa vada piesa de teatru.

    • salut, cred ca libris.ro livreaza in straintate, dar nu stiu de Canada… Asta sau clasicul pachet de la familie. Alte idei nu am. 🙁

    • editurile nu prea vor sa se mai bage dupa multe colete pierdute sau distruse… iar eu nici atat nu am curaj. 🙁

      cei din diaspora de obicei le comanda acasa la bunici/prieteni si apoi le primesc în colete sau cand sunt vizitati.

  6. Comandat! Noi avem o mica tradiție, în fiecare an de crăciun adăugăm la biblioteca o carte cu povești de Crăciun. Ma bucur enorm, si sunt sigura ca si copiii mei la fel, ca anul acesta Ema și Eric sunt protagoniștii poveștii de Crăciun. Avem toate cărțile tale si le iubim. Mereu sunt la rând la povestea de seara 🙂 La mai mult si la mai Mare, Ioana! :*

  7. Buna Ioana! Fetita mea de 5 ani si jumatate e mare fan al cartilor cu Ema si Eric. Ne am fi dorit tare mult sa venim la piesa de teatru. Insa nu putem ajunge la București. Ar fi foarte frumos sa vedem aceste piese si in tara. Te asteptam cu mare drag la Brasov. Te felicit pentru tot ce realizezi.

    • buna, e tare complicat, actritele au familii, joburi, programul.meu e insuportabil de aglomerat… poate facem.o filmare, sa vedem.

  8. Buna Ioana,
    M-am inscris la piesa de teatru, dar din pacate nu am primit niciun mail de confirmare.
    Ma poti ajuta, te rog?

    Multumesc mult

  9. […] Descrierea cărții: „Eric află de la grădiniță că Moșul aduce cadouri doar copiilor cuminți. Și e îngrijorat, pentru că el își dorește mult un Aparat care Gătește Orice, pentru că mereu îi e poftă de chestii și Mami nu face față să gătească mereu. Ema își dorește și ea ceva: un ponei adevărat. I-a pregătit chiar și botoși pentru copite (să nu deranjeze vecinii din apartamentul de dedesubt) și cutie pentru paie. Cei doi pornesc într-o aventură, să facă fapte bune (pentru că se pare că n-au fost foarte cuminți, au făcut cam multe experimente), iar pe drum întâlnesc pe…. ei, o să vedeți voi. Dacă primește Ema poneiul și Eric Aparatul… aflați din carte.” – sursa […]

  10. Buna, Ioana! Am o întrebare te rog, daca se poate sa-mi răspunzi… Am comandat cartea „Crăciunul perfect al Emei”, de pe un site, iar primele doua pagini sunt identice… Este greseala de tipar sau asa este cartea? Sper sa nu te deranjeze întrebarea mea. Mulțumesc frumos!

    • Revin…am mai observat si ca lipsesc pagini din carte… Nu inteleg de ce, este o replică a cartii? Imi pare asa de rau, pt ca fetita mea se numeste Emma si mi-am dorit-o foarte mult.

    • salut, de unde ai cumparat-o? iti dai seama ca nu am produce carti gresite.

      nu ar trebui sa fie asa, probabil este o eroare de legatorie, se intampla pe masina la tiraje mai mari. libraria care ti-a vandut-o ar trebui sa ti-o inlocuiasca gratuit.

  11. Nu stiu daca a mers, dar ti-am mai raspuns o data, scuze daca se posteaza din nou… Da, din păcate asa este cartea, are doar 8 pagini, mi s-a parut ceva ciudat si uitandu-ma apoi pe blogul tau, am vazut ca într-adevăr nu e ok. Am. Sunat astazi la cei de la care am comandat o dar era dupa program, voi reveni mâine cu un telefon, jucării-vorbărețe. ro se numeste site ul, nu cred ca imi vor trimite alta, fiind sigilata la primire, nu isi vor asuma asta, Ioana… Pacat ca s-a întâmplat asa, are niste desene superbe iar povestea asemenea.
    Emma a placut-o pe Ema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *