În majoritatea zilelor de vară, plec de-acasă de dimineață, în jur de 8, maximum 9, și revin la 8 seara. De dimineață am întâlniri, filmări, inteviuri sau pur și simplu stau să scriu undeva la aer, că e păcat de tot verdele și tot soarele să le ignor stând între patru pereți. Apoi, înainte de 4 iau copiii de la școală. Fie rămânem în curte la joacă între colegi, fie mergem în parc, cu trotinete, biciclete, palete, mingi, sau la vreo terasă unde ne vedem cu prieteni mai noi sau mai vechi. Copiii se descalță, se cațără, aleargă, râd, cer de mâncare. Revenim acasă praf la propriu și la figurat, ne băgăm direct în cadă pe rând, ne primenim, mâncăm în mare viteză, citim, somn.

Acesta fiindu-ne programul, e important pentru mine să am la îndemână haine care se pretează la toate cele de mai sus. Să pot apărea decent la o întîlnire într-o corporație cu cartelă la intrare, apoi să-mi pot face vânt pe trotinetă în aceleași haine și purtând aceiași papuci, fără să-mi rup gâtul.

Copiii, la fel. Tricouri și pantaloni sau rochițe și pantaloni pe dedesubt (pentru că nu există ieșire fără roata, iar când faci roata ți se pun poalele-n cap), rezistente, colorate, din bumbac moale. Nu stăm să asortăm și să potrivim, luăm dimineața ce e curat și le punem direct în mașina de spălat seara.

Așteptăm să treacă ploile astea de care pământul are atâta nevoie ca să o zbughim iar la explorat.

Spray de căpușe, ceva de pus pe cap, cremă de soare pe nas, dacă arde prea puternic, și pe-aici ți-e drumul. Abia aștept vacanța de vară. Închid biroul, iau copiii și bărbatul și fug pe coclauri.

Până atunci, ne bucurăm de orașul nostru, de parcurile lui (încă) verzi, de Muzeul Satului, cu potecile lui care miros a covoare de lână și a lemn bătrân. De când aștept căldura, lumina, soarele!

Pozele de mai sus sunt realizate de Ioan Stoica, la o temperatură deloc estivală. M-am simțit foarte bine în ele, deși afară era destul de rece. Pânza mi-a ținut de cald, la fel și inul moale. Nu am avut griji că se șifonează sau arată rău pe mine după ce am sărit, urcat și coborât multe scări și poteci.

Toate hainele, balerinii și sandalele sunt din colecția de vară TEX pentru femei, pe care o găsiți în magazinele Carrefour si online pe carrefour.ro/TEX. Cămașa albă este incredibilă, nu mă satur de ea, o port, o spăl, o iau iar, la fel și pantalonii, sunt super comozi și au un aer elegant, deși nu-s. 🙂 Rochia muștar este redusă la 80 de ei, o găsiți aici.

Mai jos găsiți poze făcute de noi în parc, într-o după-amiază de duminică.

Sofi și Iv poartă câteva dintre hainele pentru copii din colecția de vară TEX, toate colorate și comode, indiferent că cei mici se cocoață, sar, se dau cu trotineta sau iau o pauză pe bancă, să mai și respire.

Produsele pot fi comandate online pe carrefour.ro/TEX, iar aici puteți vedea toată colecția #summerstyle.

Noi rămânem clienți fideli TEX, purtăm produsele lor de mulți ani, inclusiv ciorapi și lenjerie intimă, eu am tricouri și jeanși pentru care asta e a cincea vară, se țin bine, pe ale copiilor le lăsăm moștenire verișorului mai mic.

Recomandăm așadar #TEX #modacuchefdeviata #summerstyle și #modacuchefdejoaca cu mare entuziasm!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4200

10 comentarii

    • Noi avem unul de la Pediakid, pare ok!

      Si testam un aparat mic cu ultrasunete anti-capuse, sa vedem cum e!

  1. Imi plac la nebunie pantalonii de in, dar la constitutia mea mi-e ca o sa arat mai plinuta decat sunt.

  2. Ziceai ca nu stii sa pozezi, dar pozele astea sunt suuperbe! Dam si noi o fuga in Carrefour sa alegem niste haine comode, de care chiar avem nevoie!

    • Super poveste!
      Pe undeva e si a mea!
      Acum,intrebarea mea: ce faci cand ajungi acasa cu 2 copii hămesito-obositi? Ca pentru mine e o provocare,avand in vedere ca nu ne asteapta nimeni cu o casuta curata si masa aburinda?!?
      Ideei pentru ipostaza asta?(aproape zilnica)
      Sanatate maxima tuturor!

  3. Bună! Foarte frumoase hainele și ale tale și ale copiilor, dar mai ales pozele cu voi!
    Eu am o mica curiozitate: de unde ai pandantivul cu ingeras, din primele poze?
    Multumesc!

    • salut, l-am cumparat de la o taraba din Mall promenada, acum vreo luna… Nu mai retin numele producatorului, din pacate. 🙁

  4. Imi place ținuta ta, cu pantalonii și bluza albă. Și mie îmi plac genul acesta de combinații, doar că prefer pantalonii mai strâmți. Hainele pentru copii sunt foarte colorate și vesele!
    Mă mai uit și eu la hainele de la Tex dar rareori găsesc ce am nevoie, plus că nu prea îmi place să cumpăr haine pentru mine din supermarket, mereu sunt cu căruciorul după mine, las produsele, intru la cabină, ies, nu știu, nu mă simt confortabil. Ar fi fain dacă Tex și-ar face fie magazin separat, cum a făcut Auchan cu InExtenso, fie câte un pop-up store măcar atunci când lansează colecții noi, să ne uităm în voie prin ele și să găsim și stocuri.

    • Anto, multumesc, exact asta vroiam sa intreb si eu, fiindca nici eu nu le gasesc. Intre timp le-a gasit cineva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *