Haine pentru școală, purtate cu entuziasm pe munți și dealuri (p)

Zilele astea ne prefacem că nu e final de august, că mai e din vacanța asta care a trecut într-o clipă, că nu începe școala în câteva zile, că mai avem multe zile împreună pe dealuri și prin râuri. Am lăsat cititul și caietele de vacanță și alergăm de colo colo, facem poze și ne înghesuim unii în alții.

Și pentru că am avut de testat hainele de Back to school de la TEX, ne-am gândit că ar fi bine să le probăm în condiții extreme. Pentru că dacă hanoracul rezistă la pădure, sigur va face față zilelor de școală în oraș. Dacă cizmele de ploaie cu căptușeală rezistă la bălăceala în rău, sigur vor câștiga puncte și la ploile din Capitală. Dacă fustița de bumbac rezistă cățăratului în pomi, atunci nicio oră de sport n-o va da gata.

Vă invităm să ne însoțiți pe coclauri, în parc la Piatra Neamț, pe străzi și alei, printre copaci și libelule, ca să ne prefacem împreună că vacanța mai ține, făcând în același timp planuri subtile despre ținutele din septembrie, de la școală.

Vă recunosc cinstit că preferatele mele din această colecție sunt cizmele acestea de ploaie. Sunt atât de fine pe dinăuntru și pe dinafară, atât de ușor de pus și de scos, atât de frumoase! Abia așteaptă copiii ploile de toamnă! Aproape că și eu!

Hanoracul acesta al lui Ivan e atât de moale și de călduros că l-a purtat și în singura zi caniculară de aici!

Tricoul cu brățări i se potrivește de minune Sofiei, care e înnebunită după brățări din noduri și șuvițe de păr cu ață.

Pantofii de lac cu baretă sunt perfecți pentru ea.
– Uite, mami, se oglindește cerul în ei, de aia îi iubesc!

Bluza cu buzunar e foarte cool și practică.

Colanții eleganți, cu fermoare și talie elastică, mi se par ideali pentru școală! Merg și cu pantofi, și cu teniși sau bocanci, sunt elastici, se potrivesc și cu cămașă, și cu tricou.

Au fost probați și la roata, au făcut față cu brio, ca și bluza cu oaie, deloc incomodantă, a zis Sofi.

Toate sunt comode și frumoase!

În colecția de toamnă TEX pentru copii găsiți în magazinele Carrefour sau online pe carrefour.ro/TEX cămăși albe cu guler tunică sau clasic și detalii moderne, sarafane cochete, pantaloni comozi și dresuri rezistente, pantofi și botine de lac, mi-au plăcut mult botinele elegante de ploaie (nu aveau numărul Sofiei, din păcate), mulți teniși cu arici, pe care copiii îi pot încălța ușor, încălțari moi de sport, multe modele de cămăși cadrilate pentru băieți, fustițe din bumbac, moi și ușoare, cardigane, bluze cu imprimeuri colorate, treninguri și hanorace, dar și geci de toamnă, feste de fâș dublate și pijamale haioase.

Toate au prețuri foarte bune și sunt rezistente, avem foarte multe lucruri TEX și eu și copiii și rezistă bine la murdărie și la spălări repetate, vi le recomandăm fără emoții. Și încălțările rezistă foarte bine!

Aici găsiți catalogul colecției. Puteți comanda multe dintre ele și online, de aici.

Ultimele zile de vacanță să fie cu bucurie și soare, iar școala să vină cu entuziasm și vești bune pentru toată lumea, chiar dacă acum pare greu să ne imaginăm așa ceva. 🙂

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4198

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *