Anul acesta de Black Friday, pui bani în cont în timp ce cumperi! Hai să vezi cum! (p)

Probabil ați observat că de ceva vreme nu mai fac campanii de Black Friday, nu vă invit la cumpărături în ziua din an cu cele mai mari reduceri etc, cred că știți și voi de ce aveți nevoie și când să vă luați ce, iar să caute reduceri știe toată lumea, plus că nu vreau să încurajez cumpăratul aiurea de lucruri, eu resimt puternic aglomerația din casă și de ceva vreme am redus la maximum cumpărăturile de orice în afară de cărți.

Ce o să vă sugerez însă anul acesta de Black Friday este să folosiți o aplicație (sau site-ul aferent) care vă ajută să primiți înapoi în cont parte din banii pe care îi veți cheltui online tot timpul anului, însă cred că acum e și mai utilă aplicația, pentru că probabil de Black Friday veți cheltui mai mult. Se numește Bonusway, aplicația este gratuită, merge și pentru iPhone și pe Android, iar ce face ea este că vă returnează un procent din cumpărăturile făcute online, sub formă de bani în cont.

Nu e nimic suspect, e vorba despre afiliere. Bonusway primește un comision de la magazine când oamenii comandă prin ei, comision pe care îl împarte cu noi. Mai exact, să zicem că îți iei prin Bonusway (adică deschizi aplicația lor și de acolo dai click pe site-ul vânzător) o rochie de pe Orsay.ro. Ai noroc și o găsești redusă la 100 de lei. Plătești 100 de lei pentru această cumpărătură a ta, Bonusway primește 8 lei (să zicem, nu știu exact comisionul lor de afiliere). Din acești 8 lei, 3 sau 4 se întorc la tine-n cont. Iei o rochie de 500 de lei? Recuperezi 20 de lei. Cumperi un frigider de 2.000 de lei sau o vacanță de 3.000 de lei pe booking? Recuperezi niște sute de lei, care îți intră în cont.

Știu că mulți dintre voi cunosc acest site, am mai scris despre el. Noutatea este că acum există și aplicația Bonusway pentru smartphone, care merge brici!

În plus, în lista lor de magazine care oferă bonusuri cumpărătorilor s-au adăugat Decathlon, Revolut, ePantofi.ro, aveți variante pentru electronice, lucruri pentru copii, modă, Aliexpress,  cărți, decorațiuni și așa mai departe.

Pe lângă bonusurile clasice, adică procent din cumpărături, în feed (pe homepage, în site sau pe aplicație), poți vedea și alte oferte promoționale, bonusuri mărite, care sunt temporare și pe care le poți primi dacă participi la concursuri.

Să zicem că ai în plan de Black Friday să cumperi ceva cărți, ai lista deja pregătită, o rochie de Revelion, ceva haine pentru copii, poate 2-3 cadouri de Crăciun, un foehn nou, și un city break într-o capitală europeană. Pe toate poți primi înapoi undeva în jur de 500 de lei, pe care îi poți folosi cum vrei.

Ca să puteți beneficia de acești bani înapoi prin Bonusway, trebuie să urmați acești pași:

  1. Descărcați aplicația sau intrați pe Bonusway.ro, dezactivați adblock.
  2. Vă faceți cont, e gratuit și durează câteva secunde (puteți folosi linkul meu de invitație, veți primi în cont 10 lei la prima cumpărătură finalizată)
  3. Navigați prin secțiuni, ca să vă alegeți locul de unde doriți să cumpărați, vedeți ce bonusuri are fiecare magazin (între 1,5 si 10%)
  4. Dați click din aplicație sau site pe linkul către magazin și cumpărați ce doriți (vă recomand să citiți cu atenție condițiile speciale ale fiecărui magazin în parte)
  5. Finalizați comanda
  6. În maximum 24 de ore veți vedea pe profilul vostru suma care s-a adunat. După ce suma depășește 50 de lei, puteți opta din contul Bonusway pentru virarea banilor în contul vostru bancar.

În contul vostru din aplicație (sau pe site), vedeți oricând câți bani ați adunat făcând cumpărături. Atenție însă, nu se iau în considerare taxa de transport și nici TVA-ul din comenzi, procentul se calculează la valoarea produselor achiziționate, fără TVA). Bonusul se câștigă indiferent dacă achitați cu cardul sau ramburs.

Eu am în plan următoarele:

  • Cărți, am o listă cu vreo zece titluri pe care mi le fac cadou de ziua mea, care vine acuș (le iau de pe Elefant.ro sau de la Cărturești)
  • Cadou de ziua soțului și de Crăciun pentru el (nu zic ce, posibil ceva de la Decathlon, cine știe)
  • Pentru mama iau ceva pentru casă de pe Vivre.r0
  • Multe chestii cu Harry Potter pentru copii, de pus sub pom, de pe Aliexpress.com

De Black Friday vor fi pe Bonusway promoții speciale, dați un ochi, poate e ceva ce vă doriți pe-acolo! Spor la făcut bani de Black Friday și la cumpărături în general!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4198

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *