Crăciunul perfect al Emei – carte cu pagini cartonate pentru copilași care se pregătesc de primul lor Crăciun conștient

Nu mai e mult până la Crăciun, sper că le veți pune copiilor sub brad și cel puțin o carte, azi e Black Friday și sunt prețuri bune la cărți, așa că m-am gândit să vă arăt cartea de Crăciun pentru copii de 12-36 de luni scrisă de mine: Crăciunul perfect al Emei!

A ajuns deja în mii de case la Crăciunul trecut și, dacă aveți acasă un copilaș pentru care acest Crăciun e primul din care va și înțelege ceva, sigur o să iubească această carte!

E cu Ema, cum altfel, o fetiță tare simpatică, care descoperă magia Crăciunului alături de părinți, bunici, brad, turtă dulce, zăpadă, învață să ofere și să aibă răbdare, se bucură și e recunoscătoare pentru tot!

Cartea are pagini cartonate și plastifiate, colțuri rotunjite, ilustrații minunate realizate de Lavinia Trifan, are fraze scurte, o acțiune în care se vor regăsi toți copiii mici și care îi va ajuta să știe la ce să se aștepte de la Crăciun. Vizite, brad, turtă dulce, uneori oboseală și supărare, cadouri multe, ceva ghinioane mici, dar la final totul e bine când familia e împreună!

Ce face mica Ema de Crăciun? Reușește ea să decoreze bradul? Și ce se întâmplă când o cuprinde oboseala după prea multe vizite? Cine e Măcăciun?

Aflați din clipul acesta, în care Ivan citește alături de mine despre cadouri și bloguri. Adică globuri! 🙂

Azi o puteți comanda cu reduceri, de aici:

Redusă 50%! Elefant.ro https://bit.ly/2TQxdPt
Carturesti.ro https://bit.ly/2PV4PgZ
Libris.ro https://bit.ly/2SdGHCU
http://xn--librrie-c4a.net/ https://bit.ly/2FGLUSs
Bebelibrărie.ro https://bit.ly/2DbKLPJ
Emag.ro https://bit.ly/2TPj3OQ

Costă de la 14 lei până la maximum 29 și include un glob cadou. 🙂

Pentru frații mai mari, există cartea de Crăciun din aceeași serie, cu Ema și fratele ei, Eric, Cuminte de Crăciun, potrivită pentru copii de 3-8 ani, redusă și ea, de exemplu pe Libris e 24 de lei https://www.libris.ro/cuminte-de-craciun-ioana-chicet-macoveiciuc-DPH978-606-683-870-2–p10867408.html

Ei, cum s-a descurcat Ivan?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4198

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *