15 idei de cadouri pentru copii de 1 iunie, amuzante și la preț bun

M-am gândit să pun la un loc jucăriile pe care le-am descoperit ;și pe care vi le-am mai arătat în ultima lună, mai ales că am văzut că toate sunt la reduceri mari în perioada asta, și dacă tot luați ceva de 1 iunie, barem să fie ceva testat de cineva de încredere. 🙂 Le-am grupat pe categorii de vârstă.

Așadar, pentru copii sub 3 ani, vă propun aceste idei de cadouri:

Ouăle colorate de la Tomy, de sortat, grupat, apăsat (piuie), montat, demontat. Sunt de foarte bună calitate, foarte bine făcute, sigure pentru copii de la 1 an în sus.

Covorașele de desen cu apă Aquadoodle, ușor de folosit, fără pericol de lovire sau murdărire, ușor de luat la pachet.

Tractorașele John Deere, cu șurubelniță reală și șuruburi, cu telecomandă, cu forme și cifre, de potrivit, montat și demontat.

Pentru copii între 3 și 6 ani

Plita Magic Fry, care „prăjește” cu apă.

Maimuța poznașă, cea care trage pârțuri

Frigiderul Phil, care se învârte și-n care trebuie să potrivești formele cu mâncare

Lulu, broscuța buclucașă, care-ți dă comenzi și apoi bate gongul, iar apoi tu trebuie repede să te așezi pe o frunză de nufăr

Piratul săltăreț e un joc simpatic: fiecare jucător bagă câte-o suliță în butoi, iar când e atins declanșatorul, piratul decolează!

Piratul gâdilicios e și mai caraghios: fiecare jucător pe rând învârte de ruletă, apoi este prins cu gleznele în sistemul acesta de plastic, alt jucător îl gâdilă la tălpi cu penele din joc în timp ce el face ce spune ruleta (cântă, zice o poezie, face arghhhh), dacă reușești să reziști fără să râzi, câștigi un ban de aur! 🙂

Pentru copii de 4-99 ani

Name it, microfonul care-ți pune întrebări de cultură generală

Speedy doc, doctorul care-ți pune mintea la treabă

Jocurile magnetice Momki au dimensiunea unui penar, sunt multe variante de jocuri, de la șah, dame, sudoku, tangram, avioane, jocuri cu zar, codul secret, ideale pentru a fi luate în călătorii, copiii se pot juca în mașină, în avion, la picnic, în sala de așteptare.

Biluța zglobie, traseu cu bile

Am scris mult despre jocul acesta nebun aici.

Mură-n gură este o gură interactivă care-ți șoptește la ureche un cuvânt, iar apoi tu trebuie să îl explici folosind doar sunete, iar ceilalți să îl ghicească.

Pentru copiii pasionați de desen

Proiectorul Smart Sketcher

Proiectorul acesta e simpatic și merge foarte bine pentru copiii care iubesc să deseneze, între 3 și 6-7 ani, zic eu. Proiectorul are în el câteva imagini și slide-uri cu litere. Pui o hârtie sub el, iar el proiectează pe ea în etape liniile pe care copilul trebuie să le deseneze pentru a finaliza un desen simplu.

Acestea sunt desenele realizate de Sofi în jumătate de oră, apoi le-a colorat.

Există și o aplicație gratuită Smart Sketcher care se conectează prin bluetooth cu proiectorul și trimite din telefon în proiector alte desene, mai multe fișe cu litere, există și câteva ghicitori.

Aplicația permite și fotografierea unei persoane sau a unui obiect, apoi ea transformă poza într-o schiță și o trimite în proiector pentru ca cel mic să o poată reproduce cu creionul sau cariocile. Aplicația are și muzică plăcută, iar la finalul desenului, proiectorul livrează și o mică animație cu desenul cu pricina!

Proiectorul are mai multe butoane, înainte, înapoi pe același desen, alt desen, afișarea etapei finale din fiecare desen.

 

Toate jucăriile prezentate mai sus se găsesc în magazinele online mari de jucării, toate au reduceri mari acum. Puteți da un google după numele lor și vedeți unde e prețul mai bun.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *