Colecția de reviste cu figurine „Viețuitoarele mărilor și oceanelor” Deagostini cu cadouri la comanda online (p)

Nici nu mi-am imaginat că această colecție va stârni atât de mult entuziasm la noi acasă! Copiii sunt atât de bucuroși să le descopere, mai ales că pe multe dintre aceste viețuitoare ei le-au studiat deja la școală. Se joacă mult cu ele prin casă, în cadă, în chiuveta de la bucătărie, le-au luat cu ei pe-afară și, desigur, la școală.

E vorba despre colecția de reviste cu figurine „Viețuitoarele mărilor și oceanelor”, reviste care apar de săptămâna trecută în fiecare zi de miercuri, la chioșcurile de difuzare a presei din toată țara. Revistele, care sunt produse de celebra editură DeAgostini, sunt însoțite de figurine care au legătura cu tema fiecărei reviste. De exemplu, prima revistă a fost despre balene, iar alături de ea, la prețul de 9.9 lei primiți și o balenă. Numărul al doilea costă 14.9 lei și e despre marele rechin alb, revista vine însoțită de o carte de colorat și un mare rechin alb în miniatură.

Revistele sunt utile și au informații corecte, expuse într-o manieră simpatică. Fiecare număr conține detalii despre fiecare viețuitoare, despre ce ce mănâncă, cum se înmulțesc, ce viață de familie și socială au, dar și povești și informații mai puțin cunoscute din viața lor.

Figurinele sunt din cauciuc, sunt rezistente formate dintr-o bucată, unele plutesc, altele se scufundă, nu sunt periculoase sau dificil de manevrat. Sunt bine făcute, au culori realiste și forme corecte, sunt simpatice și perfecte pentru mâinile mici ale copiilor. Copiii se vor putea juca cu balene, rechini, narvali, pinguini, delfini, țipari, morsă și foci, o familie de urși polari, orca, pisici de mare, banchize și un iglu, un scafandru și un vapor.

În clipul de mai jos puteți vedea mai bine figurinele, revista și cum ne jucăm cu toate.

Urmează să apară în următoarele cinci luni 20 de astfel de reviste, se vor găsi pe piață în fiecare săptămână câte un număr, până în februarie. Le puteți urmări la chioșcurile de ziare, sau le puteți comanda online la exact același preț, de pe Deajoaca.ro, site-ul cu jucării despre care am mai scris (ei au puzzle-urile acelea grozave cu orașe și povești, dar și teatrul de umbre din carton). Puteți merge cu copilul la chioșc să vedeți când apar, eu îmi aduc aminte bucuria cu care așteptam cu bunica să vină poștărița cu Formula As! E importantă și lecția răbdării, dar și cea a grijii cu care gestionezi o colecție de lungă durata, acestea sunt lecții importante pe care le putem oferi copiilor!

Avantajul de a le comanda la pachet de pe site (se găsesc doar aici, pe Deajoaca.ro) este că la fiecare pachet de 5 reviste comandate online, primiți și un cadou care se oferă gratuit doar la comanda online a pachetului, aceste cadouri nu se vor găsi la chioșcuri! Pachetele pot fi comandate pe rând, unul în octombrie, altul în noiembrie, altul în decembrie și ultimul în ianuarie. Costul unui pachet este între 84.5 și 99,5 de lei. De la 200 de lei în sus aveți și transport gratuit. Dați un ochi și la celelalte produse, aveți de unde alege cadouri de Crăciun! Atenție însă, cadourile acestea din cadrul colecției sunt limitate, presupun că se vor termina repede…

Dacă pachetele se epuizează, puteți în continuare comanda online revistele împreună, iar obiectele cadou pot fi și ele cumpărate.

La primul pachet, primiți un vapor demontabil, are barcă separabilă pentru scafandru, batiscaf demontabil.

La pachetul al doilea primiți o planșă de joc de 1X1 metru!

La pachetul al treilea primiți cadou o banchiză pe care pot sta pinguinii, morsa, focile, albatrosul, urșii polari!

 

Pachetul al patrulea, care este și ultimul, vă aduce cadou un iglu!

Copiii pot crea jocuri nesfârșite odată ce au mai multe figurine din colecție și învață despre fiecare animal în parte. Pot construi propriul univers marin, pot inventa scenarii nenumărate, se pot juca cu un animal sau cu zece odată, la noi au loc negocieri extinse, se fac trocuri, au loc și războaie marine, desigur. Noi le-am primit pe toate odată ca să vi le arătăm, nu se pot comanda grămadă. Doar una pe săptămână de la chioșc sau cinci pe lună online, cu cadou inclus.

Sperăm să vă placă această colecție măcar cât ne place nouă!

Spor la joacă și la colecționat!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4196

7 comentarii

  1. Si eu am cumpărat primul număr, dar a fost o singura balena. Vorbești de o familie, sunt mai multe variante ale primului nr? Multumesc

    • Salut, nu, am gresit eu, prima revista, care e 9,9 lei, are o singură figurină, puiul de balenă vine cu una dintre revistele următoare.

  2. Buna seara, am o rugăminte. Are cineva de vânzare revista Nr. 3 Orca și colecția Viețuitoarele din mari și oceane? Nu mă interesează să fie noua și nici jucăria cu care a venit, doar revista. Mulțumesc mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *