Ziua aceea de primăvară pe care o aștepți de mult… (p)

Mă uit la pozele acestea proaspete cu noi și nu-mi vine-a crede. Aceștia sunt copiii mei? Bebelușii mei blonzi care atârnau de mine plângând în timp ce eu mă târam spre toaletă cu cearcănele până la bărbie?

Colecția H&M Kids, cu reduceri pentru membrii programului de fidelitate, credit foto: Ioan Stoica

Copiii aceștia care râd, aleargă și-mi fac farse sunt aceiași care acum nu multă vreme plângeau alături de mama lor epuizată?

Fetița asta înaltă și sportivă, care preferă pantalonii și tricourile, dar când i se oferă o rochie, știe exact ce să facă în ea, e ea fetița mea cu miros de migdale dulci, născută în prima zi de Paști?

Băiețelul acesta cool, cu părul în ochi, atent la tot ce mișcă-n jurul lui, pregătit oricând să danseze, să alerge, să te contrazică, e el bebelușul meu albastru, născut prea devreme, prea mic să se hrănească, prea slab să plângă?

Ei sunt? Și femeia asta odihnită, care zâmbește cu copiii ei mari de mână, eu sunt?

Acum niște ani visam cu ochii închiși la zilele pe care le trăim acum. Copiii au crescut, sunt tot mai independenți (asta e bine, dar e și dureros), dorm nopțile, râd zilele, avem conversații atât de interesante, nu ne plictisim niciodată, ne gestionăm conflictele altfel (da, ocazional tot îmi vine să le pun dinamită la fund, să-i văd cum decolează măcar un pic către Lună, dar tot mai rar). Una peste alta, acum e în sfârșit mult mai mult frumos decât e greu!

Acum nu mai plânge nimeni decât rar, uneori ne plimbăm de colo colo cu orele, alteori eu stau pe o bancă și citesc, iar ei se joacă, fiecare zi e o bucurie!

Vă invităm la o după-amiază alături de noi în parcul Bordei, unul dintre preferatele noastre din București. Am văzut fazani, ne-am schimbat hainele pe alei, ținându-ne unii altora paravan sacoul meu, am râs mult, ne-am împrietenit cu căței și pisici, am traversat lacul pe pasarelă, am alergat după rațe sălbatice.

Ioan Stoica ne-a făcut pozele minunate, ca de obicei. Îi mulțumim, e magic cu copiii!

Atât ținutele mele, cât și cele ale copiilor sunt din colecția de primăvară H&M. Vineri începe o campanie promoțională la toate articolele pentru copii și despre ea vreau să vă povestesc, pentru că hainele acestea sunt atât de frumoase!

Am remarcat pantalonii pentru băieți, cu întărituri și pense la genunchi, cu multe buzunare și din material rezistent, în diverse variante de culori. Bluzele și tricourile cu animale sunt superbe! La fel și jacheta pentru vânt și hanoracele cu glugă!

Pentru fete, ne-am îndrăgostit de dresurile în multe culori vii, tricourile cu aripioare sau guler brodat, pantalonii scurți, jachetele cu paiete și rochiile cu buzunare și flori.

Sunt comode, rezistă bine la purtări și spălări nenumărate, încă alegem des din dulapuri tricourile și gecile de la sesiunea foto anterioară (mai puțin pantalonii Sofiei, ea e într-o perioadă în care crește foarte repede acum), sunt toate în stare foarte bună!

Și nu sunt doar frumoase! Multe dintre hainele pentru copii sunt din materiale sustenabile, cele pe a căror etichetă scrie Conscious sunt produse din minimum 50% materiale sustenabile, ca de exemplu fibre din frunze de ananas, cânepă, deșeuri de la malul mării, bumbac ecologic, poliester reciclat.

Dacă încă nu aveți cont de membru, cred că e avantajos să vă creați unul, pentru că între 23 și 25 aprilie, membrii Programului de Loialitate H&M beneficiază de 20% reducere la toate articolele pentru copii, în magazinele H&M din toată țara și online pe siteul H&M România. Vă puteți face cont foarte simplu aici (durează câteva secunde) sau în aplicația gratuită H&M. Puteți aduna puncte dacă faceți cumpărături sau invitați prieteni să se înscrie în program, aveți acces anticipat la campanii și promoții (ca acum). Dacă aveți un comportament responsabil (veniți cu propria sacoșă la cumpărături sau aduceți în magazine haine pentru reciclat), veți primi puncte bonus și vouchere de cumpărături. Membrii au transport gratuit la cumpărături online de peste 130 de lei și acces la oferte speciale de ziua lor.

Din 26 aprilie până pe 1 mai, promoția de -20% va fi valabilă doar în magazine, doar pentru membrii Programului de Loialitate.

Vă las cu pozele cu copiii, despre cele cu mine am întâi ceva de povestit. 🙂 Vedeți mai jos.

De obicei ne alegem noi hainele pentru ședințele foto, dar de data aceasta au fost alese pentru noi, pe măsurile indicate. Ei, ce am primit eu m-a scos total din zona de confort. Nu aș fi ales niciodată să port, pentru poze sau o plimbare în parc, jeans albi evazați și un top minuscul, rochie mulată cu bretele subțiri și sacoul acesta oversized. Pantalonii din denim albaștri, cei cu talie înaltă, aceia da, sunt 100% genul meu, doar că sunt de la copii, pentru fete de 10 ani. Printr-o minune, nu doar că îmi vin, dar îmi și plac enorm! Sunt atât de comozi, și țin bine la spate în serile în care mai bate câte-un vânt rece și pe noi ne uită Dumnezeu în parc! 🙂

Interesant e că m-am simțit bine în aceste ținute despre care aș fi zis că NU mi se potrivesc deloc. Am privit pozele cu mâna la ochi, am fost sigură că nu vor ieși grozav, dar parcă nu-i așa rău. 🙂

Sunt curioasă ce părere aveți despre ținutele noastre. Ce vă face cu ochiul dintre hăinuțele pentru copii?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

15 comentarii

  1. Sunteți minunați! Emanați bunătate,bucurie,pofta de viață.Despre haine…..sunt drăguțe cele pentru adulți și frumoase cele pentru copii….numai că nu găsești in toate magazinele H&M calitate,de cele mai multe ori par haine scoase din uz….Haine H&M foarte bune și frumoase am găsit des in SH-uri….Minunate pozele cu protagoniști la fel de minunați( și natura..)

    • Ghetele crem sunt de anul trecut, tot H&M, le port des, sunt foarte comode, dar nu stiu daca se mai gasesc anul asta… Sandalele sunt din colectia de primavara.

  2. Arati foarte bine in toate! Eu zic ca ti se potrivesc foarte bine! Copiii…fara cuvinte…S-au facut mari si tu impreuna cu ei! Multumim!

  3. ? si eu ma simt la fel cu micuta mea. Nitroglicerina o folosesc cei cu angina pectorala (desi nu vindeca si durerea de suflet), tnt sau trinitrotoluenul ne ridica spre luna.

    • Păcat că nu se vad pantalonii albi in partea de jos. Eram curioasa cum vin la înălțimea ta. Eu sunt și mai mică de înălțime…

      Mie mi se pare că te-au nimerit bine cu hainele. Iar cele pentru Ivan sunt foarte faine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *