Vin la Cluj să vorbesc la conferința The Woman!

Oameni dragi, pentru prima oară din martie anul trecut, vorbesc la un eveniment fizic, față în față! Mă bucur că asta se întâmplă la Cluj, orașul meu de suflet, sper sa fie ocazii să ajung pe rând și în celelalte orașe dragi mie, Sibiu, Brașov, Galați, Timișoara, Arad, Piatra Neamț, Constanța, Deva, încet încet poate revenim la activitățile dinainte…

Voi vorbi la evenimentul The Woman, care are loc în centru, la Casino. Înțeleg că sunt respectate toate regulile de siguranță sanitară.

Aterizez de dimineață, voi sta câteva ore la hotel să mă pregătesc, să mai repet discursul, voi ieși la prânz câteva ore, apoi de la 17.50 intru pe scenă pentru 20 de minute, după care fug la aeroport, să mă pot întoarce la ai mei.

Voi vorbi despre darul insuportabil de greu și de frumos al existenței umane: emoțiile.

Aici găsiți și agenda pentru joi, vor mai vorbi la eveniment Ada Galeș, actriță, Cristina Pîrv, jucătoare de volei, Nicoleta Hrițcu – Owner Cuptorului Moldovencei & Glazurai, Florina Onețiu – Entrepreneur & Business Consultant, Life Care North America, Denisa Tănase – Owner & Founder My Geisha, plus dezbateri pe teme legate de antreprenoriat, dezvoltare, feminitate, cocktail la final și expoziție la care au acces gratuit toți vizitatorii.

Bilete mai sunt doar câteva, audiența e limitată la 200 de persoane. Le găsiți aici.

Sunt bucuroasă că o să ne putem vedea iar! Abia aștept!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

4 comentarii

  1. Salut Ioana. Voi putea vedea undeva înregistrat discursul tău? Mulțumesc și-ți doresc o experiență frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *