Gama SOS: produse pentru lovituri, dureri și umflături, eficiente și cu preț mic (p)

Purtăm aceste produse cu noi în vacanțe, dar și în parc sau în deplasări scurte de mulți ani. M-am gândit să vi le arătăm și vouă, sigur vă vor fi de folos dacă sunteți în căutare de soluții de urgență eficiente și la preț bun. E vorba despre gama de produse SOS, din Germania, care se găsesc și la noi în farmacii, în DM și pe site-ul importatorului (același care aduce și Para Kito). Avem și o reducere de 45% la ele cu codul SOS aici, valabil până pe 5 AUGUST și un concurs pe pagina de FB la care puteți câștiga un kit de produse SOS pentru a le testa.

Iată-le.

Preferatul nostru este sprayul pentru răni, pe care l-am testat deja pe coate, genunchi, tibii și degete. Foarte buni sunt și plasturii pentru dureri menstruale, dar și cel gelul pentru calmarea durerilor.

Mai au și șampon pentru păduchi, gel pentru tratarea ciupercilor unghiei, plasturi pentru herpes despre care aud că sunt foarte buni, dar nu i-am încercat personal, așa că azi vă prezint ce avem și folosim. 🙂

Sprayul SOS pentru curățarea rănilor (21 de lei cu reducerea noastră)

Îmi place mult acest spray pentru că e mic și ușor de păstrat în rucsac sau geantă. Nu știu cum sunt copiii voștri, dar ai mei reușesc să se rănească cel puțin o dată pe săptămână, cel mai adesea când suntem departe de orice loc unde aș putea să-i spăl sau să-i dezinfectez cu chitul meu de urgențe de acasă.

Sprayul acesta oferă tratament de prim ajutor pentru răni proaspete. Noi l-am folosit la julituri, arsuri superficiale (aici eu sunt maestră) și tăieturi (inclusiv la cele de hârtie, care sunt adânci rău).

Ce face acest spray? În primul rând, dezinfectează. Conține polihexanidă, un dezinfectant antibacterian și antifungic care e folosit adesea în produsele pentru tratarea pielii rănite. Faptul că e spray și nu trebuie să folosești degetele sau un tampon să aplici e de mare ajutor, pentru că e mult mai puțin dureros.

Din experiența noastră, sângerarea se oprește mai rapid după aplicarea acestui spray, iar usturimea trece mai repede. Se formează curând coajă și începe procesul de vindecare.

Are 50 de ml, pe noi ne ține cam jumătate de an, dacă avem multe evenimente.

Îmi place mult și că e incolor și nu pătează. E foarte prietenos inclusiv cu copiii foarte mici, care se supără tare când se lovesc și nu te lasă deloc să te apropii de buba lor! Pulverizezi de la 2-3 cm și în câteva minute va fi mult mai bine!

Tot de la SOS avem și gelul pentru răni.

Face cam același lucru ca sprayul, dar trebuie aplicat direct pe rană. Are un efect cicatrizant foarte bun și nu ustură aproape deloc la aplicare. E practic în vacanțe, pentru că e mic (are 30 de gr). Ca și sprayul, oprește sângerarea, dezinfectează și grăbește vindecarea.

Dacă rana e într-un loc foarte expus, puteți folosi întâi sprayul, apoi gelul, după câteva minute, iar apoi puneți un plasture. Gelul acesta asigură că rana nu se va lipi de plasture și nici nu se infectează.

Pe mine m-a ajutat mult SOS plasture cu căldură pentru eliminarea durerilor menstruale! (20,4 lei cutia, cu reducerea SOS)

Plasturi calzi contra dureri menstruale SOS

E genial! În ultimele luni am avut menstruații destul de bizare, fie foarte grăbite, fie extrem de dureroase, fie aproape inobservabile. Am investigat pe toate părțile, nu am identificat nimic, cert e că două luni la rând am avut dureri comparabile cu travaliul, nu am mai pățit așa ceva.

Plasturele acesta cald m-a ajutat mult! L-am aplicat peste lenjeria intimă, acolo unde mă durea mai tare! Și m-a ajutat și în infecțiile urinare, am plasat un plasture cald pe burtă și am reușit să dorm!

Plasturele e învelit într-un molton moale, care îl face super prietenos la atingere.

Cutia conține doi plasturi măricei, care se activează când sunt scoși din plicul de hârtie. Plasturii conțin ca ingrediente active fier, cărbune activ și apă, atât! Căldura din plasture durează până la 12 ore, eu am simțit-o bine de tot în primele trei ore. Poate fi pus și pe spate, dacă aveți crize de sciatică, de exemplu, sau torticolis.


Foarte bună este și crema pentru mâini SOS cu Micro-Argint special gândită pentru mâinile cu pielea foarte uscată, rănită sau iritată. Producătorul spune că este foarte eficientă în cazul persoanelor cu dermatită atopică sau psoriazis, noi nu avem cazuri în familie, așa că nu am testat aceste beneficii.

Cremă de mâini SOS

Ingredientele active sunt micro-argintul pur, hamamelis și uleiul de avocado. Nu conține particule de nano-silver, care nu sunt ideale.
Eu pot să vă spun că are o textură foarte plăcută, nu are miros (pe mine mă deranjează cremele parfumate) și intră repede în piele, hidratează foarte bine și nu lasă peliculă lipicioasă. Microargintul nu intră în piele, rămâne la suprafață și formează o peliculă antibacteriană care nu permite infectarea pielii cu bacterii și alte microorganisme.

Are 75 de ml, poate fi purtată în geantă.

Foarte bun este și gelul contra durerilor și edemelor SOS (46 de lei cu reducerea noastră)

Ce îmi place la acest gel este aplicatorul special cu trei bile, care face masaj zonei afectate de inflamație sau lovitură. Eu l-am folosit pentru durerile de spate după nopți dormite în poziții nerecomandate și după lovituri la picioare.

Gelul este eficient, la început răcește bine zona, apoi o încălzește un pic. Masajul cu aplicatorul e super plăcut, iar faptul că nu trebuie să te ungi pe mâini cu gel este un mare plus, mai ales dacă ești în avion, tren, mașină, pe barcă sau pe munte.

Puteți folosi acest gel când aveți dureri de spate, dureri articulare, la locul unei entorse, întinderi musculare.

Poate fi folosit și de copii, doar să fie mai mari de 7 ani. Se recomandă mai multe aplicări pe zi, maximum patru/24 de ore.

Gel pentru calmarea durerilor și umflăturilor de la SOS

Mai sunt șervețelele dezinfectante la pachet mic, care merg pentru mâini și suprafețe, și crema pentru acnee, pe care însă nu am testat-o, pentru că din fericire nu am mai avut episoade de acnee de ceva vreme.

Găsiți toate aceste produse aici. Avem reducere de 45% la ele cu codul SOS aici, valabil până pe 5 august, iar pe pagina de FB avem și un giveway cu 5 seturi de produse pentru voi. Vă invit să vă înscrieți acolo la concursul fulger!

Știați despre aceste produse, le-ați încercat?

Mi se par foarte practice pentru că sunt micuțe, nu costă mult și își fac bine treaba. Sunt prezente în kitul nostru de vacanță de ceva ani!

PS: Dacă vreți să folosiți reducerea, câmpul de voucher apare după ce dați click pe finalizare comandă:

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

2 comentarii

  1. Multumesc mult, Ioana! Cu siguranta ma voi aproviziona si eu, sunt super necesare sa le am cu mine, mai ales spray ul. Mi-a atras atentia si faptul ca ai dureri la menstruatie si m-am gandit sa-ti zic de Mihaela Brailescu. Este terapeut pentru treburi femeiesti. O poti urmari pe instagram, are niste postari foarte faine. Eu mi-am reglat menstruatia de cand o urmaresc, am scapat de dureri si am vindecat hiperplazia de endometru. Te imbratisez cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *