Idei de achiziții de Black Friday pe Elefant.ro (p)

Anul acesta am decis să ofer cărți de și vin de Sărbători celor dragi (na, că am stricat surpriza), pentru că am câteva idei faine de titluri bune (nu și la vin, acolo aștept sugestii), iar pentru copiii familiei (cinci la număr) pregătim și ceva jucării.

Pentru mine, de câțiva ani reducerile de Black Friday de pe Elefant.ro sunt momentul ideal să-mi finalizez lista de cadouri de Crăciun și Moș Nicolae, plus ziua mea, ziua soțului, a soacrei și a cumnatei (suntem toți născuți în decembrie). Nu sunt fana cumpărăturilor cu nemiluita și am observat că reușesc să mă țin mai bine de listă când comand online. Dacă mă duc la plimbare in mall, se lipesc de mine multe alte minuni. Ca să nu mai zic că nu e momentul ideal pentru mall în perioada asta…

Vă ofer mai jos câteva idei, primesc zeci de mesaje pe zi cu întrebări despre idei noi de jocuri, cărți și jucării. Acesta e dezavantajul când oferta e prea mare: nu mai știi ce să cumperi. Dau la schimb ideile mele pentru ale voastre.

Cărți

Pentru copii, am pus aici o listă cu 40 de cărți de iarnă și Crăciun.

Superbă este Lămpița și băiatul sirenă, de Annet Schaap, merge peste 7 ani.

Pentru adulți, ce am citit în ultima vreme și mi-a plăcut mult:

Jucării

  • Ce a funcționat mereu foarte bine la noi: magneticele! Le folosesc copiii și acum, la 7 și 9 ani, le au de la 2, 3 ani.
  • De trei ani de Crăciun am avut sub brad și LEGO, sunt reduceri semnificative de vineri.
  • De exemplu, acest set LEGO City Animal Rescue va fi redus 40% (noi îl avem redus).

Jocurile de masă, boardgames, au mereu succes la noi, și la musafiri.

Alte idei

Reducerile Elefant.ro

De vineri până duminică veți găsi aceste reduceri pe Elefant.ro, cu livrare rapidă acasă la voi, la una dintre cele 800 de locații Easybox din toată țara sau în cele 9 puncte de livrare din București și din țară. Vor fi la reduceri vorba despre produse din categoriile Cărți, Parfumuri, Jucării, Ceasuri, Cosmetice, Home&deco, Electrocasnice, Fashion, Nutritie. Puteți opta pentru plata online în rate și aveți și 30 de zile să returnați ce nu vi se potrivește.

Asta e! Cumpărături înțelepte vă doresc!

Și dacă aveți idei de cărți sau jucării bune, sau dacă îmi recomandați un parfum fain de iarnă, sunt numai urechi!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

3 comentarii

  1. Multumim din suflet! Foarte util. Din pacate, link-ul pentru Magnetice duce in alta parte (duce la Raspundel si nu cred ca acolo trebuia) si tare ma interesa la ce te referi. ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *