Campanie de reducere și donații de cărți ale autorilor români

Editura Univers are o campanie atât de frumoasă, sunt bucuroasă că am participat la nașterea ei! IAT-O AICI!

Peste 100 de titluri ale autorilor români Lavinia Braniște, Victoria Pătrașcu, Cristina Andone, Alec Blenche, Iulia Iordan, Olina Ortiz, Teodora Leonte, Gabriela Șulea, cu voia voastră, subsemnata (Ioana Chicet-Macoveiciuc) cu ilustrații minunate realizate de artiști români ca Oana Ispir, Georgiana Chițac, Ionuț Olaru, Doina Zavadschi, Emi Balint, Lavinia Trifan, sunt la reducere mare, 45%! Noi le avem pe toate, sunt frumoase, valoroase, povești bune, la care revii mereu!

În plus, la fiecare 10 de cărți comandate de voi, o carte dintre acestea va merge către o grădiniță din mediul rural! Până acum s-au comandat 7300 de cărți în campanie, deci 73 de cărți vor fi donate de editura Univers către copii de la sate!

Mi se pare atât de frumoasă campania asta!
Vă puteți completa colecția de titluri și faceți și o faptă bună!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4224

2 comentarii

  1. Frumoasa campanie si bune reducerile! De altfel, si de curand, de Black friday editura Univers a avut niste reduceri fantastice, am „rezolvat” multe cadouri pentru copii! O sa cercetez si autorii romani.
    Off topic putin, as avea o intrebare: acum ceva vreme, a fost o lista aici pe blog xu grădinițe / scoli dinmediul rural care aveau nevoie/primeau donații in carti si alte materiale. Cat de actuala e un pandemie? Se poate actualiza? Imi imaginez ca necesita f multa munca…

    • Poti suna la grdinita care te intereseaza, sa vezi daca mai au nevoie si daca s-au schimbat datele, eu nu am timp sa fac asta, din pacate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *