Film de groază cu Winnie de Pluș

Sigur îl știți pe Winnie de Pluș, ursulețul puțin răgușit și atât de înțelept care a călăuzit milioane de copii din toată lumea spre blândețe și răbdare în relații.

Iată câteva dintre zicerile lui cele mai cunoscute.

Ei, să vă dau o veste la care nu vă așteptați! Anul acesta s-a lansat un film horror în care Winnie și prietenul lui Pooh se transformă în niște criminali sadici psihopați care hăcuiesc un grup de tineri, adică pe foștii lor prieteni din copilărie, cu Christopher în frunte. Se pare că și pe Aiurel l-au mâncat, pentru că așa sunt ei, niște canibali de prieteni. Acum decapitează tot ce le iese în cale, sorb sânge, ronțăie mațe.

Se pare că plecarea lui Christopherla facultate a fost o traumă de abandon prea mare pentru ei. Winnie și Piglet se sălbăticesc și devin extrem de cruzi, răi și sângeroși!

Superb!

Cum s-a întâmplat asta? Anul acesta, drepturile de autor ale seriei au devenit publice, ceea ce înseamnă că oricine poate face ce dorește cu personajele, iar regizorul de filme horror hys Frake-Waterfield a decis să schimbe placa blândeții cu cea a demenței sângeroase.

Eu am văzut trailerul, nu știu dacă e o idee bună să-l vedeți și voi. E aici. Are deja jumătate de milion de views pe youtube. Filmul e și în cinematografe.

E destul de… ăăă… disturbing, nu știu cum să zic în română. N-o să-l uitați ușor, cred.

În orice caz, nu-l priviți cu copii pe-aproape, indiferent dacă-l iubesc pe Winnie ori ba. Să nu devină și ei animale sălbatice după asta, cine știe…

A, cum se numește filmul, întrebați? Ghiciți. 🙂

Exact: Winnie de Pluș: Miere și sânge. :)))

Ce urmează? Paddington pedofil? Elsa posedată? Ema și Eric canibali?

Păreri?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

5 comentarii

  1. Eu de abia astept sa il vad, mereu mi-au placut filmele horror. Pana la urma e o alegere de adulti, nu e ca si cum ai pune filmul copiilor de la gradinita. Si cu Alba ca Zapada ar merge un film :))

    • cu Alba ca zapada a fost făcut deja film porno si alte cateva variante de filme artistice mai thriller/ actiune. poate il fac si horror.

  2. Nope. E adevărat, nu am văzut filmul, deci exprim o părere incomplet susținută cu argumente raționale, e doar sentimentul de cringe și uneasy pe care îl am la vederea afișului. Nu același cu cel pe care mi-l stârnește trailerul noului film românesc inspirat de o poveste pentru copii – „Capra cu trei iezi”. Subiectivitate? Posibil. Sau faptul că „ai noștri” nu folosesc măști horror, ci transpun povestea în lumea reală și, uneori, chiar horror, mai mult decât în filme. Las linkul cu trailerul, abia aștept să îl văd…?
    https://youtu.be/xGhrFm7bhMg

    • @Greenstory
      Ai citit varianta originală a poveștii?
      Nu cele cosmetizate!
      Are pasaje de horror. Așa a fost scrisă. Ca să fie cât mai convingătoare și ca urmare, copiii să asculte sfaturile mamei – ca pe litera legii.
      Între timp lumea s-a schimbat și până și banalul Tom&Jerry pare prea brutal.

      De aceea filmul Capra cu trei iezi nu-mi pare așa șocant, pe când Winnie horror… nici nu știu cum să mă exprim: e prea mult pentru mine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *