Surprize noi cu Evi și Mami și Tati care se poartă ciudat!

Avem pentru voi primul puzzle pentru copii mici pe teme de siguranță (22,4 lei) și primul puzzle cu extra mega ciudățenii pentru copii peste 5 ani (100 de piese, 39 de lei)! Plus un puzzle cu Evi și Purcelus care fac fapte bune, pe care îl știți deja!

Puzzle cu Evi și Purcelus, puzzle cu Mami și tati se poartă ciudat

Pentru că știm cât de iubite sunt personajele acestea și pentru că știu cum copiii vor mai mult și mai mult din ce le place, dar și pentru că noi suntem mari fani puzzle, în primăvară și vară am lucrat mult la trei jocuri puzzle. Karda Zenko și Ionuț Olaru au ilustrat, echipa EduClass s-a ocupat de producție (un puzzle a venit tocmai din India, celelalte două au fost produse în Ucraina, cu mari emoții și efort considerabil din partea tuturor celor implicați). Ne plac mult, sunt realizate pe carton de calitate, ilustrațiile sunt foarte frumoase, sper că le veți face și desface și face iar de multe ori!

Pot fi cadouri drăguțe de Moș Nicolae sau Moș Crăciun! Ce surpriză vor avea copiii când le vor vedea! <3
Le puteți comanda deja separat, împreună (pachet cu toate trei puzzle-urile, două sunt 5+, unul e 3+), puzzle+carte, le pun pe toate mai jos. Pot fi comandate de la Editura Univers sau de la Educlass.ro, prețurile sunt la fel (reducere 30% la pachet, 20% la puzzle și la puzzle+carte).

Pachetul cu cele trei puzzles este aici, 99 de lei toate, sau aici, același preț.

Iată care sunt cele trei puzzle-uri:

Preferatul meu e cel cu Mami și tati se poartă ciudat, 100 de piese, ideal pentru copii peste 5 ani, redus la 39 de lei (AICI și aici)

Un puzzle plin de ciudatenii si de situatii amuzante, care va poate da idei de jocuri in familie, cu Micuț, Mami și Tati, ilustrații de Karda Zenko.

Acest puzzle plin de culoare și de scene surprinzatoare îi va provoca pe copii să se orienteze în spațiu, dar îi va și amuza. Sunt multe detalii surprinzătoare în imgini, multe obiecte care au propriile lor povești în puzzle. Părinții pot participa și ei la rezolvarea puzzle-ului, care le va oferi idei de joacă alături de copii.

Jocul contribuie la dezvoltarea îndemânării și a coordonării ochi-mână.

Piese sunt realizate din carton rezistent.

Iată și detalii din imagine.

Se poate comanda de aici, de la Univers, sau de aici, de la Educlass.

Caracteristici:

Dimensiune imagine: 64 x 46 cm 

Cutia are un șnur rezistent, e foarte practică și ușor de depozitat.

Puzzle Evi și Purcelus, 60 de piese, potrivit de la 3 ani la 5, redus la 22,4 lei (acesta, disponibil și AICi)

Evi si Purcelus (purcelul vorbitor din pluș), cele două personaje de poveste din cartea Adevărul Gol Goluț, scrisă de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană) și ilustrată de Ionuț Olaru, ajută copiii să afle care sunt regulile de bună purtare acasă și în public.
Din imaginile din puzzle, copiii pot învăța că în public purtăm mereu haine, că la baie mergem singuri, că dacă îi abordează un străin, trebuie să anunțe un părinte, că poți refuza o îmbrățișare.

Acest puzzle simpatic poate ajuta părinții și copiii să discute relaxat despre aceste teme care pot fi dificile uneori. Copiii se vor distra lucrând cu puzzle-ul, părinții vor sta liniștiți că cei mici au înțeles lucruri importante despre sine și despre lume.

Se poate comanda de aici, de la Univers, sau de aici, de la Educlass.

Și, desigur:

puzzleul cu fapte bune, tot cu Evi și Purcelus, 100 de piese plus cinci piese surpriză, potrivit peste 5 ani (acesta)

Copiii sunt invitați să facă puzzleul de 100 de piese, apoi să îndeplinească cinci misiuni de fapte bune, după care primesc cele cinci piese surpriză pentru a finaliza puzzle-ul!
Puteți discuta despre cele 14 fapte frumoase din desene, puteți căuta și altele, pentru a porni avalanșa de fapte bune!

Acest puzzle este bun pentru dezvoltarea logicii, dar și a empatiei. Dezvoltă abilitățile de relaționare, empatia, jocul prin cooperare, responsabilitatea sociala și compasiunea.

Se poate comanda de aici, de la Univers, sau de aici, de la Educlass.

Avem și pachete cu cărți, Adevărul gol goluț 1 și puzzle-ul despre siguranță.
Mami și Tati se poartă ciudat de Crăciun și puzzle-ul cu ciudățenii.

Mami și Tati se poartă ciudat de Crăciun și puzzle-ul cu ciudățenii.

Adevărul 1 plus Adevărul 2 plus puzzle-ul cu fapte bune.

Toate aici.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *