Iubești o femeie? Oferă-i cadou încălțări comode și călduroase! (reducere, P)

Când mi-e cald și bine la picioare, simt că pot face orice! Mă simt în siguranță, am chef să mut munții, am energie și îmi vin idei îndrăznețe. În plus, trimit gânduri de iubire și recunoștință către oricine mi-a facilitat accesul la papucii cu pricina, că tare important e pentru mine să fiu bine la picioare (și la cap, dar despre asta am tot scris).

Exact în această idee, ghiciți ce-am făcut! I-am luat mamei cadou de Crăciun o pereche de blănoase! Așa o să-mi simtă iubirea la picioare zilnic, toată iarna asta!

Șiii mi-am luat și mie! Pentru că și pe mine mă iubesc!

Alegerile mele

Ghete cu blană Kira de pe Alura.ro

Ghetele astea albe blănoase sunt… nici nu știu cum să vă zic. De parcă ai la picioare o turmă de oițe grase și pufoase, fericite și liniștite!

Nu intră pic de frig, sunt ușoare, impermeabile, suuuuper călduroase, iar pielea normală de la exterior le face rezistente la murdărire și uzură.

Calapodul are pernițe pe interior, sunt atââât de comode, nu am destule vocale să subliniez cât de faine sunt.
Din poze arată bine, dar când le-am pus în picioare… leșin, orgasm și fericire!
Le ador!


Am și uguri, am și Timberland, și bocanci și cizme, dar știu sigur că iarna asta nu ies din blănoasele astea! Le cheamă Kira! Le găsiți în categoria ghete damă, sunt pe alb și pe negru, de la numărul 36 la numărul 41.

Sunt și waterproof! Nu intră nimic pe niciunde. Unde mai pui că sunt și frumoase, chic, speciale!

Mi-am mai luat și o pereche de cizme lungi la care visez de ani de zile, dar mereu am amânat, mereu m-am gândit că unele de calitate sunt prea scumpe pentru mine.
Dar apoi mi-am zis că merit acest cadou, mai ales că niște cizme de calitate mă țin mulți ani, sunt elegante, comode și țin cald!

Cizmele Denise de pe Alura.ro

Am ales cizmele Denise, care au fost o surpriză foarte plăcută! Eu nu port tocuri decât extrem de rar, poate la evenimente la care nu mă ridic de pe scaun. Îmi place să pot alerga, să pot sări, să mă simt liberă și cât mai aproape de pământ, așa că cel mai adesea port teniși sau ghete.
Dar cizmele acestea sunt foarte comode. De frumoase nu mai zic, că se vede.

Sunt din piele naturală italienească, produse la un atelier tradițional de familie din Alicante, Spania.

Am tocăit pe ele câteva ore joi și nu am simțit oboseală, ceea ce pentru mine e maaare lucru.

Au pernițele pe talpă pe care le au toate încălțările Alura, iar asta le face super mega comode!

Există pe negru și maro, de la 36 la 40. Le găsiți în categoria cizme damă.

Complet afară din zona mea de confort sunt ghetele Scarlette, pe care le-am ales tocmai pentru că am vrut ceva diferit! Am vrut un model mai rock, pe care să-l pot purta cu fuste de fâș sau jeanși negri, iar acestea au fost cele mai bine vândute ghete sezonul trecut!

Arată foarte impresionant, dar sunt foarte ușoare și se încalță super rapid!

Pentru zilele ploioase sunt super potrivite, mă fac să mă simt ca o eroină de film!

Atenție, calapodul e un pic mai mare la acest model, deci dacă sunteți între numere, vi s-ar potrivi cel inferior. Eu port 37 și îmi sunt puțin mari. Dacă purtam 36 și jumătate, mi-ar fi venit perfect 36!

Există doar pe negru, le vedeți în categoria ghete damă!

Și am ales și ceva pentru interior, pentru evenimentele de lectură și conferințe și poate pentru Revelion: pantofii din material textil Kitten. Nu am încă rochiile pentru evenimente, dar m-am gândit că albastru merge bine la aproape orice. 🙂

Sunt foarte comozi și ușori. Tocul e micuț, perfect pentru doamne ca mine, care doresc să fie cât mai bine împământate.

Există în muuulte variante de culori, lucioși sau mați, animal print, negru, roz, nude, vedeți în categoria pantofi stiletto. Sunt mărimi de la 35 la 41!

Pantofii textili Kitten

Reducerea noastră

Comunitatea noastră are o reducere de 20% cu codul PRINTESA20 la orice produs neredus, valabil până pe 20 decembrie. Atenție însă, codurile nu pot fi cumulate.

Alte vești de la Alura.ro

  • Livrare internaționalăăăă, uraaaa! Mi se par excelent că au reușit să rezolve asta, livrează internațional la prețuri de la 40 de lei în sus/colet, în funcție de destinație. Aici vedeți toate prețurile de livrare, pentru Olanda e 62 de lei, de exemplu. Cehia, 40 de lei!
  • Există mărimi 35 și 41 la peste 50 de modele
  • Până la Crăciun, în fiecare zi avem pe site o ofertă la un model, cu reducere!
  • Există gift-carduri electronice, dacă doriți ca destinatara cadoului să își aleagă singură ce model dorește (aici)
  • Produsele sunt de foarte bună calitate
  • Returul este gratuit în România, iar perioada de retur este de 30 de zile
  • Avem 100 de lei reducere la abonarea la Newsletter pentru orice produs neredus
  • În România, transportul e gratuit
  • Toate produsele Alura sunt în serie limitată

Am făcut și un reel cu ele, îl vedeți mai jos!

Ia să vedem, care vă face cu ochiul mai tare?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4196

6 comentarii

  1. Buna, îmi plac toate încălțările dar paltonașul alb-roșu e de senzație. Ai putea cumva sa îmi zici unde se găsește de cumpărat? Mersi ☺️

  2. Buna,
    Din pacate Kira nu se mai produc nici pe alb nici pe negru, eram hotărâtă sa le cumpăr așa ca am sunat la ei dar fără succes, nu vor mai aduce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *