Cum a fost la concert la Robbie Williams? genial! Nu ratați!

“Am făcut atâtea prostii în viața mea, am fost atât de aproape să părăsesc lumea asta de atâtea ori… Faptul că sunt azi în fața voastră, spunând asta, vi se datorează vouă. Și iubitei mele, mama copiilor mei. Mulțumesc!”

“Am fost bolnav mintal (mentally ill) înainte ca asta să fie cool. Depresie, anxietate, agorafobie, timiditate, rușine, impostură, pe toate le-am avut, eram paralizat, nu ieșeam din casă decât să merg la medici.”

“Nu am mai pus gura pe alcool de 27 de ani și sunt mândru de asta, you fuckers!”

“Îmi iubesc viața, cei patru copii, soția, fanii. Sunt un om norocos!”

Uriașul parcurs al acestui rebel de la I’m scum and I’m your son, I come undone, de la dorința lui de a dispărea, pentru că i se părea că nu merită nimic din ce I se întâmplă, la I love my life, I am powerful, I am beautiful, I am free, I am wonderful, I am magical, I am me! mi se pare atât de frumos.

Mă bucur atât de mult că am fost una dintre vocile care a cântat aseară cu el I’m loving angels instead.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fprintesaurbana%2Fvideos%2F722150196248931%2F&show_text=false&width=375&t=0

Am un mare respect pentru artiștii mari care își folosesc vocea puternică pentru a vorbi despre sănătatea mintală, despre cum au reușit să lupte cu depresia și dependența, despre puterea vulnerabilității și a relațiilor umane.

A fost foarte fain aseară, deși na, când ai 1.60 m încălțată și mergi la un concert la care majoritatea celor din public sunt olandezi de 1.90 și mai mult, habar n-ai de ce se întâmplă pe scenă.

Prietena mea îmi spunea din când în când: Nu mai aplauda, că nu mai e pe scenă. Sau Acuma e, hai! A fost amuzant, am petrecut 90% din timp ridicându-mă pe vârfuri ca să văd mai bine niște spinări, iar doamna din stânga mea îmi dădea cu cotul în cap de câte ori aplauda.

Dar a meritat! Acolo în picioare e distracția!

Important e că l-am auzit pe Robbie Williams, mi-a plăcut tare mult, nu ratați ocazia de a-l vedea. Are umor, e un performer super implicat, cântă, danseză, se conectează cu publicul, glumește, râde, e un spectacol!

Pun aici pentru voi câteva filmări, să le vedeți cu sonor, să auziți 16.000 de oameni cântând într-un suflet durerea sau fericirea altui om. Magic!

Concert Robbie Williams la Amsterdam, Ziggo Dome

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4200

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *