Conferința despre reziliență și lansarea seriei noi pentru copii „Mami, ce e viața?”

Biletele la conferință se pot lua de AICI.

În sfârșit vă pot anunta toate detaliile pentru aceste două evenimente mari pentru mine:

Seria nouă pentru copii Mami, ce e?, cu primele ei volume, care sunt acum în tipar.

Mami, ce e viața? Mami, ce e războiul? și Mami, ce e familia?

Am colaborat cu o ilustratoare din Spania, Anna Clariana, care are un stil foarte jucăuș și creativ, am considerat că se potrivește cu tonul ghiduș al textelor mele.

Poveștile sunt un pic mai delicate decât cele cu care v-ați obișnuit să vină de la mine. Avem doi frați gemeni, Dina și Emil, care vor să înțeleagă concepte serioase, cum sunt războiul, viața, moartea, Dumnezeu, familia, banii.

Părinții, prietenii, bunicii și alte personaje le explică în joc și poveste tot ce au nevoie să știe, ca ei să poată explica mai departe micilor cititori.

Cărțile sunt potrivite pentru vârsta de 3-8 ani, au 32 de pagini, sunt format mare, copertă cartonată, desigur.

Vă las la final imagini din cărți și vă voi povesti mai mult despre ele imediat ce sosesc de la tipar, la începutul lui octombrie.

Ele pot fi precomandate de acum doar împreună cu acces la conferința pe care am creat-o în jurul acestor concepte: stimă de sine, reziliență, curiozitate, putere, eșec.

Voi avea alături de mine trei femei extraordinare, cu multe competențe pe subiect: Diana Stănculeanu, psiholog și psihoterapeut, Oana Moraru, consultant educațional, director de școală și profesoară, Andreea Neagu, psiholog de copii.

Conferința are loc pe 8 octombrie, de la 10.30 la Hotel Caro, sala Ballroom, biletele (preț modic) se pot cumpăra aici. Vom sta împreună până la ora 13.00, iar la eveniment se vor găsi și cărțile cele mai noi din seria Mami, ce e, dar și celelalte cărți ale mele și cărțile Oanei și ale Andreei Neagu.

Accesul la conferință este unul simbolic, cât să ne acoperim costurile cu sala și sonorizarea. 50 de lei/persoană, sau gratuit, dacă veți comanda pachetul nou din seria Mami, ce e? Veți vedea pe site că sunt două categorii: doar acces în sală, 50 de lei, sau trei cărți noi plus acces gratuit, 100 de lei. Puteți lua un bilet așa și unul așa, sau două fără cărți sau două cu cărți, cum doriți.

Cărțile cele noi incluse în bilet pot fi ridicate de la eveniment.

Mulțumesc invitatelor mele și echipei Editurii Univers, care e alături de mine pe acest drum, uneori nebunesc, întotdeauna frumos.

Abia aștept să ne vedem!
Ah, de obicei locurile se dau repede, dacă doriți să fiți în sală, nu amânați.

Vă las cu câteva imagini din cărți, despre care o să vă povestesc curând mai mult.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4198

23 comentarii

  1. Felicitari! Arata superb iar temele abordate sunt cu siguranta potrivite (as zice ca si necesare) pt cei mici, cu siguranta vom adauga cartile in biblioteca noastra. Mult succes in continuare! Te imbratisez cu admiratie!

  2. Felicitări! Mult succes!
    Dar pt cei care nu pot ajunge la București nu s ar putea transmite pe zoom sau ceva de genul,tot cu bilete sau eventual apoi accesata înregistrarea contracost ca și cu biletele pt sală??? Să fie disponibila întâlnirea pt cât mai multa lume???

  3. Bună Ioana,în primul rand Felicitări.Spube-mi te rog dacă pot veni și cu fetita de 6 ani ..mare fan logic…sau este mai indicat sa vin doar eu ca părinte? multumesc

    • Nu avem activitati pentru copii, cred ca se va plictisi doua ore cat vorbim noi pe scena…

  4. Buna, Ioana! Te citesc cu drag, in fiecare seara dupa ce adoarme bebe, din apartamentul meu micut din Ploiesti. Mi-as dori tare mult sa particip si eu la eveniment, insa nu am cu cine sa il las acasa pe prichindelul meu (are 1 an si 7 luni). Oare ar fi posibil sa vin cu el? Sau se va înregistra evenimentul, astfel incat sa il putem achizitiona si privi online, noi, mamicile fara ajutor cu copiii? Mii de multumiri, indiferent de raspuns! ?

    • Sigur, poti veni cu el, puteti sta pe o laterala, sa te poti plimba cu el.

      Vom inregistra fragmente, dar magia va fi in sala.

  5. Bună, Ioana. Rog un pic de ajutor întrucât am luat bilet (cu pachetul de cărți) pentru eveniment, am dovada platii, dar nu am primit biletul in format electronic pe mail… Știu că, in general, bilele.ro trimite imediat după confirmarea platii. Cum as putea descurca asta? E cazul să iau legătura cu ei? Merci!

    Andra

  6. Salut!
    Din pacate nu mai ajung la conferinta :(( am luat cartile cu biletul inclus. Cum fsa fac sa le pot primi? Multumesc mult de orice indrumare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *