Conferința despre reziliență și lansarea seriei noi pentru copii „Mami, ce e viața?”

Biletele la conferință se pot lua de AICI.

În sfârșit vă pot anunta toate detaliile pentru aceste două evenimente mari pentru mine:

Seria nouă pentru copii Mami, ce e?, cu primele ei volume, care sunt acum în tipar.

Mami, ce e viața? Mami, ce e războiul? și Mami, ce e familia?

Am colaborat cu o ilustratoare din Spania, Anna Clariana, care are un stil foarte jucăuș și creativ, am considerat că se potrivește cu tonul ghiduș al textelor mele.

Poveștile sunt un pic mai delicate decât cele cu care v-ați obișnuit să vină de la mine. Avem doi frați gemeni, Dina și Emil, care vor să înțeleagă concepte serioase, cum sunt războiul, viața, moartea, Dumnezeu, familia, banii.

Părinții, prietenii, bunicii și alte personaje le explică în joc și poveste tot ce au nevoie să știe, ca ei să poată explica mai departe micilor cititori.

Cărțile sunt potrivite pentru vârsta de 3-8 ani, au 32 de pagini, sunt format mare, copertă cartonată, desigur.

Vă las la final imagini din cărți și vă voi povesti mai mult despre ele imediat ce sosesc de la tipar, la începutul lui octombrie.

Ele pot fi precomandate de acum doar împreună cu acces la conferința pe care am creat-o în jurul acestor concepte: stimă de sine, reziliență, curiozitate, putere, eșec.

Voi avea alături de mine trei femei extraordinare, cu multe competențe pe subiect: Diana Stănculeanu, psiholog și psihoterapeut, Oana Moraru, consultant educațional, director de școală și profesoară, Andreea Neagu, psiholog de copii.

Conferința are loc pe 8 octombrie, de la 10.30 la Hotel Caro, sala Ballroom, biletele (preț modic) se pot cumpăra aici. Vom sta împreună până la ora 13.00, iar la eveniment se vor găsi și cărțile cele mai noi din seria Mami, ce e, dar și celelalte cărți ale mele și cărțile Oanei și ale Andreei Neagu.

Accesul la conferință este unul simbolic, cât să ne acoperim costurile cu sala și sonorizarea. 50 de lei/persoană, sau gratuit, dacă veți comanda pachetul nou din seria Mami, ce e? Veți vedea pe site că sunt două categorii: doar acces în sală, 50 de lei, sau trei cărți noi plus acces gratuit, 100 de lei. Puteți lua un bilet așa și unul așa, sau două fără cărți sau două cu cărți, cum doriți.

Cărțile cele noi incluse în bilet pot fi ridicate de la eveniment.

Mulțumesc invitatelor mele și echipei Editurii Univers, care e alături de mine pe acest drum, uneori nebunesc, întotdeauna frumos.

Abia aștept să ne vedem!
Ah, de obicei locurile se dau repede, dacă doriți să fiți în sală, nu amânați.

Vă las cu câteva imagini din cărți, despre care o să vă povestesc curând mai mult.

23 Comments

 1. Cristina

  Felicitari! Arata superb iar temele abordate sunt cu siguranta potrivite (as zice ca si necesare) pt cei mici, cu siguranta vom adauga cartile in biblioteca noastra. Mult succes in continuare! Te imbratisez cu admiratie!

  • Printesa Urbana

   Multumesc mult!

 2. Ana Pelin

  Ioana , dar Cum putem avea acces la conferinta si carti si in strainatate? Vii in turneu? ?

 3. Tatar Andreea

  Paris ? Paris? Paris?
  Pe cand si unde?

 4. Simona

  Felicitări! Mult succes!
  Dar pt cei care nu pot ajunge la București nu s ar putea transmite pe zoom sau ceva de genul,tot cu bilete sau eventual apoi accesata înregistrarea contracost ca și cu biletele pt sală??? Să fie disponibila întâlnirea pt cât mai multa lume???

 5. Irina

  Minunat, mulțumim! O sa adăugăm la colecția noastră de cărți!

 6. Andreea

  Bună Ioana,în primul rand Felicitări.Spube-mi te rog dacă pot veni și cu fetita de 6 ani ..mare fan logic…sau este mai indicat sa vin doar eu ca părinte? multumesc

  • Printesa Urbana

   Nu avem activitati pentru copii, cred ca se va plictisi doua ore cat vorbim noi pe scena…

 7. Georgiana S.

  Buna, Ioana! Te citesc cu drag, in fiecare seara dupa ce adoarme bebe, din apartamentul meu micut din Ploiesti. Mi-as dori tare mult sa particip si eu la eveniment, insa nu am cu cine sa il las acasa pe prichindelul meu (are 1 an si 7 luni). Oare ar fi posibil sa vin cu el? Sau se va înregistra evenimentul, astfel incat sa il putem achizitiona si privi online, noi, mamicile fara ajutor cu copiii? Mii de multumiri, indiferent de raspuns! ?

  • Printesa Urbana

   Sigur, poti veni cu el, puteti sta pe o laterala, sa te poti plimba cu el.

   Vom inregistra fragmente, dar magia va fi in sala.

 8. Angela

  Unde se organizeaza lectura de la Luxemburg si cum putem participa ?

  • Printesa Urbana

   Urmează să anunț detalii acuș!

 9. Ana Maria Ghinea

  se pot comanda doar cartile noi, fara sa participam ?

  • Printesa Urbana

   Dupa ce ies de la tipar, sigur, o sa anunt eu.

 10. Andra

  Bună, Ioana. Rog un pic de ajutor întrucât am luat bilet (cu pachetul de cărți) pentru eveniment, am dovada platii, dar nu am primit biletul in format electronic pe mail… Știu că, in general, bilele.ro trimite imediat după confirmarea platii. Cum as putea descurca asta? E cazul să iau legătura cu ei? Merci!

  Andra

  • Printesa Urbana

   Salut, probabil e o eroare, sigur se rezolva. Te rog sa dai un mesaj la office@bilete.ro

 11. corina bratu

  Salut!
  Din pacate nu mai ajung la conferinta :(( am luat cartile cu biletul inclus. Cum fsa fac sa le pot primi? Multumesc mult de orice indrumare 🙂

  • Printesa Urbana

   Salut,

   Poti gasi pe cineva sa vina in locul tau si sa iti dea cartile? Sau ti le poate trimite editura, dar va trebui sa achiti transportul.

  • Oana

   Buna Corina,
   As dori eu sa cumpăr biletul de acces, dacă mai este disponibil.
   Iar pentru cărți ne putem intalni, găsim un loc la îndemâna unde sa ti le înmânez ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *