Un articol pentru care o să mă pomeniți: oferă(-ți) cadou un somn bun! (P)

Dacă mi-ar fi zis cineva că o să mă postez vreodată pe internet în salopetă de somn, l-aș fi trimis să-și ia pastilele. :))

Dar uneori trebuie să te sacrifici!

Așa că iată-mă! Ba în reelul de pe Insta și FB mă vedeți și dansând în acest outfit, spre disperarea soțului! :)) (Deci nu pot să cred că mă pui să te filmez în halul ăsta și vrei să mai și postezi, să te vadă toată lumea!)

A fost necesar, pentru că acest articol este unul pentru care o să mă pomeniți, cum au fost cel cu turta dulce fără zahăr, cel despre mopul care se stoarce singur și cele despre educația cu blândețe! Așa știi că ești un influencer bun, când sughiți toată ziua pentru că te pomenesc oamenii în a căror viață ești prezent când copilul le spune Te iubesc orice-ai face sau spală pe jos fără să lase dâre. :)) 

Ei, de data asta e despre somn. Aaah, SOMNUL!

Iubesc să dorm! Mai ales de când sunt mama celor două miracole care-și lasă ciorapii peste tot, aș plăti sume consistente ca să fiu lăsată să dorm și să lenevesc în pat.

De foarte mulți ani nu am pijamale, pentru că timpul e prețios și prefer să dorm minutul acela în care alții se schimbă din hainele de casă în pijamale și invers.

De curând mi-am dat seama că făceam asta (dormeam în hainele de casă) doar pentru că nu am dat peste pijamalele potrivite!

Despre asta vreau să vă spun azi. Pentru că știu că dacă o să vă luați și voi pijamalele acestea sau o să le faceți cadou, o să mă pomeniți des de bine. Avem și reducere fulger pentru ele, deci poftiți de citiți.

Sunt pijamalele Sofiaman, create și confecționate în România, în fabrica construită de familia fondatoare acum 25 de ani. De atunci, firma a crescut mult, sunt 17 magazine în toată țara, au zeci de modele care pot fi livrate oriunde în lume, transportul e gratuit în România și returul e de 30 de zile.

Am testat toți patru mai multe pijamale, soțul a adoptat și un trening. Ne plac mult, pentru că sunt super comode, moi, super plăcute pe corp, țin cald fără să fie groase, arată bine și dimineața, după ce ne foim în ele opt ore.

O pijama bună e importantă pentru că te ajută să te relaxezi. Somnul vine mai ușor și durează mai mult. Dimineața te trezești cu chef și energie! În plus, dacă pică musafiri cât ești în pijamale, nu ai decât motive să te bucuri, pijamalele bune sunt și frumoase!

Există la Sofiaman modele clasice, dar și modele mai elegante, cum am visat mereu să am, dar nu m-am mobilizat să caut. Am mai probat când și când, dar erau scorțoase și reci, nu mi-au plăcut. Cele de la Sofiaman sunt moi și primitoare, se așază foarte bine pe corp și imediat le simți ca pe o a doua piele. Au revere și buzunare, dar sunt comode!

Toate pijamalele Sofiaman sunt din fibre naturale de modal, bambus, eucalipt, bumbac, bumbac organic, satin sau vâscoză.

Cel mai bun tester este Ivan, care refuză 99% dintre hainele care există pe piață. Înainte să probeze orice, pipăie și miroase, apoi spune, în majoritatea cazurilor: Eu nu port așa ceva. Ei, pijamaua de la Sofiaman a fost primită cu suspect de multă deschidere!

Despre pijamalele din bambus știu că și sunt mai faine decât cele din bumbac, pentru că țesătura e mai absorbantă, mai moale și reglează mai bine temperatura. Are și proprietăți antibacteriene, ceea ce o face ideală pentru persoane sensibile sau cu imunitate mai scăzută.

Hainele din fibră de eucalipt au un efect mai răcoritor și sunt ideale pentru pielea sensibilă.

Pe site vedeți toate modelele și stocul, sunt multe variante pentru adulți, sunt și câteva pentru copii. Mărimile se potrivesc, soțul poartă M și îi vine la fix M de la Sofiaman (are 1.82 și 87 de kg), Sofi poartă XS (are 11 ani și jumătate, 1.45 m), eu mi-am luat S, deși încap și în XS (am aproape 1.60 și aproape 50 de kg), lui Ivan i-am luat pijama pentru vârsta lui (9 ani) și îi vine la fix.

Au și haine de casă, treninguri, halate de catifea, tricouri, bluze, dați un ochi!
Avem și o reducere fulger de 15% cu codul PRINTESA până pe 5 noiembrie la toate produsele care nu sunt deja reduse pe www.sofiaman.ro

Mai jos vă las și exact ce avem noi.

Preferata mea (și cea cu care dorm de când o am) este pijamaua albastră cu fir alb Ana din fibră modal, aceasta.

Am și varianta pe scurt, cu nasturi, aceasta.

Iubitul are pijamaua din bumbac organic Peacock, asta.

Foarte frumoasă și potrivită pentru cadou este pijamaua din bambus Lefleur: aceasta.

Sofia a ales și poartă în fiecare noapte pijamaua Modal Lotus, aici.

Salopeta mea și rochia de noapte a Sofiei, cele asortate, roz cu frunze, sunt acestea.

Soțul mai e atașat și de acest trening de casă.

Iar Ivan are și poartă pijamaua de bumbac pentru copii, aceasta.

Vă pupă guguștiucii!

Surprinsă de un paparazzo în timp ce mă plimbam în pijamale pe holurile unui castel, ups!
Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4198

10 comentarii

  1. De cand am descoperit random un magazin Sofiaman intr-un mall din Târgu Mureș, unde eram în vacanță, numai de la ei cumpar pijamale pt toata familia. Avem o colectie întreagă, toti! lungi, scurte, modal, bambus, bumbac, etc. In București mergem in ParkLake dupa ele. Si iubim faptul ca sunt brand românesc. Incercam sa cumparam mereu lucruri produse in Romania. Rochii Pineberry, medicamente Tis, conducem un Duster, etc. Sofiaman e sus in topul firmelor noastre autohtone preferate.

  2. Vai, deci se vede pe fața soțului tau cât de incantat era de pozele în pijamale :)) Multumesc de recomandare, arunc o privire pe site!
    Somn liniștit!

  3. Am luat de mai multe ori de la ei ,și acum am vreo 3 perechi plus rochii . Doar că nu s-au comportat deloc bine in timp. S-au deformat destul de mult ,și cea din bambus și cea din modal. Iar prețul în ultimul an a crescut extrem de mult.

  4. Eu fix invers, as fi cea mai fericita daca s-ar inventa o metoda sa nu mai fie nevoie sa dorm :)). Mi se pare cea mai mare pierdere de timp, as vrea sa fiu treaza si sa traiesc din plin fiecare clipa.

  5. buna. vreau sa dau o comanda de salopete. ma bucur ca am gasit marimi mai mari pt copii la salopete si nu doar pt bebei. dar cand aplic codul primesc eroare ca e invalid sau expirat sau utilizat la maxim 🙁

  6. Bine, Ioana! Ce mi-ai facuuuut? In sfarsit gasesc si eu pijamale cu craci lungi pentru sotul meu de 1.90m care mereu se vaita ca ii ingheata „ouale picioarelor” iarna, in somn. Am devalizat cardul! Senchiu!

  7. Stiu de Sofiaman demult, de cel putin 10-12 ani. Pe atunci imi cumparam pijamale doar de la ei si am facut si multe cadouri – am daruit multe pijamale Sofiaman celor din familie. Dar, la un moment dat, au inceput sa creasca destul de mult preturile si-am renuntat.
    Intr-adevar, nu chiar toate articolele pe care le-am cumparat s-au comportat la fel de bine in timp, dar majoritatea da, au fost rezistente. De exemplu, am cinci perechi de pantaloni cumparati online in 2020, de pe site-ul Sofiaman, intr-o perioada cu reduceri, pe care i-am purtat intens prin casa (zilnic, practic, vara sau iarna). Nu mai este pe site modelul, ca v-as fi lasat link. Au fost spalati de foarte, foarte multe ori – saptamanal cate doua perechi – si inca sunt foarte buni, doat un pic mai decolorati (si e normal). Iar sotul inca mai are o bluza de pijama de prin 2014 si e foarte buna.
    In trecut imi placea si ca in magazinele fizice Sofiaman gaseam si produse Lisca, foarte bune, dar, la un moment dat, au disparut. Tare rau mi-a parut, eu cumparam periodic sutiene (comparabile cu Triumph, dar mai ieftine pe atunci) si niste pantalonasi modelatori din 92% bumbac si 8% elastan, dar nu pentru a-mi modela corpul, ci pentru a-i purta pe sub fuste, pe vreme rece. Erau si frumosi, si finuti (cu o danteluta elaatica), si tineau de cald.
    E bine ca exista acest cod de reducere, sa incurajam vanzarile la firmele romanesti si sa ne bucuram de produse bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *