Nu sunt un influencer care…

Nu sunt un influencer care scrie pentru bani sau pentru trafic. Nu postez stories cu nemiluita, nu simt nevoia să anunț tot ce fac, nu vreau să-mi arăt hainele sau pantofii (nici n-aș avea ce, sincer), nu am multe campanii, iar cele pe care le am le aleg astfel încât să pot recomanda produsele 100%, să le cunosc și să ne placă, pentru că știu dacă un om cumpără ceva la recomandarea mea, de fiecare data când pune mâna pe obiectul cu pricina, se va gândi un pic și la mine. De bine sau de rău. Nu vreau să mă injure nimeni că i-am vândut gogoși și n-o să accept niciodată să scriu de bine despre ceva ce nu e testat temeinic, cum să fac asta? Pentru niște sute de lei, să vină spre mine blesteme, încruntături și boscorodeli? Nu merită, nu am nevoie să fac asta. Pot să fiu un om care scrie onest și asumat și să câștig din asta fără să mint, să păcălesc sau să omit vreun adevăr. Aleg să fiu acest om. Nu e complicat deloc, de fapt.

Dar da, nevoie să spun mulți de NU, nu, mulțumesc, nu pot promova asta, nu avem experiență cu produsul sau serviciul acesta, nu folosim, nu se potrivește principiilor noastre. Dac-aș socoti câți bani, vacanțe, obiecte am pierdut, aș plânge cu pumnii în pernă.

Dar nu mă gândesc la asta niciodată, pentru că pur și simplu nu contează. Pentru mine contează să știu că sunt un om corect, că reușesc să câștig din pasiunea mea (scrisul) suficient cât să trăim o viață normală, fără extravaganțe (și eu, și soțul provenim din familii cărora nu le-a fost ușor niciodată cu banii), încercăm să le arătăm copiilor că o viață bună înseamnă relații frumoase, timp împreună, joacă afară, recunoștință pentru ce ai, nu branduri, mașină scumpă, vacanțe exotice și telefoane de ultimul răcnet.

Mă bucur mult că aveți încredere în recomandările mele și primiți cu brațele deschise campaniile pe care le fac uneori. Aleg să fac puține și ca să nu vă agasez, dar și pentru că mereu mă simt și un pic prost când promovez un produs, de parcă aș câștiga ceva ce nu mi se cuvine. Dar îmi place să scriu recomandări, voi vă bucurați să aflați de produse noi și să primiți reduceri exclusive, clienții sunt bucuroși că află lumea despre ei, deci dacă toată lumea e bucuroasă, poate c-ar trebui să nu mai am atâtea îndoieli. Asta e, sunt un om care se îndoiește mult (mai ales de sine).

Încă e activă reducerea la Răspundel, să nu aud plângeri că nu ați știut. Las link în comentarii. Și la ParaKito, produsele antițânțari și căpușe încă avem 40% reducere. Și la oracolele pentru copii de la Zestrea Familiei. Și mai urmează ceva fain cu jocuri de familie în aer liber, jocuri tradiționale olandeze, abia aștept să vi le arăt. Și cărți, normal, cărți recomand mereu (dar pentru asta nu accept bani).

Dacă ați comandat lucruri recomandate de bine, m-aș bucura să-mi spuneți cum au fost pentru voi. Orice.
Aici vedeți ce spun comentatorii pe Facebook la această postare.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4224

2 comentarii

  1. In afara de carti, am achizitionat Parakito si Altruist Family, cel mai recent. Dar sunt sigura ca de-a lungul anilor au mai fost si altele. Cand citesc despre ceva ce recomanzi, sunt convinsa ca sunt produse ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *