Lisabona e bună cu noi (1)

Recunosc, în astea două zile de cînd sînt aici, am pus pe mine cîteva kilograme….

Pentru că aici totul e:
– cu ouă
– în pantă
– ieftin
– gustos
– făcut să mă facă pe mine fericită

În concluzie, sînt bine. Revin diseară cu raport detaliat, acum mă duc să dorm. Aici e siestă, linişte por favor. Obrigado.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4182

10 comentarii

  1. hei..ma bucur ca dai semne..arati bine in ,,oglinda”:))…si sa nu uitam faptul ca..niste kg. in plus…elibereaza endorfinele din noi si..ne face muuuuult mai fericiti!…
    SA FII BLANDA CU TINE!si te asteptam cu drag sa ne povestesti pe larg…toata relaxarea asta imensa a ta…te pup draga printesa!

    • Nu am raspuns la aceasta intrebare pentru ca nu stiu :). Plus ca acum am vazut-o :). In octombrie ne ducem din nou pe-acolo, si cred ca de data asta o sa ne uitam si dupa o casa.
      Poate in Cascais, poate mai spre Porto, dar sigur acolo va fi!

  2. „Obrigada”! 🙂 Obrigado e pentru masculi. E cred ca singurul lucru ce l-am invatat in Portugalia, din limba lor.
    Si, iti recomand calduros ca in viitor sa iei in considerare si Algarve, plajele lor minunate cu peisajele desprinse din povesti, e Raiul pe pamant acolo, curat si frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *