Urmăriți live lansarea cărții „O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă”

Acesta este, fără îndoială, cel mai mare eveniment pe care l-am organizat vreodată, și am organizat niște zeci în anii în care am lucrat în PR și coordonare de proiecte. Vor veni 15 furnizori, prieteni parteneri care mă ajută cu tratațiile pentru oaspeți, am chemat televiziuni, agenții de presă. Am scris sute de mesaje, am dat și am primit sute de telefoane în ultimele zile.

Le-am făcut pe toate singură, cu copiii în brațe, în timp ce semnam cărți peste cărți peste cărți. Mi-a plăcut fiecare secundă. Sînt bucuroasă că am ajuns aici, și nu, încă nu-mi vine să cred că mîine peste 500 de oameni vor veni la lansarea cărții mele, scrise de mine, pentru mine și pentru voi.

Pentru voi, cei care nu puteși fi mîine acolo, la Promenada, am pregătit împreună cu firma Netv.ro un streaming live care va putea fi accesat din toate colțurile lumii, prin youtube. Streamingul va porni la 10.30, evenimentul va începe la ora 11.00.

logo netv

Țineți-mi pumnii să fie bine! Click play.

Dacă nu merge click play. încercați un click aici.

Vă îmbrățișez!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4198

31 comentarii

  1. Iti tin pumnii pentru maine, iar acolo voi fi alaturi de tine si iti voi transmite toate gandurile mele bune! Felicitari pentru tot ceea ce ai realizat!

  2. Mult succes maine! Sa mearga totul ca pe roate.
    Vreau sa vad si eu! Of.. am emotii, sper sa-i tina banda sa putem vedea cu totii online.

  3. Felicitari pentru carte si succes maine! Lucrul facut de tine cu tine si doar de tine va fi bun pana la capat cu varf si indesat! Perfect! Am pus reminder si suntem alaturi de tine de aici de la Londra!

  4. E prima data cand iti scriu desi te citesc zilnic de aproape 2 ani 🙂 Mult succes Ioana draga! Bucura-te de fiecare clipa! Esti un om minunat! Din Timisoara te urmarim live, eu, sotul si bebita de 18 saptamani din burta.

  5. Felicitari! Iti trimit toata energia pozitiva. Esti o luptatoare si prin faptele tale ai demonstrat ca nu exista ceva imposibil. Te admir din suflet.

  6. Traiesti unul din cele mai frumoase momente de pana acum si il meriti din plin. Bucura-te de fiecare moment si apoi inca o secunda. Multe imbratisari pentru tine si toti invitatii tai!

  7. Ma uit si eu pe net, multumim pt ocazie! Si n-am putut sa nu remarc ce frumoasa esti, parca ai fi o adolescenta. E superba fustita bleumarin si camasuta alba si parul e perfect, asa, un pic ondulat. Cu talia subtirica, semeni cu Clopotica, cine te vede nu zice ca ai doi copii. Mult, mult succes pe mai departe si acesta sa fie doar primul dintre multe evenimente de acest fel! Va pupam cu drag

  8. Eşti o femeie extraordinara, Ioana! Felicitari pentru carte! O comand şi eu şi sper ca voi ajunge să am şi semnatura ta pe ea. Mult succes azi!!!

  9. Am vazut lansarea si am plans de bucurie si emotie pentru tine si pentru ceea ce ai reusit sa faci tu cu tine si in plus, si pentru cei din jurul tau. Felicitari si multe, multe imbratisari. Meriti tot ceea ce este bun si tu ai facut sa meriti. Felicitari inca o data, abia astept sa citesc cartea 🙂

  10. Ai fost foarte frumoasa, cu toate emotiile, le-am simtit pana la Sibiu. Mi-a placut mult cum a vorbit Andreea despre tine si cum a citit. Alegerea lui Tilly mi s-a parut putin neinspirata, pentru cati copii erau prezenti, eu a trebuit sa dau sonorul mai incet la laptop pt ca fetita mea asculta si ea interesata ce se zice despre cartea Printesei Urbane (cu o esarfa pe post de fusta lunga ca a ta si cu un microfon de jucarie in mana).
    Felicitari, la mai mare!

  11. Am ascultat cu emotie inregistrarea de lansarii, am plans, am ras, am zambit, e exact ca blogul tau. Felicitari! Oamenilor frumosi li se intampla lucruri frumoase!
    Mi-a placut mult atat Andreea Marin, cu vocea calda, plina de emotia, mi-a placut si m-a amuzat si Tilly, si nu in ultimul rand mi-a placut cum ai vorbit tu Printeso!

  12. Printesa, felicitari din tot sufletul. Transmisia live a fost o idee geniala. M-ai facut sa plang in fata laptopului. Esti minunata! Atat. Felicitari.

  13. Felicitari! Felicitari! Felicitari!
    Am plans de emotie cand am urmarit filmul.
    Foarte frumos!
    Esti iubita si indragita de foarte multi oameni!
    ma bucur evorm pentru realizarile tale, le meriti din plin si sunt mandra ca am reusit sa te conosc personal.
    Mult succes!

  14. Iti multumesc pentru lacrimile de plin, de frumos, de emotie pe care le-am varsat azi urmarindu-te online! Iti multumesc pentru ca esti asa de minunata si frumoasa si ca in acelasi timp esti asemenea noua, femeilor care te urmaresc si te admira, pentru ca ne dai incredere sa fim asa cum simtim! De-abia astept sa cumpar cartea, nu m-am grabit pentru ca am vazut ca s-a epuizat deja primul tiraj, dar saptamana viitoare sigur o si termin de citit. Te imbratisez cu multa caldura!

  15. Eu atat vreau sa stii: ca te imbratisez pana la cer si inapoi, ca am plans in fata laptopului, ca te admir si de la tine invat o gramada, dar mai ales sa iubesc mai MULT. Esti o mana de om cu o inima cat un balon cu aer cald! Sa continui! Avem nevoie de tine si, da, e nevoie de ceea ce faci si pentru asta, iti MULTUMESC!

  16. tocmai vad inregistrarea, dar nu am avut rabdare sa o termin inainte sa postez un mesaj. Atat vreau sa transmit: o mie de imbratisari pentru tine, Ioana! Pentru sensibilitatea ta, pentru autenticitate, pentru curaj, pentru toata munca ta, pentru ca in cartea asta esti vocea atatora din noi. Sa ti se intoarca inmiit tot ce dai mai departe, atat de generos si simplu, atat de uman!

  17. Felicitari Ioana! Te urmaresc de mult timp, am vrut sa vin si la ultimul brunch dar nu mai erau locuri, sambata asta am fost sa imi vad si eu puiul meu (care sta la mama in alt oras) si mi-a parut nespus de rau ca nu am avut cum sa vin ieri sa te cunosc personal, sa te strang in brate, sa ma bucur de tine si cu tine pt tot ceea ce faci. Esti un model pentru mine, te admir, nu stiu cum faci fata cu amandoi copiii (eu am pierdut deja 2 sarcini, una inainte de Andrei si una dupa – prin mai anul asta); nu stiu cum o sa gasesc tarie sa mai incerc. Esti extraordinara, te citeam de pe vremea cand scriai in Cosmo – suntem cam de-un leat – si imi doresc si pentru familia mea armonia pe care o vad la voi. Bravo! Abia astept sa citesc cartea!

  18. Daca tu esti „nebuna”, sa stii ca nebunia ta ne aduce pe calea cea buna pe noi restul! Abia astept sa iti citesc cartea. Poate mi-o fac cadou de ziua mea 🙂
    Multumesc ca existi!

    • Imi pare foarte rau. M-a anuntat multa lume ca s-a intimplat asta, eu am insistat sa imi aduca la semnat toate comenzile cu dedicatie. 🙁 sper sa ne vedem cumva sa iti semnez cartea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *