Ema și Eric descoperă Europa – carte nouă!

În sfârșit, în sfârșit avem un nou volum de călătorii cu Ema și Eric! A sosit azi de la tipar, se poate comanda deja de la editură, aici! Este o carte mult așteptată, care a ieșit atât de frumos! E o bijuterie, ilustrațiile Laviniei Trifan sunt minunate! Iat-o, la final las și multe imagini din carte! E potrivită pentru copii peste 4 ani, are multicel text, dar și multe ilustrații în cele 80 de pagini!



După ce au explorat România cu autorulota, Ema, Eric și părinții lor explorează nordul și vestul Europei cu trenul, vaporul, mașina, avionul, bicicleta și cu picioarele!

Cehia, Finlanda, Suedia, Norvegia, Danemarca, Belgia, Olanda, Germania și Elveția sunt țările pe care cei patru exploratori le traversează. Muzee, păduri, castele, case memoriale, parcuri de distracții și rezervații naturale, capitale, trasee prin munți, nimic nu le scapă!

Iată traseul, prezentat și în carte (desen și grafică de Lafinia Trifan):

Eric explorează, desigur, și cele mai gustoase mâncăruri tradiționale din fiecare țară, iar Ema își notează detalii despre animalele care reprezintă fiecare țară, despre istoria și limba fiecărei țări.

Am pus mult umor în carte, multă informație prezentată amuzant, dar și indicii turistice, în caz că vreți s-o luați pe urma Pofticioșilor!

Există topuri realizate de Ema și Eric cu cele mai delicioase deserturi, cele mai interesante muzee, cele mai fascinante fenomene naturale, cele mai aventuroase parcuri de distracție!

Și, desigur, jurnalele de călătorie ale Emei și al lui Eric, din care copiii se pot inspira!

De ce cred eu că e o carte de avut?

Pentru că încurajează copiii să exploreze! Locuri, mâncăruri, popoare și trasee noi!

Pentru că e plină de mesaje de răbdare și iubire.

Pentru că o să vă distreze și o să vă creeze context de timp frumos împreună!

Pentru că o să vă dea idei!

O să vă facă să vă simțiți curajoși și curioși!

Se poate comanda deja de la editură AICI, în câteva zile va ajunge și în librării, Cărturești, CLB, Libris. Avem ;i 15% extra reducere la orice, cu codul IOANA, inclusiv la cartea nouă!

Din străinătate aveți aici câteva resurse de comandă, cartea va ajunge și la ei în câteva săptămâni.
Nu uitați de cealaltă carte de călătorii, Iubim să călătorim, Ema și Eric descoperă România, e tare iubită!

Vă las cu imagini din interior! Mulțumesc editurii DPH pentru producție, Laviniei pentru desene, tuturor celor care au lucrat în ultimele nouă luni la această carte, un mare MULȚUMESC!

Abia aștept să ajungă la voi! Să-mi spuneți ce spun copiii după ce o citiți!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4200

2 comentarii

  1. Ce veste buna!!! David, baiatul meu de aproape 6 ani iubeste cartile tale, Ioana. Si eu la fel! 🙂 Ne bucuram nespus pentru pentru cartea noua, si subiectul nici ca se putea mai bine. Singura intrebare e cum putem sa o achizitionam rapid si eficient? 🙂 Locuim in California, cam greu de comandat din Romania, dara daca e musai e musai. Daca ai vreun sfat in directia asta sunt sigura ca multi parinti ar aprecia.

    Toate cele bune!
    Noemi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *