Idei de cadouri de Crăciun 2015 (4)

Revin cu un nou articol cu idei de cadouri de Crăciun, ultimul din seria de anul acesta. Pe primul îl găsiți aici, pe al doilea aici, pe cel dedicat produselor create de mame care lucrează de acasă, aici.

PENTRU FEMEI

Coliere Bonbons

bonbons1

bonbons2

Nu știi dacă să le guști sau să le pui la gît. Arată exact ca niște bomboane de ciocolată, Raffaello, Ferrero, zmeurici și căpșunici. Sînt cusute cu răbdare de o fată faină care în jobul ei de zi este reporter și producător la o televiziune. E foarte talentată și creativă Monica, ideea cu Bonbons e genială! Prețul unui colier e 65 de lei. Le găsiți pe toate aici.

bonbons3

bonbons4

Portofel Anuschka pictat manual

N-o să reușiți să scoateți portofelul ăsta din geantă fără să atrageți toaaate privirile, pentru că e pur și simplu fa-bu-los! E foarte încăpător și bine compartimentat, încape în el inclusiv un telefon. Îl puteți purta și ca geantă plic la evenimente delicate. Este din piele, pictat manual. Am mai spus cît e de frumos?

portofel anushka1

portofel anushka2

Pe portofelul Anuschka îl găsiți pe ilUX, aici.

Și dacă tot ne-am băgat în discuție despre Anuschka (un brand indian cu vechime, care produce exclusiv obiecte din piele pictate manual), trebuie să vă mai arăt ceva super tare. O geantă maaare cum îmi plac mie, și frumoasă, dar ce spun eu frumoasă, că e cam perfectă așa…

geanta anuschka3

heanta anuscka

O cheamă Nairi. Are sistem dublu de barete, o poți purta pe umăr sau pe braț, e bine compartimentată în interior. Încape în ea tot, cred că încap și pisica și-un copil. În interior are buzunar mare cu fermoar pentru portofel și două buzunare deschise pentru telefon. Întregul interior este căptușit cu un material textil mătăsos, mov, branduit, care face diferența dintre un original și o imitație. O găsiți aici. E direct artă pe care o porți cu tine! Nu cred că am văzut ceva mai frumos anul ăsta!

anuschka

Cea mai tare cremă anti-celulitică

Hanar n-am dacă e nepoliticos să oferi cadou cremă-anticelulitică, știu doar că mie mi-ar fi plăcut enorm să aflu de și să primesc așa ceva atunci cînd aveam nevoie. Crema asta bio anti-celulitică arde ca focul, dar e super super eficientă, am multe prietene care o folosesc și care au înregistrat mulți centimetri în minus în doar cîteva săptămîni de folosire.

Crema e Krauter, distribuită de Life Care, o găsiți aici și costă 49 de lei, 250 ml.

crema anticelulitica

Dacă vă e teamă că nu veți rezista efectului termic puternic, o puteți folosi împreună cu o cremă calmantă de viță de vie, nu îi afectează eficacitatea, doar face usturimea suportabilă. Crema de viță de vie e asta, costă 21 de lei.

crema vita de vie

Pentru a comanda produsele Life Care aveți neovie de ajutorul unui distribuitor, v-o recomand cu drag pe prietena mea Roxana, pagina ei de comenzi e aici.

Fusta din neopren

Ce mai e și asta, veți spune? Ei bine, e o fustă dintr-un material super interesant, care dă volum fustei fără să te incomodeze la mers, joacă alergat. Am și eu una, pe care o iau des în parc, cînd ies cu copiii, dar și la evenimente sau întîlniri. E frumoasă, grosuță, super comodă, și da, mă ajută să ies în evidență. Șiii, ca toate lucrurile frumoase de la Happy Friday, are buzunare!

happy friday fusta

12240989_974955792564839_2830661066491963177_o

Găsiți multe modele de fuste din neopren, mai este una cu fulgi de zăpadă absolut minunată, multe culori, sînt de efect, aruncați un ochi peste toate, le găsiți aici. Aveți și un discount de 15% la fuste dacă precizați în comandă Prințesa urbană.

large_fustaneoprenneagrabuline1of1

Cadouri de lux din staniu și porțelan fin

La sugestia unei cititoare, m-am gîndit să adaug pe listă și produse mai deosebite, pentru persoane care doresc să investească mai mult în cadouri speciale, ce pot deveni amintiri frumoase în casele celor dragi. De curînd a intrat pe piața din România brandul Cadolines, care aduce cadouri de lux: produse Royal Selangor (realizate și finisate manual din staniu, al patrulea metal nobil după platină, aur și argint) și produse Comyns (din porțelan fin, acoperit și finisat manual cu straturi succesive și generoase de argint). Există două magazine Cadolines în București, unul în Mario Plaza, altul în Băneasa Shopping City, dacă aveți drum puteți vedea cu ochii voștri calitatea obiectelor. Am ales două idei de cadouri de la ei, potrivite pentru a fi oferite cadou doamnelor și copiilor (pușculița de mai jos).

Cutia de bijuterii Celebration

cutie bijuterii_Celebration

Sculptată în staniu cu motive decorative din secolul 17, e un obiect elegant și durabil, frumos și practic, genul de lucru care rămîne moștenire de la o generație la alta. O găsiți aici, costă 640 de lei.

Pușculița-borcan

Pusculita_Borcan

Realizată tot din staniu, pușculița asta e nu doar un obiect practic, ci și unul decorativ, are un design deosebit, sigur atrage atenția dacă-l așezați pe un raft de bibiliotecă. Îl găsiți aici și costă 350 lei.

PENTRU BĂRBAȚI

Butoni personalizați

Acest cadou a avut mare succes la noi anul trecut: i-am făcut cadou soțului butoni de argint pesonalizați cu portretele copiilor, moaca Sofiei pe un buton, a lui Ivan pe celălalt buton. Îi poartă și îi păstrează cu mare drag. Ai noștri sînt făcuți la Maria’s Ladybugs, foarte bine au ieșit, vă recomand.

butoni gravati mariasladybugs

Dacă gravați pe ei text, prețul e de 200 de lei/perechea, dacă gravați poze, 250 de lei perechea. Dacă îi spuneți Ralucăi că veniți din partea Prințesei, aveți discount de 15% la butoni.

Mașină cu telecomandă

Eu încă n-am cunoscut bărbat căruia să nu-i placă mașinile cu telecomandă, mai ales cele adevărate, pentru bărbați. Am găsit pe net multe variante, vă arăt una, la întîmplare, sigur mai sînt și altele faine. Acest jeep costă 240 de lei, este o miniatură 1:6 a unui jeep adevărat, detaliile par foarte bine lucrate, are 64 cm înălțime, nu-i tocmai mică. Telecomanda are ecran LCD, mașina e foarte ușor manevrabilă (zice pe site).

Masina-de-teren382_0

O găsiți aici.

PENTRU COPII

Jocuri de strategie Quoridor

De curînd am descoperit niște super jocuri de strategie care au succes nebun la copii. Vă povestesc, sigur dați lovitura cu ele! Nu sînt scumpe, sînt din lemn, au reguli simple, îi stimulează pe copii să gîndească strategic, să caute soluții, să anticipeze mișcările adversarului, sînt absolut geniale!

quoridor (1)

quoridor

În acest joc, de exemplu, şoriceii trebuie să traverseze tabla de joc pentru a ajunge la caşcaval, în ciuda obstacolelor plasate de adversari. O partidă durează cam zece minute, pot participa între 2 și 4 jucători cu vîrsta între 5 și 99 de ani. Pe rînd, fiecare jucător alege între a-şi mişca pionul sau a-şi aşeza una dintre bariere. Dacă un jucător îşi termină barierele, este obligat să-şi deplaseze pionul. Jocul acesta costă 126 lei, îl găsiți la prietenii de la Merlin, aici.

Saci de dormit simpatici

Pff, de-aș fi descoperit sacii ăsta de dormit mai devreme! Mereu a fost o problemă faptul că Sofiei îi era rece la picioare și șale, dar cald la tălpi! CU sacii ăștia am fi rezolvat-o instant! Sofia a dormit în sac pînă după 3 ani, Ivan nici nu vrea să audă de el! Dar poate ai voștri vor vrea, sînt o soluție super bună pentru sezonul rece, mai ales că cei mici nu stau înveliți orice le-ai face!

saci pingiun3

Sacii de dormit Penguin Bags sînt foarte faini pentru că lasă picioarele libere, copilul se poate ridica în picioare în pat, se poate da jos, stă cu tălpile la răcoare dacă e genul cu picioare fierbinți. Sînt din bumbac 100%, au un fermoar lung în față, ceea ce înseamnă că cei mici pot merge la baie singuri noaptea sau pot fi schimbați de scutec fără să fie scoși din sac cu totul.

Plus că sînt super haioși, iată!

saci pingiun1

saci pingiun2

Tigrul costă 270 de lei, e disponibil aici.

Pinguinul costă 234 de lei, disponibil aici.

De azi pînă pe 31 decembrie aveți și un discount de 5% la orice model de sac, cu voucherul „printesa”, pe care îl treceți în secțiunea „Comentarii comandă”.

Haine rock!

Noi nu sîntem o familie rock, deși mi-ar plăcea mult. Soțul nu preferă, copiii sînt încă în perioada Elefantul Cici, așa că deocamdată mă bucur de una singură de Led Zepp, dar nu-mi pierd speranța, nu încă! Dacă aveți în jur familii rock, cred că i-ar bucura un cadou tematic: haine de la Minirock.ro. Noi avem lucruri de la ei, Sofia a avut o pijama, un tricou, o bandană și un hanorac cu craniu, acum au trecut toate la Ivan, au rezistat foarte bine în timp, și materialul (bumbac de calitate) și culorile, și mesajele, vi le recomad cu încredere!

Setul de tricouri negre tată, mamă și copil costă 135 de lei, îl găsiți aici.

set minirock

Iar pentru micile prințese rock, un set compus din tricou cu mesaj, fustă și bentiță e foarte potrivit, costă 95 de lei. O găsiți aici.

rochie minirock

PENTRU TOATĂ LUMEA

Cadou cu ulei de măsline adevărat

Despre cît de BUN e un ulei de măsline bun, v-am mai povestit aici. De atunci am mai făcut două comenzi, ne pregătim de a treia. Uleiul ăsta de măsline a fost pentru noi descoperirea anului, parcă totul e mai bun de cînd mîncăm cu el!

De Sărbători, cei de la Feelolio au pregătit mai multe pachete speciale, care pot fi oferite cadou partenerilor de afaceri, șefilor, nașilor, colegilor, dar și educatoarei sau profesoarei preferate. Uleiul este genial, oricine îl va primi se va bucura de el și îl va savura, vă garantez!

feelolio1

feelolio2

feelolio3

De exemplu, cutia cadou Umbria conține ulei extravirgin de masline Viola „Tradizione” de 500 ml, cremă de maăsline verzi sau negre 100 gr și o conserva de roșii semi-uscate 190 gr (copiii mei le adoră). O găsiți aici, costă 165 de lei.

Cutia cadou Puglia conține ulei extravirgin de măsline din Regiunea Puglia (la alegere), cremă red passion 100 gr sau cremă cuor di carciofini 100 gr100%, o găsiți aici la prețul de 138 de lei.

Transportul este gratuit pentru comenzile de peste 230 de lei, iar dacă folosiți codul de voucher PRINTESAURBANA, aveți discount de 10 % pentru cadourile de Crăciun de la Feelolio, le găsiți pe toate aici.

Mai găsiți pe site acetto balsamico bun, paste gustoase din Italia, vestea bună e că puteți configura un coș cadou așa cum vreți voi, cu ce vă place, oamenii sînt super flexibili. Toate dorințele voastre le trimiteți la office@feelolio.ro și repejor primiți și răspuns, și colet.

Perne haioase

Eu zic că nimeni se va supăra dacă va primi cadou de Crăciun o pernă super simpatică. Eu am găsit multe modele simpatice pe Breslo, de exemplu asta, dispoibilă aici pentru 69 de lei.

14437865953395048-item960x720

Sau asta, monstruleț, 40 de lei.

14474980643441419-item960x720
Mai căutați lucruri pe Breslo, găsiți multe chestii simpatice, toate lucrate manual, la prețuri bune.

Tablouri de familie pictate după poze de Sorina Bârsan

Sorina este o tînără mamă din Iași, foarte talentată. Pictează reproduceri după fotografii și îi ies foarte bine. Prețul variază în funcție de numărul de personaje din tablou, îi puteți cere o ofertă pe pagina de Facebook, o găsiți aici, The Magic Brush.

11223310_862887457135301_4383284098092472356_n

 

the magic brush2

the magic brush3

Papuci de casă caraghioși

Sînt moi, comozi, călduroși și foarte simpatici. Găsiți multe modele prin oraș, eu sînt comodă și prefer să îi comand online. Mi-au plăcut mult porcușorii ăștia din fibra berber fleece, par super molcuți. Îi găsiți aici, la Mindblower, costă 79 de lei.

Papuci-de-casa-porcusor-2

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4198

4 comentarii

  1. Tu ai păstrat ce era mai fain pentru final! Foarte foarte frumos si portofelul si poșeta! Scumpe, e drept, dar frumuaseeeeeeee! 🙂 stiu ce sa îmi fac cadou atunci cand voi începe din nou serviciul 🙂

  2. interesante toate ideile. un alt site interesant, face portrete executate pe calculator de catre artisti digitali care folosesc tablete grafice 🙂 cateva exemple se pot vedea la PicturaMea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *