Lansare de carte la Cluj

Încă nu-mi vine-a crede că e adevărat. O nouă întîmplare frumoasă în anul ăsta cel mai încărcat din viața mea. A fost nevoie să se alinieze multe lucruri pentru ca dimineaţa de luni, 30 noiembrie, de Sf. Andrei şi în ultima zi din anul 35 al vieții mele, să îmbrățişez oameni dragi la Cluj.

afis cluj

Vedeți voi, la Cluj am prietene bune din copilărie, pe care nu le-am mai văzut de muuulți ani. Am femei incredibile cu care îmi scriu de multā vreme, am colegi de liceu de care mi-e dor. Am cititoare multe şi dragi cu care țin legătura strîns de ceva ani. Mă bucur mult că se întîmplă asta acum!

Povestea venirii mele la Cluj a fost cam așa: mai întîi mi-au scris cei de la Bookstory, o librărie mică și foarte iubită din Cluj, că ar vrea să organizeze lansarea cărții „O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă” la ei, că ar fi frumos să vin şi eu, dar din păcate bugetul e zero. M-am bucurat că vor să organizeze lansare, cine-şi mai bate capul cu lansări de carte în ziua de azi? Lasă, zic, poate găsesc un sponsor. Cum să se lanseze cartea mea fără mine? E ca şi cum ai merge la nuntă fără mire (că mireasa-i cartea). Nu, trebuie să vin la Cluj. Dar cum şi cînd? În timpul săptămînii nu poate veni lumea, cã e la serviciu. În weekend nu pot eu, că nu pot lăsa copiii şi nici să-i car cu mine atîta drum nu merge. Poate la vară om face un city break de 4 zile la Cluj, acum nu merge. Dar dacă am face pe 30 noiembrie? E liber, nu e weekend, deci am zbor către Cluj, e drept că mai pleacă oameni la munte, că-i minivacanță, dar poate dacă îi anunțăm din vreme, vin. A rămas 30 noiembrie, de dimineață.

Dar unde? Inimoasa librărie Bookstory gāzduieşte la subsol 30 de oameni, eu cred că la lansare vor veni măcar 100. Îi ţinem în stradă? Nu, căutăm un loc mai mare! Aici a intrat în schemă draga de Rodica, veche cititoare clujeancă de blog. A pornit în căutare de loc frumos, spațios, în centru, care să ne primească pe toți. A găsit restaurantul Hugo, recent deschis, mare, mîncare bună. Perfect. Tot ea m-a pus în legătură cu prietenii de la Farmec, care, din fericire, au considerat nimerit să intre în îmbrățişarea noastră în calitate de sponsor unic. Le mulțumesc, fără ei n-ar fi fost posibilă lansarea.

De curînd, Farmec a lansat o nouă gamă de dermatocosmetice și la lansare ne vor prezenta unul dintre produsele faine ale acestei game, o cremă pentru bebeluși destinată protecţiei pielii sensibile din zona scutecului. Structura de emulsie inversă, de tip apă în ulei, asigură formarea unui strat protector, impermeabil, constituindu-se ca o barieră fizică între piele şi scutec. detalii despre crema aceasta găsiți aici. Pagina de Facebook pe care puteți urmări informații de la Farmec este aceasta. La lansare vom afla mai multe despre această cremă și o vom putea testa.

403-GH3D-crema-copii_50-tub

Și cine să vorbească alături de mine la frumosul eveniment? Ce om frumos din părțile locului ar vrea să citească din carte și să vorbească despre copii și femei alături de mine? Nimeni alta decît Nora Niculescu, fondatoarea Cuibului Berzelor, pe care cu siguranță majoritatea mamelor tinere din Cluj o știu. Nora e trainer Lamaze, doula și psiholog, un sprijin puternic pentru părinții proaspeți, o femeie care face lucruri minunate acolo la Cluj și pe care sînt onorată să o am alături.

O să mai avem şi fotograf şi timp de autografe şi de vorbă. Copiii sînt bineveniți, vom organiza pentru ei un colț de joacă plin cu jucării aduse de cîteva mame generoase şi cărți împrumutate de Bookstory. Tot ei vor aduce pentru vînzare şi cartea pentru care ne adunăm luni, va avea un preț special de 28 de lei.

Voi avea cu mine şi semne de carte cu coperta cărții şi cu Viața e pumoasă, ele costă 35 de lei.

Dar voi avea cu mine mai ales chef de voi! Abia aştept să povestim, să facem poze, să ne cunoaştem. Vă aștept de la 10.30, la 11 încep discursurile, pe la 12 se termină și putem socializa în voie pînă puțin după 1, cînd va trebui să fug spre aeroport, să fiu acasă la timp pentru somnul copiilor mei.

Evenimentul de Fb este aici.

Acum să ne rugăm să nu fie ceață luni, să decoleze ATR-ul ! 🙂 Şi mai ales să și aterizeze! 🙂

Vă aştept luni, pe 30, de la 10.30, la Restaurant Hugo (clădirea the Office) să ne cunoaştem!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

12 comentarii

  1. Eu am vazut eventul pe Facebook si nu am fost atenta la data, stiam ca e luni, eram bucuroasa ca o sa vii la Cluj..asa ca luni la 10 jumate m-am dus ca o floricica la Hugo :)) din fericire, lucrez in aceeasi cladire de birouri, bine ca nu am batut mult drum degeaba

  2. Ce misto ca poti ajunge si la Cluj.
    Sunt convinsa ca esti asteptata ca painea calda, cum asteptam noi, in Bucuresti, brunch-ul aniversar.
    OT, funny story:

    Situatie:
    Mamica pleaca in oras cu diverse comisioane si mai ales o lista lunga de cumparaturi, alimentare si multe lucruri necesare pentru bebe de 6 luni care incepe diversificarea. Ajunge acasa, tarziu.

    Rezultat:
    Tatal (mandru de el): „Am stat si ne-am jucat pana tarziu, i-am facut baita si ne-am mai jucat some more. L-am culcat la 21.45”. (!!!!!!)

    Consecinta:
    Mamica scrie acest comment la 5:05 dimineata dupa ce i-a pierit tot somnul, bebelusul obosit trezindu-se de la ora 2:00 (bebelus care in mod normal nu se trezeste decat o data pe noapte, in jur de 5:00, dar adoarme singur, iar apoi la 7:30 pentru prima masa a zilei).
    Scuze pentru post-ul lung, dar m-am gandit sa-ti spun tie, decat sa-l casapesc pe sot in somn, care doarme fara griji, extrem de relaxat! :))

    • De ce e plagiat? Textul e in ghilimele si la final scrie Printesa urbana, cam mic, dar scrie…

  3. Felicitari! Chiar daca nu te cunosc personal, te citesc cu drag de cativa ani (de cand am descoperit blogul tau si am inceput sa parcurg si posturile din urma). Acum ca astept si eu un copilas, posturile tale mi se par si mai folositoare si cu siguranta ca data viitoare cand vei organiza o intalnire prin Bucuresti voi incerca sa ajung. Mult succes in continuare!

  4. Am o cunoștință in Cluj care sper să ajungă la noi in Spania luna viitoare, așa ca o voi ruga să meargă la eveniment ,sau măcar după, să ne cumpere cartea. Deși puii mei au 18 și 15, deși i-am îmbrățișat cât au vrut și chiar mai mult, și nu m-am săturat, vreau să-ți citesc cartea.
    Felicitări,succes și pui sănătoși iți doresc din inimă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *