Zi specială de om

E greu să fii bărbatul meu, știu sigur. Eu una n-aș rezista nici măcar o lună. Tu însă reziști cu stoicism de șapte ani. Poate-mi spui și mie secretul, cînd om împlini 50 de ani împreună. Pînă atunci, lasă-mă doar să mă minunez din cînd în cînd cît sînt de norocoasă.

Resize of IMG_5784

Am știut că viața noastră o să fie o poveste încă dinainte să ne vedem față în față, ți-am și spus, mai ții minte? Pentru că am citit în vorbele tale așternute în emailuri scrise febril noaptea, ziua la job, seara deasupra farfuriei cu pui prăjit, exact ce trăim acum: iubire nemăsurată, încredere, haz de necaz, susținere în orice condiții, nepotrivire în mai toate lucrurile mici, potrivire în toate celelalte, încăpățînarea de a crede în celălalt no matter what.

E mai greu decît ne-am așteptat, iar ție îți e mai greu decît mie. Știu asta. O să fie mai bine curînd, așa e în toate poveștile: încercări care mai de care mai grele, apoi au trăit fericiți pînă la adînci bătrîneți.

La mulți ani, omule! Să fii sănătos și bucuros aici cu mine încă un an, și apoi încă unul și apoi încă 40!

Resize of IMG_59321

Credit foto: Tiny Smiles Photography

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

45 comentarii

  1. La multi ani sotului tau, la multi ani impreuna! Ce frumos sa ii spui cat de mult inseamna pentru tine! Cred ca toti trebuie sa facem asta din cand in cand, sa le spunem celor dragi cat de bine ne este alaturi de ei, si cat de mult inseamna pentru noi.

  2. E prima dată când îl văd pe soțul tău și îl găsesc mai tânăr decât mă așteptam 😀
    Asta pentru că scrie foarte… matur.
    La mulți ani frumoși împreună! Sunteți minunați.

  3. La mulți ani!
    O poveste care ma emoționează și acum, chiar șapte ani au trecut? Parcă mai ieri primeam link spre blogul tău, cu povestea bomboanelor. Meriți să trăiești acest basm.

  4. La multi ani Robo! Sa fie fericiti si sanatosi anii ce-ti urmeaza, cu armonie si intelepciune!!

    lill OT: cine dumnezeu da dislike-uri la urarile de LMA?? mai putin ultimele e commenturi, dar in rest toate au 2-3-4 dislike-uri.
    Someone’s really sick!!

  5. Ce draguti sunteti! Si imi place ca scrii mereu ca va e si greu, pentru ca stim toti ca nicio relatie nu e perfecta 😀
    Va urez un an nou sanatos, fericit si cu cat mai putine momente triste!!! Cu niciunul daca se poate, de fapt 😉 Va pup pe toti 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *