Mic ghid de supraviețuire hibernală (p)

Nu-mi place, dom’le, frigul, asta e! Dac-aș putea să-mi fac bagajele la final de octombrie și să migrez spre țările calde, de unde să mă mai întorc în aprilie, aș fi tare fericită! Să nu mai trebuiască să pun straturi peste straturi de textile, să merg precum Robocop de colo colo, să nu am mereu mâinile și picioarele înghețate, iar nasul roșu ca un anumit ren din poveste, ei da, așa mi-ar plăcea să-mi petrec sezonul rece.

Dar pentru că nu-s suficient de liberă și de bogată să fac asta, strâng din dinți, tremur abitir, am geanta plină de device-uri de încălzit mâinile, refuz 99% dintre prilejurile de ieșit din casă și, cu puțin noroc, mai supraviețuiesc unei ierni!

Problema e că ăștia micii ai mei iubesc iarna! Nu știu ce s-a întâmplat cu genele mele de friguroasă, că la ei n-au ajuns. Ei vor afară, nene. Nu contează că sunt grade cu minus, că e mocirlă, noroi, vânt, nor, ei vor în parc, la plimbare, pe tobogan, prin oraș, aleargă și se bucură de zici că-s eu pe plajă. Nu le e frig, nu e le ud sau incomod, n-au treabă, sunt termo-insensibili!

Așa că n-am încotro și înfrunt iarna în poziția ghiocel cu mâinile adunate la piept, caut haine groase, pe care să le pot stratifica, iau geacă număr mai mare, să încapă pe sub ea mai multe bluze și-o jachetă îmblănită, ciorapi dublați, căciuli și mănuși și mă alătur grupului de mame din parc care tremură printre tobogane, animate de speranța că poate măcar a doua zi își vor convinge adorabilii minori să se joace în casă.

Acestea fiind spuse, vă prezint parte din colecția de haine și accesorii de iarnă Carrefour. Am găsit în colecția mărcii TEX, care se găsește exclusiv la Carrefour, lucruri foarte drăguțe, după cum veți vedea în pozele de mai jos. Pe toate le găsiți în hypermarketurile Carrefour, la raionul textile.

001

002

003

004

005

img_8804

img_8810

img_8813

img_8823

img_8828

img_8831

img_8840

img_8845

img_8850

img_8853

img_8862

img_8863

img_8881

img_8886

img_8903

img_8910

img_8911

img_8916

img_8931

img_8935

img_8941

Foarte frumoasă această colecție, cred că e preferata mea din toate timpurile! Aș vrea să menționez îndeosebi ghetele cu toc și șiret, care sunt foarte comode și călduroase și au talpă care nu alunecă. Geaca călduroasă, dar subțire și ușoară, e perfectă pentru zilele acestea de toamnă rece, iar cardiganul albastru cu fulgi mici colorați e super moale și chic. De căciula iepure nu mai zic, nu mi-a venit să cred ce noroc pe mine să găsesc așa o minune fix pe gustul meu, la 25 de lei! 🙂

Există în Carrefour multe alte modele de geci, cojoace, blană ecologică, multe modele de jeanși, pulovere și cardigans de toate formele și culorile, căciuli haioase, multe modele de pălării din fetru și încălțări frumoase și călduroase, e o colecție bogată! Catalogul complet îl găsiți aici.

Pozele sunt realizate de Tiny Smiles, care vă așteaptă în studio pentru ședințe foto de familie.
Buclele sunt marca Hairstage.

Hai c-am avut noroc, sesiunea asta foto am făcut-o la plus 15 grade, de-aia îmi permit să zâmbesc. Ce vă place din această colecție, ce v-ați lua?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

30 comentarii

    • Catalogul contine doar produsele marca TEX din Carrefour, iar incaltamintea e alt brand, care si el se gaseste tot in Carrefour.

  1. Eu ma rog sa bage la Carrefour sau Lidl în oferta haine de lână merinos :)) Ce bine ar mai fi! Nu de alta, dar preturile pe net sunt astronomice! Cumpărăm cate ceva la copii dar la noi adulții, se termina sacul Mosului :))

  2. Dupa ce ca esti ilegal de slaba, mai arati si foarte bine. Hainele nu ma inspira dar pe tine arata foarte bine, esti frumoasa.

    Ok, stiu, am mai spus asta.

    • Multumesc, sa stii ca in ultima vreme am reusit sa slabesc si mai mult, secretul meu este ca practic nu apuc sa mananc… 🙁

    • Esti foarte frumoasa! Ai grija de tine, pentru tine si familia ta!

      Faptul ca nu apuci sa mananci te va slabi in timp si va afecta organismul in modalitati variate.

      Incearca macar sa rontai multe legume si fructe proaspete daca de altceva nu ai timp. Doar le speli, le pui pe o farfurie si gata, sunt pregatite sa fie devorate.

  3. Cainele seamana cu Gu al nostru, in urma cu 20 de kile 😀

    Superbe hainele. Sunt multe chestii foarte OK acolo, ar trebui sa fac un mic pelerinaj zilele astea.

  4. De la un timp (de vreo 15 ani) nu mai support frigul. Ma deprima si intunericul, dar combinatia frig-bezna-umezeala ma termina. Vreau sa hibernez pana la primavera. Iarna am doua paltoane. Lungi. Calorifere ambulante. Unul „subtirel”, alb, care ma tine pana da frigul de -2 grade dupa care scot arma secreta: paltonul rosu, gros, arat ca un dulap cu picioare, 2 pe 2. Dar nu-mi pasa. Este practic un sac de dormit cu maneci.

  5. Arati atat de diferita de tine insati. Poza de profil, pozele de la nunta sau evenimente, blonda sau bruneta, nu stiu daca ai fost roscata, in toate pari oameni diferiti. Dar arati foarte bine in toate.

    • Hm, cred ca depinde mult si de starea mea pe moment, adevarul e ca nu-mi place sa pozez, mi-e greu sa zambesc natural la camera si toate celelalte… am fost si roscata in anul 1 de facultate, si roz, si pruna, si mov, de toate am fost. 🙂

  6. Eu am zis ca nu îmi mai cumpăr haine până nu slăbesc. Ce îmi faci tu mie??? ? Mi-a plăcut dreptunghiul ăla cu râuri gri pe el. Eu așa l-am văzut. ?

  7. Foarte frumoase fotografiile…pantofii aceia sport (nu stiu cum sa ii numesc, nu se vad foarte clar), tot din Carrefour sunt? Caut ceva asemanator si nu gasesc…aia parca ar fi ceea ce vreau..?

    • Da, tot din Carrefour, sunt f comozi, i-am prezentat si in articolul anterior despre Tex, colectia de toamna.

    • machiajul aproape inexistent e facut de mine, la mine-acasa, la 6 dimineata.
      PS. ma omoara ora cea noua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *