Viața e pumoasă dacă e presărată cu ponei (p)

Habar n-am cum și de unde a pornit dragostea Sofiei pentru ponei. La desenele cu ponei nu se uită, deci sigur nu de-acolo. Cărți cu ponei n-avem, pentru că nu prea sunt cărți cu ponei. E drept că îi plac caii, să-i vadă, să-i atingă, să se plimbe pe spinarea lor, iar poneii sunt varianta mai mică și mai simpatică a căluților. Iar la grădiniță sunt multe fetițe care au lucruri cu ponei pe ele, așa că probabil și de-aici ni se trage. Cert e că Sofi a mea colecționează ponei de toate dimensiunile, materialele și culorile. Cel mai mic e cât un vârf de deget, cel mai mare e cât o pernă de somn. Îi piaptănă, îi îmbracă, îi cară, pe rând, cu ea peste tot, de multe ori doar îi scoate și-i înșiră pe parchet, să-și admire colecția. Îi plac poneii!

Și tot ce are legătură cu universul lor, desigur. Iar eu n-am de ales și iubesc poneii la rândul meu, pentru că ne jucăm amândouă umăr la umăr, întinse pe podea, de-a poneii care merg la conferințe, Ivan primește și el un ponei (ce-i drept, mai mic), să se joace și el.

Acum câteva săptămâni am descoperit cele mai noi jucării cu ponei de la My Little Pony: Librăria lui Twilight Sparkle, Trenulețul Prieteniei lui Twilight Sparkle și Royal Baby Flurry Heart. Și pentru că am vrut ca vestea despre  ele să ajungă și la alți copilași și mămici, am realizat trei clipuri în care le-am prezentat, vă invit să le urmăriți mai jos:

Librăria lui Twilight Sparkle

Setul de joacă Librăria lui Twilight Sparkle face parte din colecția Friendship is Magic și le prezintă fetițelor ținutul lor preferat, Ponyville, îmbrăcat într-u aură de mister: cerul este înnorat, iar culorile figurinelor sunt mai întunecate – mov închis, verde, roșu. Copiii pot îmbrăca figurinele lui Twilight Sparkle și Zecora cu accesoriile incluse în set și pot participa alături de poneii ei preferați la un Festival de Magie!

Trenulețul Prieteniei lui Twilight Sparkle

Setul de joacă Trenulețul Prieteniei lui Twilight Sparkle ne-a oferit ocazia să călătorim alături de ponei preferați printr-o lume magică a prieteniei. Imediat cum am deschis cutia am observat că ne așteaptă mai multe surprize: setul conține figurina lui Twilight Sparkle și 10 accesorii care ne-au ajutat să creăm dress code-ul ideal pentru călătorie. Distracția a început de-ndată: am atașat vagoanele, am urcat în tren și celelalte figurine ponei pe care le avem și au cutreierat împreună Ținutul Magic al Prieteniei, adică toată sufrageria!

Royal Baby Flurry Heart

Ei bine, dacă celelalte seturi de joacă aveau incluse figurine ponei care doar ascultau fetițele când vorbeau cu ei, închipuiți-vă ce bucurie pe noi când am descoperit o jucărie care vorbește cu noi! Royal Baby Flurry Heart este cel mai adorabil ponei care poate vorbi în română cu fetițele, râde când e gâdilat pe burtică și i se aprinde cornul magic! E numai bun de ținut în brațe, pentru că este foarte pufos! Dacă încă nu l-ați sfătuit pe Moș Crăciun cu privire la cadoul pentru fetițele voastre, Royal Baby Flurry Heart este cea mai bună idee! Descoperiți-l și voi în clipul de unboxing de mai jos:

Așa-i că-s simpatice? 🙂

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

6 comentarii

  1. Mie îmi mega-place ceasul tău cel galben. Stiu ca il ai de ceva vreme, la-am tit văzut in poze si de fiecare data il admir! Ce firma e?

    • E un Diadora sport, il am de pe Fashiondays.ro, am dat vreo 25 de lei pe el… si are inca o curea roz, de schimb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *